09.01.2009, 23:54 | #231 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 709
|
yaşanmış hikayeler
arkdaşlar birazdan okuyacağınız konuşmalar tamamen gercektirr
(kopma garantili) Kalp ameliyatı oldum. 4 ay rapor aldım ve bu 4 ayın sonunda rapor paramı almak için Fatih SSK'ya gittim. Klasik bir şekilde eksik evrakları parti parti söyledikleri için 3 gün uğraştım ve büyük gün geldi. Param hesaplanıyor. Bankodayım, sorular geldi : - Hastanede yattın mı ? - Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış. Hiç yorum yapmadı ve 2. soruya geçti : - Çıktın mı peki? Ve ben dumur... - Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum. Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi. Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu : - İstanbul'da kimsen yok mu yahu. Niye hastanede kalıyorsun ki hala? ------------------------------------------------ Geçen gün aksam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı : - 'Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver.' Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette: - İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim... ****************************** ** Geçen sene Hava Harp Okulunun sınavı'na gitmek için Bursa Terminali'nde otobüsümü bekliyordum. Bu arada ilginç bir olaya tanık oldum. Adamın biri karısını İstanbul'a yollamak için bir otobüs firmasından bilet almıştı.Fakat otobüs firması adama ayırdığı bileti başkasına satmış. Adamda bu sinirle gişede görevli olan memura şu şekilde bağırıyordu: - 'Hepinizi şikayet ederim ben onu bunu anlamam. Karımı! .ike .ike götüreceksiniz Istanbulaaaaa...' ****************************** Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz. Bir adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalışıyor. Yanında da bir polis var; sonra adam çocuğa dedi ki: - 'Sus yoksa seni polise veririm.' Yandaki polis de bir dellendi: - 'Lan geri zekalı, biz adam mı yiyoruz da bize veriyon çocuğu? *---------------------------------------- Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi.Neyse adamcağıza da yazık, bastonu otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya : - 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi. Adam şöyle baktı, sonra; - 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın, ben de orada oturuyor olurdum' deyince bütün otobüs koptu. -----------------------------
09.01.2009, 23:57 | #232 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 709
|
Cevap: yaşanmış hikayeler
Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken:
- Buyrun size layık değil ama! .............................. .................... ......... Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; - Müsait bi yerde iner misiniz? Şoför: Niye sen mi kullancan .............................. .................... ............. Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim şoför olaya hakim: Tabi abi ayıp ettin. Al götür. senden kıymetli mi? .............................. .................... ....... Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle -Şöfeer bey klimayı açar mısınız çok sıcak olduu demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapatmaya başladı.oha .............................. .................... ................ Şişli-Taxim dolmuşunda, kapıyı Ermeni bir teyze açtı, son derece belirgin bir Ermeni aksanı ile: - Pardon şoför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor? şoför şöyle bi koltuğa kolunu atıp arkasını döndü ve aynen aksanı taklit ederek -Yok uçarak havadan gideyooor !!! (Dip not: Şişli'den Taksim'de Harbiye'den geçmeyen bi hat yok) .............................. .................... ........... İstanbul’dayız... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkacak, elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4... Eleman hala bir umut sordu: - Kaptan, yer var mı? Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: - Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım .............................. .................... ............ Trabzon- Sürmene arasında çalışan dolmuştayız. İleride yol üstünde duran bir bayan dolmuşa el kaldırdı, elinde çantaları vardı. Dolmuş şoförü zaman kazanmak için kadının önünde durur durmaz arabadan indi ve dolmuşun arkasına bagajı açmak için yöneldi. Bu sırada kadın dolmuşa binmek için kapıyı açtı; -Aaa bu dolmuşun şoförü yok.. deyip binmeden kapıyı kapattı.
10.01.2009, 00:13 | #233 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 660
|
bir gün bende istanbul büyük şehir belediyesi yolundan geçiyordum ve bir adam tombala oynuyordu dur bir ben oynayım dedim ben fakat para yoktu ama onda cep telefonu vardı benim de ericcson t 10 külüstür hurda bir cep telefonu neyse bunlar meğerse hırsızlarmış daha sonra polisten öğrendim ...... neyse büyük şehir belediyesinin yanında bir park vardı köşede cepi verdim kaybetsem ne yazar kaybetmesem ne yazar diyerek kumar oynadım ve cep telefonunu kaybettim ve parktan giderken sivil polis yanıma geldi ve polis kimliğini bana gösterdi ve bana soruyu sordu ..... genç demin sen onlardan ne aldın dedi bana bende ona cep telefonunu kumar olarak kaybettim dedim şikayetçimisin dedi bana hayır olmaz dedim bende onaaa bunları takip ediyorduk onlar cep telefon hırsızı dedi sivil polis ve beni biraz parkın bir köşesinde bekletip bir polis bunları bir köşeye şıkıştıırıp yakaladı bunları ve onlara siz bu çocuğu tanıyormusunuz dedi odaaaa hayır tamıyoruz dedi ve meydan dayağını yedi onlar
|
10.01.2009, 00:38 | #234 | |
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
Son Aktivite: 17.07.2009 14:50
Tecrübe Puanı: 0
|
Alıntı:
koptuum |
|
10.01.2009, 00:52 | #235 |
Usta Yiğido
hamitgüneyli Şuan
Son Aktivite: 24.09.2014 22:46
Tecrübe Puanı: 701
|
ebubekir canım yine harikalar yaratmıssın emeğine sağlık muhteşemsin ha bize moral verdinya
|
10.01.2009, 20:28 | #236 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2206
|
dostluk varmı?
her rüzgar savuracak bir toz bulur
her hayal yaşanacak bir can bulur her düş gerçekleşecek bir ümit bulur kolay bulunmayan tek şey güzel bir DOSTLUKTUR kuşlar gibi uçmayı balıklar gibi yüzmeyi öğrenemedik ama basit bir sanatı icra edemedik İNSAN gibi yaşamayı biliyormuyuz? BURAYA DOSTLUĞA DAİR NE YAZABİLİRSİNİZ? |
10.01.2009, 20:32 | #237 |
Yeni Yiğido
thesaduf58 Şuan
Son Aktivite: 28.03.2009 15:30
Tecrübe Puanı: 591
|
Cevap: dostluk varmı?
Gerçek Dostluk İki Beden De Yaşayan Tek Ruhtur
10.01.2009, 20:34 | #238 |
Tecrübeli Yiğido
çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 664
|
hadi kalk gidiyoruz dediğimde nereye demeyip yanımda gelen adama dost derim ben
10.01.2009, 20:47 | #239 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
|
zengin,çok mal sahibi olana denmez zengin kalbi olana denir.kalp zenginliğinden mahrum olan kimse ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir.tamahı ve hırsı sebebiylede halk nazarında hakirdir.kalbi zengin olan kimsede nekadar fakir olursa olsun halk nazarında muhteremdir.mevlam herkese kalbi zengin dost edinmeyi nasip eylesin......
MİDE BOŞ SAĞLIK HOŞ,CEP BOŞ AHLAK HOŞ |
10.01.2009, 21:10 | #240 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
|
dost dediğin sevilecek biri olmadıgı zamanlarda bile seni sevmeli
sarılacak birileri olmadıgı zamanlarda bile sana sarılmalı dayanılmaz oldugun zamanlarda bile sana dayanmalı dost dediğin fanatik olmalı bütün dünya seni üzse o sevindirebilmeli güzel haberler aldıgında seninle dans etmeli agladıgında seninle aglayabilmeli |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|