Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.03.2008, 09:18   #231
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yeni Şafak- Zaman-Akit-Star........

Açık İstihbarat :8 aydır mahkeme önüne çıkarılmadan tutuklu bulunan yazar Ergün Poyraz'ın Gülen'le ilgili bir yazısını dikkatinize sunuyoruz.)

" Erzurum'da Komünizmle Mücadele Derneği'nde Başkanlık yapan Fetullah Gülen'in Kontrgerillayla ilişkisini neden araştırmıyorsunuz?"

Bu soruya yanıt veremedim

Birden 26 yıl önceye gittim...

Fetullah Gülen o tarihte aranıyor. Ancak bir türlü yakalanamıyordu.

1981 yılında Isparta- Burdur yolunda yakalandı. Ancak gözaltına alınmadan serbest bırakıldı.

Ardından neler oldu?

Kenan Evren ve arkadaşları Fetullah Gülen'le ilişki kurdu, iki kurmay albay, bir tuğgeneral Gülen'le pazarlık yaptı.

Pazarlıktan sonra Fetullah Gülen ve arkadaşları, Mehmet Kutlular'ın liderliğini yaptığı Nurcu gurubundan koptu. ..

Ve 1982 Anayasası'nı Fetullah Gülen ve arkadaşları destekleme kararı aldı...

Fetullah Gülen 8 yıldır ABD'de yaşıyor CIA denetiminde okullar açıyor..."

Hikmet Çetinkaya'nın aktardıklarının ötesinde, Mısıroğlu Sıkıyönetim döneminde Gülen'in aranmasının da danışıklı dövüş olduğunu şu sözleri ile anlatıyordu:

"... Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu'na Fetullah Gülen'in duvar ilanlarıyla arandığı hengam da O'nun adamlarından biri gelerek;

"Siz eski bir bakansınız!... İzmir Devlet Güvenlik Mahkemesi bizim hocamız için yakalama kararı çıkarmış. Fotoğrafı, aranan bir cani gibi duvarlara asılmış. Lütfen İzmir'e kadar gidip de bu meseleyi halletseniz olmaz mı?"

ricasında bulunmuşlar.

O da bu maksatla İzmir'e gitmiş. Başsavcıyı ziyaret etmiş. Odasında Albay rütbesinde bir misafir bulunduğundan meseleyi açmayıp havadan sudan konuşarak albayın çıkıp gitmesini beklemiş. Fakat vakit ilerlediği halde o, bir türlü kalkıp gitmiyormuş. Bundan dolayı istemeye istemeye meramını açıklayınca, O albay söze karışarak:

"İsmail Bey!.." demiş, "Siz eski bir bakansınız, bu işleri bilmeniz lazım! Beni galiba tanıyamadınız. Siz, Eskişehir'de Kadir Mısıroğlu'nun avukatlığını yaparken ben o mahkemede yüzbaşı rütbesiyle hâkimdim. Adım Kerim Günday, buraya kadar boşuna zahmet etmişsiniz. Bu yalandan alınmış bir karardır. Fetullah Efendi'yi kimsenin aradığı yoktur. Yakalama kararının da O'na bir zararı dokunacak değildir. .."

demiş.

Trabzon'da bir sohbette bu vakayı anlattığımda hazırda bulunanlar arasındaki Yaşar Hoca (Ocak) :

"Kadir Bey, dedi. "Sen yurt dışındayken bizim arkadaşlardan bir polis evrak imzalatmak için gittiği Tümen kumandanının nezdinde Fetullah Efendi'yi görmüş.

Gelip anlattı. O sırada hoca aranıyordu. Ben polise inanmadım. Yanlış görmüş olabileceğini söylemiştim. Demek ki doğruymuş"

diye beni teyid etti..."

Mısıroğlu, kitabında insanın tüylerini diken diken eden olaylardan da bahsediyor:

"... Bu demektir ki, Fetullah Gülen etrafındaki gizli ve aşikâr gerçekler bu derece korkunçtur.

