|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() Sen Hepsinden Güzelsin
Tüm çiçekler senden almış rengini, Cennet gülzarından daha güzelsin. Çok düşündüm bulamadım dengini, Dünyanın varından daha güzelsin. Ceylan senin gibi güzel bakamaz Züleyha, Gülperi rakip çıkamaz Leyla kim ki, eline su dökemez, Mecnun’un yarinden daha güzelsin. Arzu’yu, Selvi’yi baştan silerim, Aslı güzel diyenlere gülerim, Dağı boş ver, ben dünyayı delerim, Sevdiğim, Şirin’den daha güzelsin. Aşk kemale ancak senle ulaşır Görünce ayağım, elim dolaşır Yüzüne bakınca gözüm kamaşır, Dağların karından daha güzelsin. alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KIM ÖZLERDI AVUC ICLERININ KOKUSUNU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Okadarda önemli degildir birakip gitmeler, Arkalarinda doldurulmasi mumkun olmayan bosluklar birakmasalardi eger. Dayanilmasi okadarda zor degildir, buyuk ayriliklar bile, En guzel yerde baslatilsaydi eger. Utanilacak bir sey degildir aglamak, yurekten suzulup geliyorsa gözyasi eger. Yuzkizartici bir suc degildir hirsizlik, calinan birinin kalbiyse eger. Korkulacak bir yani yoktu asklarin, insan butun derilerden soyunabilseydi eger O kadarda yurek burkmazdi alisilmis bir ses, hic bir zaman duyulmasaydi eger. Daha cabuk unutulurdu belki su sizdiran sarilmalar, kara sevdayla sarip sarmalamasalardi eger. Belirsizlige yelken acardi iri ela gözler zamanla, Öylesine delice bakmasalardi eger. Cabuk unutulurdu islak bir öpucugun yakici tadi belkide, kalp, gögus kafese okadar yuklenmeseydi eger. Yerini baska seyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylasilmasaydi eger. Duslere bile kar yagmazdi hic bir zaman, meydan savaslarinda korkular, Asklari agir yaralamasaydi eger. Su gibi akip gecerdi hic gecmeyecekmis gibi duran zaman, beklemeye degecek olan gelecekse sonunda eger. Rengi bile solardi duslerdeki saclarin zamanla, Tanimsiz kokulari yastiklara yapisip kalmasaydi eger. O buyuk, o görkemli son, ölum bile anlamini yitirirdi, son umit isigida sönmemis olsaydi eger. Bu kadarda isitmazdi belkide bahar gunesleri, her kaybedisin ardindan hayat yeniden baslamasaydi eger. Anilarda kalirdi belkide zamanla ince bel, namussuz cay ince belli bardaktan verilmeseydi eger. Uykusuzluklar yakip gecmezdi, kisacik kestirmelerin ardindan, dokunulasi ipekten bir okadarda uzak olmasaydi eger. Yoksul dusmezdi yillanmis sarap tadindaki siirler böylesine, kulagina okunacak biri olsaydi eger. Inanmak mumkun olmazdi her askin bagrinda bir ayrilik gizlendigine belkide, kartvizitinde " onca ayriligin birinci dereceden failidir " denmeseydi eger. Gercekten boynunu bukmezdi papatyalar, ihanetinde onlarinda payi olmasalardi eger. Issizliga teslim olmazdi sahiller, kendi belirsiz sahillerinde amacsiz gezintilerle avunmaya kalkmamis olsaydi eger. Sen gittikten sonra yanliz kalacagim. Yanliz kalmaktan korkmuyorumda, Ya canim ellerini tutmak isterse. Evet sevgili, Kim özlerdi avuc iclerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarina, mazilerde görkemli bir yasanmasliga taniklik etmis, olmasalardi eger. CAN YUCEL [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sabret Gönül
'Kara gün kararıp kalmaz' Sabret gönül Allah büyük. Hangi dua kabul olmaz, Sabret gönül Allah büyük. Sanma ki hep böyle kalır, Kıştan sonra bahar gelir. Bizi bizden iyi bilir, Sabret gönül Allah büyük. Dostunsa şahların şahı, Unut gitsin ahı, vahı. Sabır müminin silahı, Sabret gönül Allah büyük. Hak sevgisi varsa özde, Yürüsen de yanman közde. Ümitsizlik yoktur bizde, Sabret gönül Allah büyük. Allah diyen kalmaz naçar, İsteyene rahmet saçar. Elbette bir kapı açar, Sabret gönül Allah büyük. Yatsam çamur, yaş üstüne, Tuş olsam da tuş üstüne, O’ndan gelen baş üstüne, Sabret gönül Allah büyük. alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() *ŞİİR ,YÜREĞİMİZDEKİ HÜZÜN VE SEVGİNİN YANSIMASIDIR..*
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Köseme gelip Paylasimda bulunan arkadaslar hepinize yüreginize bereket diyorum. Sunuda belritmeden gecemeyecegim yorum yapilmasini cok isterdim siirlerime. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kim Durur
