![]() |
#231 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
VAZGEÇTİM SENDEN Çok cümlem oldu, sonunu asla getiremediğim, Gözyaşlarım da, hiç azad edemediğim. Korkularım vardı bir türlü yüzleşemediğim, Bir de sen vardın, dünyalara değişemediğim Sen'li senaryolarım hiç mutlu bitmedi. Zaten oldum olası aşk beni sevmedi. Bir canım vardı vereceğim, sana yetmedi. Ama yine de bu aşk ayrılığı haketmedi. Bir an bile dilimden düşmeyen adını, Geride bıraktığın bütün hatıralarını, Aşk adına söylediğin bütün yalanlarını. Hepsini iç ettim de bir kabullenemedim aldatışını. Söküp attım seni kalbimden, rüyalarımdan, hayallerimden. Oysa ölüm olsa kana kana içerdim senin elinden. Çektirdiğin acılara, ettiğin ihanete rağmen, Ben, ben ağlaya ağlaya VAZGEÇTİM SENDEN.............. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#235 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir Veda Hikayesi...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dilimin ucunda "gitme, dur" desem Ya gülüp geçersen, yok söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakar Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrım, ne olacak! Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme....................... . [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Yürek Sen'in İçin ..ya Rabbi.. | Kardelencicegi | İslami Şiirler | 52 | 29.08.2010 14:58 |
AŞK OLSUN | dark_yamtar58 | Aşk şiirleri | 393 | 10.04.2010 22:22 |
İşte Bu Zamanın Gençleri....... | HaKaaN | Serbest Dini Konular | 3 | 04.03.2009 12:08 |
EGER BIRGÜN (siir) | karatasli | Aşk şiirleri | 39 | 21.01.2009 23:50 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 17:00 |