Bunu şifai olarak ilk ve müessir bir surette ifşa etmiş bulunan bir arkadaşımızın (Teşkilatın bütün kıdemli üst kademelerince çok iyi tanınan Kuyumcu Sadettin Çetin Bey'in) kendisi Fetullah Gülen'e en büyük hizmetleri ifa etmiş bir kimse olduğu halde cesedi parçalanmış olarak bir yol kenarında bulunmuştur.

Sadece bunu hatırlamak, bu sahada gerçeği beyan etmenin ne ağır bir bedeli olabileceğini anlamaya kâfidir sanırız..."

Sudan'daki Okul

Mısıroğlu, Gülen okulları ile ilgili bir anısını aktararak aslında bu okulların neye hizmet ettiğine dair ip uçları yakalamış;

"Fetullah Gülen'in vazifesi, İslam Dünyası'nın her tarafından süper zeki çocukları seçerek Amerika'da okutmak ve sonra onları kendi ülkelerine müstakbel siyasi ve idari kadrolar olarak göndermektir.

Bu çocuklarda hemen hemen Müslümanlığın bütün şiarları mevcut olacak, sadece dinin "Muamelat" kısmının çeşitli bahanelerle tayyedilmesi istikametinde bir görüş bulunacaktır. Bu hareketin gayesi "Muamelatsız sapık bir İslam muhtevası"

ortaya çıkarmaktır.

Bu sözleri benden defaatle dinlemiş olan Hüseyin Cevahir, bundan beş on sene evvel Sudan'da iş yapıyordu.

Orada Fetullahçılar'ın bir mektep açtığını duyunca, gurbette milli tesanüd namına onları tebrike gitmiş. Kendisini, o anda makamında bulunmayan müdürün odasına oturtmuşlar ve biraz beklemesini, müdürün hemen geleceğini söylemişler....

Müdür gelene kadar O'nun masası üzerindeki yığınla evrakın en üstünde duran bir kağıt alakasını çekmiş ve gayrı ihtiyari onu okumuş.

Bu UNESCO'dan geliyor ve Hartum'da açılmış bulunan mektebin masraflarının kendileri tarafından karşılandığını, paranın ne suretle ve hangi bankaya intikal ettiği hususundaki bilgiyi ihtiva ediyormuş.

O, bu yazıyı gayri ihtiyari okuduktan sonra, müdür, odasına gelmiş. Selam kelamdan sonra aralarında şöyle bir konuşma geçmiş.

"Siz burada ne yapıyorsunuz? Arapça öğretiyoruz dersen, bunların anadili Arapça!.. Şeriat öğretiyoruz desen, resmi nizamları şeriat! Allah için burada ne yapmak istiyorsunuz?!.."

"Bunların hiçbiri değil! Biz burada Sudan'ın müstakbel idarecileri olacak süper zeki çocukları bulup Amerika'ya göndermek için bulunuyoruz. Orada bir Üniversitemiz var. Onları yetiştirip tekrar buraya göndereceğiz!.."

O zaman Yusuf Cevahir masa üzerindeki muhtevasına muttali olduğu mektubun bir suretini istemiş, müdür;

'Hayır asla!..'

Diyerek, mektubu kaptığı gibi çekmecesine koymuş...
Alt 14.03.2008, 09:21   #232
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
banu58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaman Zaman değil,
HerZaman ZAMAN!
zaman zaman değil tam bir yahudi hayranı zaman gazetesi, yahudi taklitçileri
hepsinin fikir babası yahudiler malesef uyanın gözünüzü açınnnnnnnnn
Alt 14.03.2008, 09:29   #233
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 888 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zaman zaman değil tam bir yahudi hayranı zaman gazetesi, yahudi taklitçileri
hepsinin fikir babası yahudiler malesef uyanın gözünüzü açınnnnnnnnn
Sizin okuduğunuz Cumhuriyet Gazetesi ney acaba?????

