![]() |
#2361 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() ![]() Aklım Çıkıyor İçmeden resmine bakamıyorum Kırılırsın diye aklım çıkıyor İçince karşına çıkamıyorum Darılırsın diye aklım çıkıyor... ![]() Korkarım derdimi sana dökerken Utanır gözümden yaşlar akarken Uzunca yazamam belki okurken Yorulursun diye aklım çıkıyor.... ![]() Yakasız gömleği giysem eğnime Biricik resmini koysam koynuma Nezaman geçirsem ipi boynuma Sarılırsın diye aklım çıkıyor..... ![]() Her beden bir candan sorumlu sanma Hey ! Ruhu kalbimi saran muamma...! Benim bir kurşunluk işim var amma! Vurulursun diye aklım çıkıyor.... ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2362 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() DÖN SEVGİLİM
bağlanmışım sana bir tel saçınla yaralı yüreğim muhtaç aşkına terketme beni ölüm yasına yalnızlık oturur gönül tahtıma ayrılık diyerek girme kanıma dön sevgilim yeter ALLAH adına ALLAH aşkına servet 58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2363 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Güzel ![]() Gezişin bir başka, duruşun başka Kirpiği kirpiğe vuruşun başka Kurak dudakların susamış aşka Nazik kollarınla sarışın güzel. ![]() Başımı döndürür endamın, cilven, Yanakların kızıl güllerden elvan. Hele sakin, suskun karşımda durman Arada bir bakış atışın güzel. ![]() Omuzuna iner sırma saçların, Gözlerin güneştir, hilal kaşların. Gülüşünü süsler inci dişlerin Yüz astıkça kaşın çatışın güzel. ![]() Tüm güller kıskanır, gonca gülümü, Koklamak ölümdür billur tenini. Şöyle bir tenhada tutsam elini Utanıp da mosmor oluşun güzel. ![]() Gönlüm tutsak oldu yalın sevdana Huriden aşık olur mu insana? Bin kere reddedip kovalasanda Kalbimi sızlatıp, kırışın güzel. ![]() ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ağrımasa Bilirmiydim Yüreğimin Yerini, Ellerimle yüregime saldırdım Aşk [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Giderken, rahat durmadım bende, duygularımı Falakaya Yatırdım.. Aç simdi senden gelecek bi söze, bi gülüse. Yoklugunda beynimi felç ettim.. Kalbimin damarına bastım.. Elerimle yüregime saldırdım.. Kalbimi, yüregimi ve nerdeyse beynimi kaç kez fırlatıp attım.. Tane tane yere dökülen bi boncuk misali, dagildim yoklugunda.. Her bi/tanem bi yerde simdi.. Sagım,solum sen'ken önceleri.. arkam bos, önüm yokus simdileri.. Arasam bulamam.. Bulsam yine düsüverirsin parmaklarımın arasından.. Yoklugunda çok sey yazdım.. Hep ayrılık, hep özlem, hep hasret hep o bilinen 'hüzün' yani.. ama içimdeki acı'yı yazamadım.. Varlıgında kalbimde atan sen'ken.. Oyulup kalan, Içime oturan ACI'n oldu ardından.. Duygularımı, falakaya yatırdın giderken.. İnsan hiç bırakırmı severken..(!) Giderken, perçeminle nemli gözlerini sakladın.. Aglıyordun.. Sen aglıyordun.. Belliydi her halinden gitmek istemiyordun.. ama gidiyordun.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2365 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Aşkın Mahremi ![]() Aşkın mahremine gerekse örtü, Sen beyaz ol, ben nakışın olayım. Sevdasız gözlerin nazarı kötü, Sen ahu ol, ben bakışın olayım. ![]() Kabuk durmaz bu kan akan yarada, Hasretin bekletir beni burada. Ayrılık önüme geçmiş sırada, Sen ağıt ol, ben yakışın olayım. ![]() Hoyrat rüzgar tellerini incidir, Duman yolcu karşı ki dağ hancıdır. Dolu bulutta ki şimşek sancıdır, Sen damla ol, ben akışın olayım. ![]() Sular akıp derelere dolunca, Bahar gelip çayır çimen olunca, Ak gerdana bin bir çiçek yolunca, Sen nergis ol, ben takışın olayım. ![]() Ben mahkumum ayrılığın suçunda, İncinirsin ipek mendil içinde. Kaybolursun bir sevdanın göçünde, Sen sahra ol, ben çıkışın olayım. ![]() Sevdim deyip de kandırma beni Gül gibi kokmuşken soldurma teni Böyle davranırsan sevemem seni Sen sevmeyi öğren ben aşıkın olayım ![]() Bicâre derdime derman ol gel Olmassa ömrüme ferman ol gel Savrulan bağrıma harman ol gel Yar gömleğinde nakışın olayım...... ![]() .Bahar gelip lale sümbül açarken Taze güller türlü koku saçarken Kanat vurup yare doğru uçarken Sen bülbül ol ben şakışın olayım ![]() Ya vur öldür,ya al gayrı yanına. Attığın yetmez mi aşk zindanına. Gir selam vererek aşk bağbanına,. Sen bir gül ol,ben kokuşun olayım ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2366 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() SENİ SEVECEGİM
baharım açmadan kış olsa bana gülmek haram olsa her sözün kahırda olsa seni hep seveceğim her gün kalbim acı dolsa gözlerimden yaş boşalsa yaşamak ızdırap olsa seni yinede eveceğim senin sevgin çile olsa seven kalbin taş olsa beni yaralamış hançer olsan seni çıkartmadan öleceğim seni içime gömeceğim seveceğim servet 58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2368 |
Navigator
![]() [quote=servet 58;577819] SENİ SEVECEGİM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] baharım açmadan kış olsa bana gülmek haram olsa her sözün kahırda olsa seni hep seveceğim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] her gün kalbim acı dolsa gözlerimden yaş boşalsa yaşamak ızdırap olsa seni yinede eveceğim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] senin sevgin çile olsa seven kalbin taş olsa beni yaralamış hançer olsan seni çıkartmadan öleceğim seni içime gömeceğim seveceğim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] servet 58 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siir & paylasim icin sonsuz tsk ederim Servet Kardesim. Emeginize, gönlünüze saglik. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2369 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Anlarsın beni ![]() Elveda sevdiğim,yolum çok uzun. Sonuna varmışız umudumuzun. Bugün kış güneşi; yarın temmuzun, Karına çatınca anlarsın beni. ![]() Elveda diyorum,sebebi belli. Görmeden gideyim,duvaklı telli. Bugünkü mutluluk sanma temelli. Yarına çatınca anlarsın beni. ![]() Hüzün,yüreğinde konak bulurken, Yüzün tebessüme hasret kalırken, Kör felek herkese kolay olurken, Zoruna çatınca anlarsın beni. ![]() Kabuslar rüyana çöker ansızın. Ayrılık kapıdan bakar ansızın. Yar dilinden veda çıkar ansızın. Narına çatınca anlarsın beni. ![]() Düşersen ben gibi vefasız aşka, Yakınında olsam,seyretsem keşke. İhanet değil de,daha bir başka, Türüne çatınca anlarsın beni. ![]() Talan olur umut,hayal vesair, Ne varsa içinde sevgiye dair. Ben buyum yarın benden zalim Birine çatınca anlarsın beni. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2370 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1802
![]() |
![]() iyceymiş şiirleriniz elinize yüreğinize sağlık teşekkürler.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |