12.09.2010, 22:06 | #2441 |
Usta Yiğido
erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 814
|
Cevap: Dost Kervanı
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
12.09.2010, 22:11 | #2442 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
Ihanet / Neylerim
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ihanetler acitir oldu icimi Sus pus oldu hayallerim Gülen cehrem varmis Icim kan aglarken Sahte mutlulugu neylerim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kimse anlamasada halimden Soldum düstüm yere dalimdan Kimseler yara almadi ahimdan Icim acirken yüregim kanarken Ahimla yananlari görsem neylerim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Baktigim yerleri görmez gözlerim Hep icten ice sizlayip kanar yaralarim Kör kursuna hedep olmus umutlarim Istemem yarami kimse sarmasin Ben bu dertle ölümede gitsem neylerim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sormayin derdimi sinem yarali Biliyorum günlerim sayili Ahirette bulamazsam dermani Hesap ettim ömürden gecen zamani Günahlarim agir geldi neylerim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 12.09.2010 Kardelencicegi |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
12.09.2010, 23:54 | #2443 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
aşkın olayım Sevdim deyip de kandırma beni Gül gibi kokmuşken soldurma teni Böyle davranırsan sevemem seni Sen sevmeyi öğren ben aşıkın olayım Bicâre derdime derman ol gel Olmassa ömrüme ferman ol gel Savrulan bağrıma harman ol gel Yar gömleğinde nakışın olayım....... Bahar gelip lale sümbül açarken Taze güller türlü koku saçarken Kanat vurup yare doğru uçarken Sen bülbül ol ben şakışın olayım Bahar gelip lale sümbül açarken Taze güller türlü koku saçarken Kanat vurup yare doğru uçarken Sen bülbül ol ben şakışın olayım Ya vur öldür,ya al gayrı yanına. Attığın yetmez mi aşk zindanına. Gir selam vererek aşk bağbanına,. Sen bir gül ol,ben kokuşun olayım alıntı değil |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
13.09.2010, 01:30 | #2444 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Güzel Gezişin bir başka, duruşun başka Kirpiği kirpiğe vuruşun başka Kurak dudakların susamış aşka Nazik kollarınla sarışın güzel. Başımı döndürür endamın, cilven, Yanakların kızıl güllerden elvan. Hele sakin, suskun karşımda durman Arada bir bakış atışın güzel. Omuzuna iner sırma saçların, Gözlerin güneştir, hilal kaşların. Gülüşünü süsler inci dişlerin Yüz astıkça kaşın çatışın güzel. Tüm güller kıskanır, gonca gülümü, Koklamak ölümdür billur tenini. Şöyle bir tenhada tutsam elini Utanıp da mosmor oluşun güzel. Gönlüm tutsak oldu yalın sevdana Huriden aşık olur mu insana? Bin kere reddedip kovalasanda Kalbimi sızlatıp, kırışın güzel. alıntı |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
13.09.2010, 02:04 | #2445 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Yar mı ettin Boranlar esti gönlümde tesellim kesmez Vefasızı bekledim sahilde artık gelmez Dağıldı uykularım gecelerim geçmez Yalnızlık yar mı ettin beni kendine Hiç mi onun yüreğine hislerim inmez Gönülde hep gezinir gözü beni görmez Zihnimde bulanıklar artar hiç eksilmez Çaresizlik yar mı ettin beni kendine Sana uyarım yetmedi has duygularım Dönsen de geri gururumla engellerim Anlasan da boşa çıktın tüm hayallerim Umutsuzluk yar mı ettin beni kendine Rüyamdan çıkmalı duygularım peşinde Halimi görmez hayalim tesellim peşinde Gönülde dumanın tüter alevim peşinde Hasretlik yar mı ettin beni kendine alıntı |
13.09.2010, 02:07 | #2446 |
Usta Yiğido
servet 58 Şuan
Son Aktivite: 03.12.2011 17:31
Tecrübe Puanı: 3663
|
AYRILMASIN
sensiz gelsede bahar bir gül açmasın tut göz yaşını yeter sevgilim akmasın durdur yaradan hasreti bizi böyle yakmasın yazımızı bir yaz başını taşlara vuran kalmasın o an canımızı bir al arkada aglayan dul kalmasın ikimizi bir koyun mezara ruh ayrılsada ten ayrılmasın sana karatopraklar sarılmasın servet 58 |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