Hem ben şöyle böyle 5 yıldır Zaman okuyorum hiçbir Yahudi sempatisi göremedim.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 10:45   #234
abircan
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizin okuduğunuz Cumhuriyet Gazetesi ney acaba?????

Hem ben şöyle böyle 5 yıldır Zaman okuyorum hiçbir Yahudi sempatisi göremedim.
onunda kökeninde yahudiler var ayrıca 20 yıldır cumhuriyeti para verip almadım kardeşimmm
niye illa beni cumhuriyet gazetesi okuru zannediyosun
hergün sabah feto sağolsun 4 gaste bedava bırakıyorlar alıyorum birini
ben aslında zaman abonesiyim nasılsa beleşşşş ))
parası amerikadan
Alt 15.03.2008, 10:42   #235
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 669 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
Açık İstihbarat :8 aydır mahkeme önüne çıkarılmadan tutuklu bulunan yazar Ergün Poyraz'ın Gülen'le ilgili bir yazısını dikkatinize sunuyoruz.)

" Erzurum'da Komünizmle Mücadele Derneği'nde Başkanlık yapan Fetullah Gülen'in Kontrgerillayla ilişkisini neden araştırmıyorsunuz?"

Bu soruya yanıt veremedim

Birden 26 yıl önceye gittim...

Fetullah Gülen o tarihte aranıyor. Ancak bir türlü yakalanamıyordu.

1981 yılında Isparta- Burdur yolunda yakalandı. Ancak gözaltına alınmadan serbest bırakıldı.

Ardından neler oldu?

Kenan Evren ve arkadaşları Fetullah Gülen'le ilişki kurdu, iki kurmay albay, bir tuğgeneral Gülen'le pazarlık yaptı.

Pazarlıktan sonra Fetullah Gülen ve arkadaşları, Mehmet Kutlular'ın liderliğini yaptığı Nurcu gurubundan koptu. ..

Ve 1982 Anayasası'nı Fetullah Gülen ve arkadaşları destekleme kararı aldı...

Fetullah Gülen 8 yıldır ABD'de yaşıyor CIA denetiminde okullar açıyor..."

Hikmet Çetinkaya'nın aktardıklarının ötesinde, Mısıroğlu Sıkıyönetim döneminde Gülen'in aranmasının da danışıklı dövüş olduğunu şu sözleri ile anlatıyordu:

"... Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu'na Fetullah Gülen'in duvar ilanlarıyla arandığı hengam da O'nun adamlarından biri gelerek;

"Siz eski bir bakansınız!... İzmir Devlet Güvenlik Mahkemesi bizim hocamız için yakalama kararı çıkarmış. Fotoğrafı, aranan bir cani gibi duvarlara asılmış. Lütfen İzmir'e kadar gidip de bu meseleyi halletseniz olmaz mı?"

ricasında bulunmuşlar.

O da bu maksatla İzmir'e gitmiş. Başsavcıyı ziyaret etmiş. Odasında Albay rütbesinde bir misafir bulunduğundan meseleyi açmayıp havadan sudan konuşarak albayın çıkıp gitmesini beklemiş. Fakat vakit ilerlediği halde o, bir türlü kalkıp gitmiyormuş. Bundan dolayı istemeye istemeye meramını açıklayınca, O albay söze karışarak:

"İsmail Bey!.." demiş, "Siz eski bir bakansınız, bu işleri bilmeniz lazım! Beni galiba tanıyamadınız. Siz, Eskişehir'de Kadir Mısıroğlu'nun avukatlığını yaparken ben o mahkemede yüzbaşı rütbesiyle hâkimdim. Adım Kerim Günday, buraya kadar boşuna zahmet etmişsiniz. Bu yalandan alınmış bir karardır. Fetullah Efendi'yi kimsenin aradığı yoktur. Yakalama kararının da O'na bir zararı dokunacak değildir. .."

demiş.