İçimde durmadan bir yara kanar, Ne merhem bulunur, ne de kan durur Bütün fırtınalar beynimde döner, Ne gemi bulunur, ne tufan durur. İki seven birbirini bulunca, Yer, gök bayram eder kendi dilince Kalp evine yar misafir gelince, Ne mantık bulunur, ne irfan durur. Seven insan düşünür mü yarını? Hesap etmez zararını, karını Haber alsa sevdiğinin yerini, Ne engel bulunur, ne ferman durur. 'Gel' desede varsam yarın yanına, Kucaklayıp sarsa beni canına Sevda denen şu savaşın önüne, Ne ordu bulunur, ne sultan durur. alıntı
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1059
![]() |
![]() Faydasızz.. Ne desem boş, ne söylesem anlamsız Yaşattıklarına karşılık borcumu ödeyemedim belki Sevgi kırıntılarını da umursamıyorum.. Şimdilerde uzak kalmak SANA.. ...Ve acımasız prensiplerin. Sana dair ne varsa silmek geçiyor içimden Bunu nasıl başaracağım bilmiyorum.. Sana acımak ta kar etmiyor Buldun mu bulmadın mı bilmiyorum belanı. Bundan sonra ne fark eder Her şey anlamsız, her şey daha soğuk Ve donmuş kalpler İçimden gelmiyor eskisi gibi. İçimden gelmiyor seni seviyorum demek Gelmiyor özlediğimi söylemek Oysa şimdi görünen ve görünmeyen yüzünde Çirkin vedalarımdan ibaretsin Kapkara yüreklerin kokusu sinmiş üstüne. Nerde o kuruyan dudaklardaki sevgi fısıltıları. Sevginin de, özleminin de canı, cehenneme.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3692
![]() |
![]() TAŞ MİSALİ
Birkez gülmeden ömrümde Düştüm zalim eline Kıymet nedir bilmeden Attı dertler seline Karşılıksız olsada sevdim Ben böyle yarı Dediler dünya hali Yosun tutmuş taş misali İnsan böylemi yapar Tertemiz kalpten güvene feryat ettikçe düştüm biraz daha derine Karşılıksız olsada sevdim Ben böyle yarı Dediler dünya hali Yosun tutmuş taş misali Bırakırım bu canı Bana uzatsan eline Acıyorum su gibi Sessiz akan ömrüme Karşılıksız olsada sevdim Ben böyle yarı Dediler dünya hali Yosun tutmuş taş misali servet 58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Navigator
![]() TAŞ MİSALİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Birkez gülmeden ömrümde Düştüm zalim eline Kıymet nedir bilmeden Attı dertler seline [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Karşılıksız olsada sevdim Ben böyle yarı Dediler dünya hali Yosun tutmuş taş misali [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İnsan böylemi yapar Tertemiz kalpten güvene Feryat ettikçe düştüm Biraz daha derine [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Karşılıksız olsada sevdim Ben böyle yarı Dediler dünya hali Yosun tutmuş taş misali [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bırakırım bu canı Bana uzatsan eline Acıyorum su gibi Sessiz akan ömrüme [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Karşılıksız olsada sevdim Ben böyle yarı Dediler dünya hali Yosun tutmuş taş misali [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Servet 58 19.09.2010. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Nur Cemalin Kıskandırır Güneşi
Nur cemalin kıskandırır güneşi, Her bakışta yüreğime haz gelir. Aramak nafile bulunmaz eşi, Senin gibi bu dünyaya az gelir. Kahve gözün ilaç derler hastaya, Sarı saçın ilham olur ustaya, Dilin şeker, ver de gelsin postaya, Gönülden gönüle yol var, tez gelir. Ressam seni çizer, şairler yazar Çıkma kapılara değmesin nazar Ağlamak yakışmaz, üzülmek bozar, Gülüşünle karlar erir, yaz gelir. Yadla değil, kendin ile cengin var, Gülde kokun, her çiçekte rengin var, Ne acemde, ne arapta dengin var, Sultan desem, ece desem vız gelir. alıntı
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3692
![]() |
![]() Senin icin
Acilmadim guller gibi Unutmadim eller gibi Boz bulanik seller gibi Çagladigim senin icin şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin Damla damla gozumdesin Agladigim senin icin Sensiz hayat bir iskence Dilimdesin gunduz gece Satir satir hece hece şiirlerim senin icin Garip derki neyleyim Derdimi kime soyleyim Can vermeden gel goreyim Ölecegim senin icin Ibadetim senin icin Dualarim senin icin servet 58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |