![]() |
#231 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 778
![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() |
#232 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1056
![]() ![]() ![]() |
![]() ÇOK GÜZELMİŞ YAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() |
#233 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SAWAS Şuan
![]() Son Aktivite: 01.10.2012 22:48
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Adamın biri birgün adak için aldıgı koyunu kestirmek ister ve elinde bıçak camiye girer.!!!!!
Aranızda müslüman varmı der? ve bi ihtiyar ben der.Dışarı çıkarlar kurbanı kesermisin der,ihtiyar kurbanı keser ve yarıya gelince koyun sahibine bıçagı verir,ben yoruldum geri kalanını başkasına yaptır der ve gider. adam kanlı bıçakla tekrar camiye girer ve Aranızda başka müslüman varmı der.!!!!! Herkes korkar ve imama bakmaya başlar.imam bi saga bakar bi sola bakar ve derki: NE LAN İKİ REKAT NAMAZ KILDIRDIK DİYE MÜSLÜMAN MI OLDUK DER. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Delikanlı Maymun
Maymun kurmus çilingir sofrasini ormanin orta yerine, kulhanbeyligi yapiyor. O sirada zurafa ordan geciyormus, sormus: - "Vay maymun Kardes, nasilsin?" - "İyiyim be anam, iciyorum iciyorum aslani dovuyorum." Zürafa tirsmis ve uzaklasmis. Derken Zebra gecmis, o da sormus: - "Selam maymun abi, ne var ne yok?" - "N'olsun be gulum hep ayni; iciyorum iciyorum aslani marizliyorum." Zebra da uzaklasmis ordan. Bu kez kostebek, gecerken sormus: - "Maymun ya naber?" - "Iyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse girisiyorum aslana!" Kostebek de sivismis. Ancak boyle boyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus. Cikmis maymunun karsisina: - "Eee anlat bakalim maymun efendi, ne var ne yok?" Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanitlamis: - "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum.
![]() |
#235 |
Usta Yiğido
![]() Büyük Yumurta
İki tavuk alışveriş merkezinde gezerlerken yumurta reyonuna gelmişler. Birinci tavuk otuzbin liralık yumurtaları göstererek; - "Bak bunları ben yaptım demiş." Birkaç reyon sonra kırk bin liralık çok iri olan yumurtaların yanına gelmişler. İkinci tavuk atılmış hemen; - Bak şekerim bunları da ben yaptım demiş. Birinci cevap vermiş; - "Valla bende bu kadar büyük yapardım ama kocam 10 bin lira için dötünü yırtmaya değmez dedi!
![]() |
#236 |
Usta Yiğido
![]() Ekmek Varmı
Ördek bara girer ve barmen'e: - ekmek var mi - yok - ekmek var mi - yok - ekmek var mi - yok - ekmek var mi - yok dedik ya - ekmek var mi - eger bir daha sorarsan seni duvara civilerim - civi var mi - yok - ekmek var mi?
![]() |
#237 |
Usta Yiğido
![]() Maliyecilerden Kaçış
Birgün bir ormana maliyeciler gelir. Bunu gören tilki koşarak ormandan kaçarken kaplumbağa ile karşılaşır kaplumbag tilkini acelesini görünce merakla sorar: - Hayrola tilki kardeş böyle acele nereye gidiyorsun? diye sormuş kaplumbağa - Ormana maliyeciler gelmiş duymadınmı? onlardan kaçıyorum. demiş tilki - İyi ama senle ne ilgisi var - Olmaz olur mu? Bende kürk, hanımda kürk, çocukta kürk Bunu duyan kaplumbağa ormanı terk etmek için koşmaya başlar. O sıra koşarak giden kaplumbağayı gören leylek sorar: - Hayrola kaplumbağa kardeş böyle acele nereye? - Ormana maliyeciler gelmiş duymadın mı? Onlardan kaçıyorum. - İyi ama senle ne ilgisi var? diye sorar leylek. - Olmaz olur mu bende ev hanımda ev çocukta ev. Bunu duyan leylek ormanı terk etmek için koşmaya başlar. Maymun leyleği görür ve sorar: - Hayrola leylek kardeş böyle acele nereye? - Ormana maliyeciler gelmiş duymadınmı? onlardan kaçıyorum - İyi ama senle ne ilgisi var? diye sorar maymun. - Olmaz olur mu, bende yazlık hanımda yazlık çocukta yazlık. Bunu duyan maymun paniğe kapılır ve ormanı terk etmek için koşmaya başlar. Bir müddet sonra yavaşlar ve şöyle der: - Ya ben niye koşuyorum ki! Benim kıçım açıkta hanımın kıçı açıkta çocuğun kıçı açıkta..
![]() |
#238 |
Usta Yiğido
![]() Fark
Temel'e sormuşlar, - Evli kadın ile dul kadın arasında ne fark vardur? - Tul kadın kocasının nerede olduğuni piliy, evli kadın pilmiy.
![]() |
#239 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nasrettin hocanın birgün karısı ölmüş, arkadaşları çok iyi çok güzel deyip çirkin bir kadınla evlendirmişler.Sabah hoca işe giderken bizim yeni gelin hocaya; efendi akrabaların erkeklerden hangilerine görünüp hangilerine görünmeyeceğim demiş; hoca da hiç düşünmeden bana görünme de kime görünürsen görün demiş
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sifon Cekmeyin
Temel Dallas’taki kuzeni Dursun’u görmeye gitmiş. Dursun Temel’i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin: “Uyyy, amma da büyük bu, daa!” Dursun gülmüş: “Temel’im burası Amerika! Burada her birşey büyük!” Yola çıkmışlar, Dursun’un çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git bir türlü eve varmıyorlar. Temel şaşkınlık içinde: “Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!” Dursun gene hafifçe gülmüş: “Temel’im burası Amerika! Burada her birşey büyük!” Akşam olmuş, yemek salonuna geçmişler. Salonun ortasında kocaman bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun’u taa uzaktan zor seçiyor. “Uyy!” diye bağırmış: “Amma büyük masa, daa!” Dursun’un sesi gelmiş: “Temel’im burası Amerika! Burada her şey büyük!” Yemekten sonra Temel’in tuvalete gitmesi gerekmiş. Dursun: “Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapı!” diye tarif etmiş. Temel alt kata inmiş ama sol yerine sağdan üçüncü kapıya girmiş. Orası evin havuzunun oldugu yermiş. Her yer karanlık olduğu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düşmüş. Can havliyle bağırmaya başlamış: - Sifonu çekmeyiiin! Sifonu çekmeyiiin! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|