Trabzon'da bir sohbette bu vakayı anlattığımda hazırda bulunanlar arasındaki Yaşar Hoca (Ocak) :

"Kadir Bey, dedi. "Sen yurt dışındayken bizim arkadaşlardan bir polis evrak imzalatmak için gittiği Tümen kumandanının nezdinde Fetullah Efendi'yi görmüş.

Gelip anlattı. O sırada hoca aranıyordu. Ben polise inanmadım. Yanlış görmüş olabileceğini söylemiştim. Demek ki doğruymuş"

diye beni teyid etti..."

Mısıroğlu, kitabında insanın tüylerini diken diken eden olaylardan da bahsediyor:

"... Bu demektir ki, Fetullah Gülen etrafındaki gizli ve aşikâr gerçekler bu derece korkunçtur.

Bunu şifai olarak ilk ve müessir bir surette ifşa etmiş bulunan bir arkadaşımızın (Teşkilatın bütün kıdemli üst kademelerince çok iyi tanınan Kuyumcu Sadettin Çetin Bey'in) kendisi Fetullah Gülen'e en büyük hizmetleri ifa etmiş bir kimse olduğu halde cesedi parçalanmış olarak bir yol kenarında bulunmuştur.

Sadece bunu hatırlamak, bu sahada gerçeği beyan etmenin ne ağır bir bedeli olabileceğini anlamaya kâfidir sanırız..."

Sudan'daki Okul

Mısıroğlu, Gülen okulları ile ilgili bir anısını aktararak aslında bu okulların neye hizmet ettiğine dair ip uçları yakalamış;

"Fetullah Gülen'in vazifesi, İslam Dünyası'nın her tarafından süper zeki çocukları seçerek Amerika'da okutmak ve sonra onları kendi ülkelerine müstakbel siyasi ve idari kadrolar olarak göndermektir.

Bu çocuklarda hemen hemen Müslümanlığın bütün şiarları mevcut olacak, sadece dinin "Muamelat" kısmının çeşitli bahanelerle tayyedilmesi istikametinde bir görüş bulunacaktır. Bu hareketin gayesi "Muamelatsız sapık bir İslam muhtevası"

ortaya çıkarmaktır.

Bu sözleri benden defaatle dinlemiş olan Hüseyin Cevahir, bundan beş on sene evvel Sudan'da iş yapıyordu.

Orada Fetullahçılar'ın bir mektep açtığını duyunca, gurbette milli tesanüd namına onları tebrike gitmiş. Kendisini, o anda makamında bulunmayan müdürün odasına oturtmuşlar ve biraz beklemesini, müdürün hemen geleceğini söylemişler....

Müdür gelene kadar O'nun masası üzerindeki yığınla evrakın en üstünde duran bir kağıt alakasını çekmiş ve gayrı ihtiyari onu okumuş.

Bu UNESCO'dan geliyor ve Hartum'da açılmış bulunan mektebin masraflarının kendileri tarafından karşılandığını, paranın ne suretle ve hangi bankaya intikal ettiği hususundaki bilgiyi ihtiva ediyormuş.

O, bu yazıyı gayri ihtiyari okuduktan sonra, müdür, odasına gelmiş. Selam kelamdan sonra aralarında şöyle bir konuşma geçmiş.

"Siz burada ne yapıyorsunuz? Arapça öğretiyoruz dersen, bunların anadili Arapça!.. Şeriat öğretiyoruz desen, resmi nizamları şeriat! Allah için burada ne yapmak istiyorsunuz?!.."

"Bunların hiçbiri değil! Biz burada Sudan'ın müstakbel idarecileri olacak süper zeki çocukları bulup Amerika'ya göndermek için bulunuyoruz. Orada bir Üniversitemiz var. Onları yetiştirip tekrar buraya göndereceğiz!.."

O zaman Yusuf Cevahir masa üzerindeki muhtevasına muttali olduğu mektubun bir suretini istemiş, müdür;

'Hayır asla!..'

