Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Sivaslı Önemli Şahsiyetler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.11.2009, 16:46   #1
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 688 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

bir de bize faşist diyorlar, her yerde her dönemde yasaklanan biziz 1944 de 1960'da, 1980'de hala şuanda, burada orada şurada

demekki neymiş asıl faşizan düşüncelerimize ket vurmaya çalışıp bize saldıranlarmış.
(bundan önce düşünsel anlamda faşizmin tanımını yapacaktım ancak gerek duymadım çok muhterem arkadaşlar)
Alt 08.11.2009, 16:54   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ee hakaret edilen üyeyi niye savunmuyorsunuz..ülkücü hakaret ederse haklı engellenirse engelleyen faşist ....
Alt 08.11.2009, 17:07   #3
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ee hakaret edilen üyeyi niye savunmuyorsunuz..ülkücü hakaret ederse haklı engellenirse engelleyen faşist ....

siz dünden berli hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz size serbes galiba yasak olan ülkücülermi oluyor dönden beri konuşmadığınız kalmadı ne oldu kongure bitti kaç kişi öldü kaçı yaralı yani oradakiler insan değilmi o ülkücülerin siz nereden bakıyorsunuzda vahşi görüyorsunuz.ülkücülerin şahzına yapılmış hakaret olmuyormu ama size serbes
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2009, 17:56   #4
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1364 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz dünden berli hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz size serbes galiba yasak olan ülkücülermi oluyor dönden beri konuşmadığınız kalmadı ne oldu kongure bitti kaç kişi öldü kaçı yaralı yani oradakiler insan değilmi o ülkücülerin siz nereden bakıyorsunuzda vahşi görüyorsunuz.ülkücülerin şahzına yapılmış hakaret olmuyormu ama size serbes
Abi bu nasıl yorum böyle...Şahsı hedef alan hangi hakaretimi gördünüz..ayten ablayı ben de çok seviyorum. Ama yorumunun birisinde hangi üyeydi hatırlamıyorum hakaret vardı..Burada fikirleri akımları tartışıyoruz ancak hakaret bazında kişiler etkilendi..Duygusal davranmak adaletten ayrılmaya neden olmamalı..engellenen üye 'ülkücü''olduğu için engellenmedi..bunu siz de iyi biliyorsunuz..

Orası yönetimin işi beni ilgilendirmez.. Ama hakaret eden insanı savunurken hakaret edilen üyeyinin de hakkını savunmak yerine ''fasişt'' suçlamasına girmek adalet terazisini dengelemek yerine haksızlık kefesine artı bir yük koymaktır.

kongreye gelince haberleden takip ettim abi..kongrede olan olaylardan neden akp yi sorumlu tuttunuz. Bakın olaysız geçmiş. olaylı geçseydi Akp nin suçu olacaktı.. Peki olaysız geçti kongre Akp ye bir teşekkür olacak mı ?

selamlar
Alt 08.11.2009, 18:09   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ayten58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bakın muhali efendi geçen size yazdım başbuğu ağzına almak sanamı kaldı dedim ama sen bu seferde adamın özel hayatına dil uzattın naapmamız lazım evet biz şiddet yanlısıyız işte böyle sizin gibi düşük konuşanların yüzünden şiddet uyguluyoruz seninde galiba dilini kesecez ne dersin fazla uzadı dimi bunu sende anlamışındır türkeş kızı kaçırmışmı zorla alımı koymuş kendi istemiş evlenmiş sana ne bundan sanamı soracaktı sen ......yedi başımısın edepsiz adam milletin özeline dalıyorsun kim verdi sana bu akılı haa adi terbiyesiz mahluk senin özelini ben deşifre etsem hoşuna gidermi salak sana ne lan herkesin kaç yaşındakiyle evlenmesinden dangalak madem hoşuna gidiyor özel hayata dalmak kendi özel hayatınıda anlatsana bizde öğrenelim ne herze karıştırdın haa aptal meraklı melahat karı gibi oturup milletin özelinimi çekiştiriyon kafamın tasını attırıyosun muhaliiiiiii fazla ileri gitme istersen o meraklı halin başına iş açar benden söylemesi bu gün bize sataşdın yarında başkasına yaparsın ben kaldırırm ama kaldıramayanda olur burnu her gördüğün çöpe sokma yılanda çıkabilir çiyanda bir dahada başbuğ hakkında karı gibi dedi kodu yapma lan ben bile senden erkeğim be sen ne biçim erkeksin sivastan böyle birinin çıkması üzdü beni bırak karılığıda erkek ol biraz yoksa zararmı gördün erkeklikten lan haa ....yedi başı bundan sonra senin adın ....yedi başı olacak hayırlı olsun yeni adın başbuğa dil uzattığın sürecede benden hep hakaret yiyeceksin anladınmı terbiyesizi herze.
Yasaklanan üyeyi savunan arkadaşlar yasaklanmasına sebep olan yazı bu.Bu yazıyı haklı mı buluyorsunuz siz?Haklı buluyorsanız size de yazık.Haberiniz yoksa bilmediğiniz şeyler üzerinde ahkam kesmeyin Kimse düşüncesinden dolayı yasaklanmaz burda ve kimse kimseye hakaret edemez. Bazı bölümleri kalınlaştırdım göremeyenler olabiliyor diye...
Alt 08.11.2009, 21:00   #6
muhali
Yeni Yiğido

muhali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muhali Şuan muhali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2009 21:01

