30.08.2010, 20:47 | #2331 |
Usta Yiğido
erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 814
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
31.08.2010, 00:29 | #2332 |
Usta Yiğido
murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 771
|
Ben Seni Sevdim mi
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan gecelerce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim boz bulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim.... ç-alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
31.08.2010, 04:01 | #2333 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
------------GeCe GöZlüM-------------
Öyle bir yâr sevdim, gözleri kömür Gecegözlüm benim, canım sevgilim Tek isteğim hâktan, mutlu bir ömür Gecegözlüm benim, canım sevgilim Çalarsam yâdeli, gücenir sazım Hasreti yakıyor, dinmiyor sızım Neler söylesem de, çekiyor nazım Gecegözlüm benim, canım sevgilim Rabb'mden dileğim sadece o'dur Kanıyor yüreğim, gel yârim durdur İçtiğim suyumdur, bağrımda kordur Gecegözlüm benim, canım sevgilim Sabahlara kadar, bal sözler eder Sarınca koynunda, hüzünler gider İkimizde aşksız olmuşuz heder Gecegözlüm benim, canım sevgilim Birkaç günlük ömrüm, kaldıysa eğer Canözüm, birtanem dünyaya değer Onsuz gönlüm boşa çağlamış meğer Gecegözlüm benim, canım sevgilim alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
31.08.2010, 11:09 | #2334 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
31.08.2010, 12:26 | #2335 |
Usta Yiğido
erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 814
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
31.08.2010, 14:14 | #2336 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Maralım Bu gün güneşim özlem ufuklarından yakıyor tenimi Dağların nefesi ürkütüyor beni Gözlerime sonbahar hakim , yanaklarımda yağmurlar. Hasret dallarına konmuş güvercin misali Yelkeni parcalanmış sal gibiyim Kırbaclanır her gün yüreğim Gurbetin sessiz türküsü gırtlağıma tıkanmış Salkım salkım damlar hasretin içime Ufukların kucakladığı ay ışığına yansır gözlerin Gecenin bir ayazında cigara ziftlenir ,dumanından okurum seni Çatlayan avucumun içinde resmine bulanır gözyaşlarım Ey benim sarı yoncadan nazlı maralım Nezaman yakınlaşır uzaklar Buralarda şehir dağ gibi düşer üstüme Zaman bir adım onumde Güz aylarına mahküm çıplak çınar ağacı gibiyim Dudaklarıma bulanır , gözlerimden akan sen Nemrut yamaçlarına yapışmış bir dal gibiyim Köklerim yorgun . Dön artık nolursun , nefesim seni aracasına , Hergün biraz daha terkediyor... ismail Akman C)alinti.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/quote] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (31.08.2010 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
01.09.2010, 20:40 | #2337 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Dokunmayın Bana
Dokunmayın bana Hüzüne uğradı kalbimin yolu Dokunmayın bana küserim bugün Öyle ki içimde isyanlar dolu Dostlarımı bile üzerim buğün Aşk ektirip nefret biçtirenler var Beni hayatımdan geçtirenler var Her gün meyhanede içtirenler var Kuytu bir köşede sızarım bugün Bu benim dünyamdır karışmayın siz El vurup yaramı kanatmayın siz Sakın ola bana acımayın siz Selamı sabahı keserim bugün Yitik duyğularım kaybolur tezer Benim rüzğarlarım ters yönden eser Ağustosda bile buz gibi keser Fırtınadan haber sezerim bu gün Bu gün kederliyim varma yanıma Sebebim olma sen girme kanıma Zaten kasıtlıyım tende canıma Candan usanırım bezerim bu gün alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
01.09.2010, 22:02 | #2338 |
Usta Yiğido
murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 771
|
Esip giden zamanın kollarında savrulan yapraklar geride kalanlara hüzünle bakar.Ama rüzgâra tutunup yeni umutlara yelken açar. Dallar bir vardır, bir yoktur aslında.Ve rüzgâra umut bağlayan başka yapraklarla kucaklaşır. Birine bağlanır ve rüzgârdan destek alır sadece.Rüzgârın ona ne getireceğini bilmeden. Sevgi gibi, aşk gibi duygularla koptuğu daldan yere düşene kadar dans eder o yaprakla.
Zaman sevdayı bitirene kadar. Zamana tutunur, rüzgâra tutunur. Ve bir an gelip kendini yerde bulur. Aşıklar unutur, dünya unutur yaprakların aşkını. Bir bu sevdayı koynunda büyüten rüzgâr unutmaz… Ve yaprak rüzgâra fısıldar aşkının masalını… Araya ayrılık girdi mi sevdalının rüzgârı çağırması bundandır ki, bir tek onları bir araya getirdiği gibi ayıran rüzgâr yardım eder sevdalıya… Benim sevdam, varlığımın anlamı olan, fark etmesen de uzaklığına ve tüm zorluğuna rağmen rüzgâra tutunmaya çalışan bir yapraktır aşkım… Yokluğundan bile anlamlar türettiğim, anlamsıza bile anlam katan sen; unutsan da, unutulsan da, unutulmuş zindanına hapsettiğin kalbim adını fısıldar. Ağzımdan çıkan her nefes rüzgâra kapılıp sana eser. Bir rüzgâr bilir bunu, bir de sevenler. Bir eski masaldır şimdi, kulaktan kulağa fısıldanır sevdalılar arasında:”Ayrılıktan korkma sevgilim, beni özlersen rüzgâra dön ve adımı fısılda. Sesin bana geldiği gibi o rüzgâr sesimi getirecektir sana |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
01.09.2010, 22:12 | #2339 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Kime İnanayım Bu sevdadan kurtulmayan başımı Ben kime dalaşayım kime vurayım Yıllar yılı kaybettiğm aşkımı Ben nerde arayayım kime sorayım Penbe hayallerim bende bitmişken Sevincim saadetim elden gitmişken Kendi benliğimde kendim yitmişken Ben kimde arıyayım kimde bulayım Dost bildiklerim hep pusu kuruyor Sevmeyenler seven gibi duruyor Beni bana benzeyenler vuruyor Ben kime darılayım kime küseyim Etrafıma vefasızlar dolduysa Gönlümdeki açan gülü yolduysa Uğrunda öldüğüm elin olduysa Ben kime darılayım kime küseyim Güvendğim dağa hep ayaz vurur Sadakat çeşmesi günbegün kurur İhanetler seyip ortada durur Ben kime inanayım kime kanayım alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
01.09.2010, 22:50 | #2340 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|