Diyerek, mektubu kaptığı gibi çekmecesine koymuş...
sen açık istihbarattan alıntı yapıyosun seni şimdi ii anladım kesin ergene.......
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2008, 10:44   #236
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 669 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
onunda kökeninde yahudiler var ayrıca 20 yıldır cumhuriyeti para verip almadım kardeşimmm
niye illa beni cumhuriyet gazetesi okuru zannediyosun
hergün sabah feto sağolsun 4 gaste bedava bırakıyorlar alıyorum birini
ben aslında zaman abonesiyim nasılsa beleşşşş ))
parası amerikadan
ondan dolayıdırki bundan sonra senin allah bir dediğinden başkasına inanmayacağım ve forumlarına katılmayacağım.
sen sadece bir hizmetçisin!!!!!!
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2008, 11:10   #237
Dağcı
Tecrübeli Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dağcı Şuan Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.08.2014 13:23

Tecrübe Puanı: 732 Dağcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaman gazetesi beleş dağıtılmıyor, her bir gazetenin parası ödeniyor. Bizzat ben abonesiyim. Her ayın 25'ininde tahsilatçı arkadaş -hiç aksatmaz- gelir parasını elden alır gider. Ama siz bunu anlamakta hala direniyorsunuz.

Ne diyeyim; siz istediğiniz gibi düşünmeye devam edin.
Alt 20.03.2008, 17:36   #238
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kesinlikle YENICAG

Cunku Ülkücü cizgisini savunan, ve Ülkücü sehitlerimizin isimlerini ve resmini yayinlayan bir gazete.

Ayrica diger gazeteler gibi yalakalik yapmiyor, Yigitce, erkekce türk düsmanlarina meydan okuyor.

Vakiflar Yasasin, ****************, mecliste kabul edilince, bunu ¨Türk Milleti icin iyi bir yasaymis gibi tanitan satilmis medyaya yaziklar olsun.

Konu Forum Editör tarafından (20.03.2008 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir..
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2008, 19:06   #239
aspasya58
Yiğido

aspasya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aspasya58 Şuan aspasya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2009 11:37

Tecrübe Puanı: 631 aspasya58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Türkiye'de gazeteler ben bildim bileli iki türlüdür.Bir kısmının kendine has bir düşünce şekli vardır onu savunurlar ve yazarlarıda genelde aynı fikri paylaşanlardır.İkinci kesim ise iktidar yanlı gazeteler,iktidar kim ise onun fikrindedirler yazarlarıda tabiiki.
Abonesi olduğum gazete MİLLİ GAZETE
ama internet sağolsun bütün gazete yazarlarını okumaya çalışıyorum fikrine güvendiğim.
İktidardan maaş alan gazetecileri köşe yazarlarını protesto ediyorum........
hepimizin ayrı bi fikri var her konuda ama düşünmeye de başlasak iyi olur artık bütün Türk Milleti olarak
sayın başabakanımızın sözlerini çok okuduk ama ben tekrarlamak istiyorum affınıza sığınarak

((((Ben Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanıyım, inşallah bu proje hayata geçer, Diyarbakır da bu projenin yıldızı olur” )))
LÜTFEN BOP EŞBAŞKANLARI VE KELİMEİ ŞAHADETİ BÖLENLER İNANÇLARINI BAZI KÖŞE YAZARLARINA YUMUŞATTIRARK YUTTURMASIN
Alt 21.03.2008, 11:45   #240
abircan
Usta Yiğido

bugünde kapımda dörttt adet bedava feto gazetesi vardııııııı
dün de vardııııııııı, evvellsi gündeee vardı, 3 yıl önce 1 adettti, 2 yıl önce 2 adettti, geçen yıl 3 adet beleş feto vardı, son 3 aydır 4 beleş zaman gazetesi varrrrrr
niye , kime , niçin hizmet ediyor
dağıtımcı 700 ytl maaş alıyor gazete beleş dağıtılıyorrrr niçin, niye kime hizmet ediyorrrrrr ?????????????????????????????? ?????????????????????????

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)