Tecrübe Puanı: 588 muhali FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayten58 Nickli Üyeden Alıntı
"bakın muhali efendi geçen size yazdım başbuğu ağzına almak sanamı kaldı dedim ama sen bu seferde adamın özel hayatına dil uzattın naapmamız lazım evet biz şiddet yanlısıyız işte böyle sizin gibi düşük konuşanların yüzünden şiddet uyguluyoruz seninde galiba dilini kesecez ne dersin fazla uzadı dimi bunu sende anlamışındır türkeş kızı kaçırmışmı zorla alımı koymuş kendi istemiş evlenmiş sana ne bundan sanamı soracaktı sen ......yedi başımısın edepsiz adam milletin özeline dalıyorsun kim verdi sana bu akılı haa adi terbiyesiz mahluk senin özelini ben deşifre etsem hoşuna gidermi salak sana ne lan herkesin kaç yaşındakiyle evlenmesinden dangalak madem hoşuna gidiyor özel hayata dalmak kendi özel hayatınıda anlatsana bizde öğrenelim ne herze karıştırdın haa aptal meraklı melahat karı gibi oturup milletin özelinimi çekiştiriyon kafamın tasını attırıyosun muhaliiiiiii fazla ileri gitme istersen o meraklı halin başına iş açar benden söylemesi bu gün bize sataşdın yarında başkasına yaparsın ben kaldırırm ama kaldıramayanda olur burnu her gördüğün çöpe sokma yılanda çıkabilir çiyanda bir dahada başbuğ hakkında karı gibi dedi kodu yapma lan ben bile senden erkeğim be sen ne biçim erkeksin sivastan böyle birinin çıkması üzdü beni bırak karılığıda erkek ol biraz yoksa zararmı gördün erkeklikten lan haa ....yedi başı bundan sonra senin adın ....yedi başı olacak hayırlı olsun yeni adın başbuğa dil uzattığın sürecede benden hep hakaret yiyeceksin anladınmı terbiyesizi herze."

Yazıyı şimdi okudum, şaşkınlık içindeyim; kendimden daha çok yazan için üzüldüm. Bir insan- hem de bir bayan- bu kadar basitliği kendisine nasıl yakıştırabilmiş? Ancak, Ülkcülerin tümünün "bayağı" oldukları düşüncesinde değilim. En azından benim tanıdıklarım "bayağı" ve "basit" değillerdi.

Bu bayanın normal bir psikolojiye sahip olmadığını düşünüyorum.

Yazdıkarımın tümünü kaynaklara dayandırdım, uydurmadım.

Yazacaklarım bazılarını daha da zıvanadan çıkarabilir, dolayısıyla tartışma seviyesinin daha da düşmesine neden olacağından siteden ayrılıyorum.

Karşıt görüşlerde olmakla birlikte onur çıtasını yüksek tutan site müdavimlerine teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum.

Yönetime -anlayışları ve sabırları için- saygılarımı sunuyorum.

Cebe Muhali
Alt 08.11.2009, 18:30   #7
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi bu nasıl yorum böyle...Şahsı hedef alan hangi hakaretimi gördünüz..ayten ablayı ben de çok seviyorum. Ama yorumunun birisinde hangi üyeydi hatırlamıyorum hakaret vardı..Burada fikirleri akımları tartışıyoruz ancak hakaret bazında kişiler etkilendi..Duygusal davranmak adaletten ayrılmaya neden olmamalı..engellenen üye 'ülkücü''olduğu için engellenmedi..bunu siz de iyi biliyorsunuz..

Orası yönetimin işi beni ilgilendirmez.. Ama hakaret eden insanı savunurken hakaret edilen üyeyinin de hakkını savunmak yerine ''fasişt'' suçlamasına girmek adalet terazisini dengelemek yerine haksızlık kefesine artı bir yük koymaktır.

kongreye gelince haberleden takip ettim abi..kongrede olan olaylardan neden akp yi sorumlu tuttunuz. Bakın olaysız geçmiş. olaylı geçseydi Akp nin suçu olacaktı.. Peki olaysız geçti kongre Akp ye bir teşekkür olacak mı ?

selamlar

goramaz abisinin ben sadece sendiye seni kastmedim genel olarak kast ettim ama yorum yaparken fazla aşırıya kaçmadan arasıra eleştiri arasıra şaka yoksa hep afkan kesmeylede olmaZ mesela ben bugün arasıra cleyye şakamayetinde yorular yaptım sizde bana yapa bilirsiniz ama seviyeli üslüplu olduğu sürece sorun olmaz ama hep yorum hep yorum yapmaynanda olmaz tabiğki şakada olacak CLEY YİNEDE AYTEN58 YASAĞININ KALDIRILMASINI İSTİYORUM
Alt 08.11.2009, 16:59   #8
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ya sabır......
Alt 08.11.2009, 17:29   #9
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya sabır......

cley kardeşim yasabır cekeceksen sana tesbik lazım adresini verde göndereyim
Alt 08.11.2009, 17:48   #10
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 688 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yahu arkadaşlar ben tee tarihi olayları örnek verdim birileri sabır çekmeye başladı niye ki acaba

Velhasıl ülkücü haraket ettiği hakaretlerde yasaklanıyor da bir diğerleri edince en fazla konu niye kapatılıyor bu da ayrı bir sorunsal mesela... Ayrıca ben bir ülkücüyüm faşizan tutuma farklı bir perspektiften AÇILIMDA bulundum bazı arkadaşların gene gücüne gitti, yahu arkadaşlar dava hakaret davası değil dava hepimizin ortak paydası.. Ben şurada aylarca ya sabır ya sabır çekerken hiçkimseye hakaret etmedim ama hep hakaretlere maruz kaldım bu arkadaşlar neredeydi o vakitler. Eh cahillik bende oturdum bana hakaret edene bile adabınca açıklamalar yazdım destanlar gibi, şimdi ya sabır ya sabır... Ya Hasbinallah?

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)