13.09.2010, 02:22 | #2447 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Kime İnanayım Bu sevdadan kurtulmayan başımı Ben kime dalaşayım kime vurayım Yıllar yılı kaybettiğm aşkımı Ben nerde arayayım kime sorayım Penbe hayallerim bende bitmişken Sevincim saadetim elden gitmişken Kendi benliğimde kendim yitmişken Ben kimde arıyayım kimde bulayım Dost bildiklerim hep pusu kuruyor Sevmeyenler seven gibi duruyor Beni bana benzeyenler vuruyor Ben kime darılayım kime küseyim Etrafıma vefasızlar dolduysa Gönlümdeki açan gülü yolduysa Uğrunda öldüğüm elin olduysa Ben kime darılayım kime küseyim Güvendğim dağa hep ayaz vurur Sadakat çeşmesi günbegün kurur İhanetler seyip ortada durur Ben kime inanayım kime kanayım alıntıdır |
13.09.2010, 02:30 | #2448 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
AYRILMASIN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensiz gelsede bahar Bir gül açmasın Tut göz yaşını Yeter sevgilim akmasın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Durdur yaradan hasreti Bizi böyle yakmasın Yazımızı bir yaz Başını taşlara vuran kalmasın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] O an canımızı bir al Arkada aglayan dul kalmasın Ikimizi bir koyun mezara Ruh ayrılsada ten ayrılmasın Sana kara topraklar sarılmasın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Servet 58 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] C)alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
13.09.2010, 09:48 | #2449 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
DALMI BIRAKTIN Dünya efkarını sardın başıma. Neşeye erecek hal mı bıraktın? Bir hasret pençesi vurdun döşüme. İçinden geçecek yol mu bıraktın? Gam kederim bitmez yüzüm gülerken. Dostları yitirdim sevgi ararken. Gerçeği unuttum hayal kurarken. Kuruttun yaprağım gül mü bıraktın? Gözüm yolda kaldı gelmez gidenim. Umut gördüklerim yıktı güvenim. Düşman gibi taşa çaldı sevenim. Kırdın fidanımı dal mı bıraktın? Anladım fayda yok, dost değil kimse. Sevgi dünyasında görmedim hisse. Sığırtmaç barışı neylesin küse. Bağrına saracak kol mu bıraktın? |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
13.09.2010, 10:29 | #2450 |
Usta Yiğido
yörem-58 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2011 22:07
Tecrübe Puanı: 612
|
EDEN YARANIR
Nasıl anlatsın ki kâğıtla kalem ? Şimdi yazılanı bozan yaranır Menfaat üstüne kurulmuş âlem Yalakalık eden ozan yaranır !.. Arif benim, edip benim diyerek Sahtekârlık hırkasını giyerek Namerdin elinden lokma yiyerek Kasılarak gezen, tozan yaranır !.. Gün değil felekten yıllar çalarak Zevk ile sefaya şevkle dalarak Başka başka kucaklarda kalarak Daha yok mu diye azan yaranır !.. Avunurlar çaldıkları emekle Sevinirler kul hakkını yemekle Övünürler biz şairiz demekle Şuaraya mezar kazan yaranır !.. Giriyorlar her boyanın rengine Bilmezler ki davul dengi dengine Oltaları sallamışlar engine İğneye takılan sazan yaranır !.. Eteğinden öptüm kurbandır canım Damarımı kessen akmaz ki kanım Firavun`a sultan, Nemrut`a hânım Diyerek naâtler yazan yaranır !.. Yağmuru yazsalar dolu utanır Yen içinde kalmaz kolu utanır Vallah hem sağı hem solu utanır Yine de ortada gezen yaranır !.. Merhamet dildedir, zulüm özünde Riya dolaşıyor her bir sözünde Su ısınmaz; Aşk kaynar mı közünde ? Aşkı kalemiyle ezen yaranır !.. Güneş ile doğar yıldızla batar Hilâl`in aşkını ucuza satar Sevgiyi tatilde denize atar Kara sevdaları üzen yaranır !.. Yazar, çizer, yürek nazlı gül deyip Kıskanıp çatlıyor mor sümbül deyip Aşkımla şakıyor bak bülbül deyip Kargaya gözünü süzen yaranır !.. Devir artık ahir zaman olsa da Zamana uyanın küpü dolsa da Bülbül boyun eğme, gülün solsa da Bu kahpe düzene, düzen yaranır !.. Kadir GÜVEN
|
|