|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 4,70% |
Hürriyet |
72 | 3,72% |
Milliyet |
44 | 2,27% |
Zaman |
886 | 45,76% |
Akşam |
38 | 1,96% |
Cumhuriyet |
291 | 15,03% |
Ortadoğu-Yeniçağ |
54 | 2,79% |
Yenişafak |
78 | 4,03% |
Fanatik |
59 | 3,05% |
Fotomaç |
47 | 2,43% |
Posta |
82 | 4,24% |
Sözcü |
0 | 0% |
Diğer |
170 | 8,78% |
Vakit |
17 | 0,88% |
Taraf |
7 | 0,36% |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#241 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1046
![]() ![]() ![]() |
![]() Alevilere küfreden Fethullahçı doçent
21-03-08 YAZAR: RIZA ZELYUT / GÜNES Zaman Gazetesi, Fethullah Gülen hareketinin karargahıdır. Lakin; içerideki Alevi Müslümanları düşman görürler. Çünkü; Aleviler Türkiye'de laikliğin, cumhuriyetin, demokrasinin ve insan haklarının gönüllü savunucularıdırlar. Dün, aşağıdaki elektronik mektubu aldım ve okurken bir kez daha insanlığımdan utandım. Yol TV'ye bağlı Yol Haber tarafından gönderilen mektupta şunlar yazıyordu: 'Alevilere yönelik yüzyıllardır devam eden aşağılama ve iftiralara bir yenisi daha eklendi. Bu hakaretlerin sonuncusunun sahibi Doç. Dr. Ibrahim Öztürk adli bir öğretim üyesi. Istanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararasi Ekonomik Kuruluşlar adlı dersin hocası Doç. Dr. Ibrahim Öztürk'ün, 18 Mart Salı günü derste 'Benim ailemin düşüncesine göre Alevi kadınları orospudur' demesi derste bulunan öğrencileri çileden çıkarttı. Derste bulunan öğrencilerden 9'u hemen bir şikayet dilekçesi ile durumu Istanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlügü'ne bildirdiler. Şikayet dilekçesini işleme aldıklarını ve Doç. Dr. Ibrahim Öztürk'ü işten uzaklaştıracaklarını belirten Istanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ateş Vuran'ın 'Bu yapılan insanlık dışıdır; özrü mümkün değildir. Bu adam psikolojik bir vakadır.' dediği ve üniversitesi adına, hakarete uğrayan, rencide edilen öğrencilerden özür dileyeceği belirtildi. Hakarete uğrayan öğrencilerin, Alevi kadınlara hakeret eden, aşağılayan, onurunu zedeleyen, insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bu hakaretten dolayı Ibrahim Öztürk'ün üniversiteden derhal kovulmasını ve akademik ünvanlarının geri alınmasını talep ettikleri açıklandı. Doç. Dr. Ibrahim Öztürk hakkında hakeretten ve bir toplumu rencide etmesinden dolayı suç duyurusunda bulunulacağı da öğrenildi. ZAMAN GAZETESI'NDE 'Alevi kadınları orospudur!' diyecek kadar gözü dönmüş bu adam; Marmara Üniversitesi'nde çalışıyor. Orada Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi'nin Ingilizce Iktisat Bölümü'nde ders veriyor. Istanbul Ticaret Üniversitesi'ne ise dışarıdan geliyor. Türkiye'nin sürüklendiği uçurumu görmek istemeyenlere işte bu doçenti yeni bir örnek olarak sunuyorum. Bu adam; aynı zamanda Zaman Gazetesi'nde ekonomi üzerine yazılar yazıyor. Zaman Gazetesi, Fethullah Gülen hareketinin karargahıdır. Fethullah Gülen hareketinin kimliğini, kişiliğini anlamakta Doç. Ibrahim Öztürk iyi bir ipucudur. Bunlar; Hıristiyanlarla sıkı dost olurlar. Hatta Papa'nın elini bile öperler. Kendilerini gizlemek için gazetelerinde diyalog ve hoşgörü yazıları yayımlatırlar. Lakin; içerideki Alevi Müslümanları düşman görürler. Çünkü; Aleviler Türkiye'de laikliğin, cumhuriyetin, demokrasinin ve insan haklarının gönüllü savunucularıdırlar. Aleviler; gericiliğe karşıdırlar... Tarikatların iktidarı ele geçirmesine asla evet demezler. Bunları; kömürle ve yiyecek paketleri ile kandırmak da mümkün değildir. Ve bu Aleviler Amerikan emperyalizmine de şiddetle karşı çıkarlar Fethullah Gülen ise Amerika tarafından beslenir. Bu yüzden de işte Ibrahim Öztürk gibi Fethullahçılar; Alevilere düşmandırlar. Hoşgörü maskesi takmalarına karşın; bir an gelir ki içlerindeki kini işte böyle bayağı biçimde dışa vururlar. *** Bugün Alevi toplumunun yaşam damarı olan laiklik; kesilmek isteniyor. Yargıtay Başsavcısı Yalçınkaya, bunu görmüş; AKP hakkında kapatma davası açmıştır. Başsavcı Yalçınkaya'ya saldıranların organizasyonu da bu tarikatçıler tarafından yürütülüyor. Alevilere küfreden bu doçent, yazılarında AKP iktidarını göklere çıkarmaktadır. Yani; okyanusötesi ilişkilerle Türkiye içindeki tarikat-siyaset ilişkisi; tam bir işbirliği fotoğrafı sunuyor. Böyle bir dönemde Alevi toplumunun yeniden düşünme zamanı gelmiştir. Alevilerin kendi aralarındaki küçük inançsal ayrılıkları unutup güçlerini birleştirme zamanı gelmiş de geçmektedir. HAYDI YÖK BAŞKANI! Türkiye'deki milyonlarca insana; inancı nedeniyle açıkça küfreden Ibrahim Öztürk hakkında soruşturma açması için Istanbul Cumhuriyet Savcısı'nı göreve davet ediyorum. Savcılığın; Türkiye'yi karıştırmaya çalışan, Alevileri açıkça aşağılayan, aşağılamayı bırakın onlara küfreden bu kişiye hukuku göstermesi gerekiyor. Bir çağrım da YÖK Başkanı Prof. Yusuf Ziya Özcan'a! Haydi Sayın Özcan; bu kişi hakkında soruşturma aç ve gereğini yap. Acaba yapabilecek misiniz? Rıza ZELYUT GÜNEŞ – 21 Mart 2008
![]() |
#242 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 808
![]() ![]() ![]() |
![]() Bazı arkadaşların tarafsız dediği Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara temsilcisi televizyon programlarında Chp'nin avukatlığını yaparken bugün de İmtiyaz Sahibi Ergenekon Operesyonu kapsamında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile birlikte göz altına alınıyor. Şimdi bu gazetelerin tarafsız olduğuna , yazdıklarının gerçek oldduğuna nasıl inanmamızı bekliyorsunuz ?
![]() |
#243 |
Yiğido
![]() ![]() aspasya58 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.11.2009 11:37
Tecrübe Puanı: 634
![]() |
![]() EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM BU ÜLKEDE OLUP BİTENLERİ HALK OLARAK BİZ BİLMİYORUZ ÇÜNKÜ PERDE ARKASINDA YAŞANIYOR HERŞEY
ADI GEÇEN DAVADAKİ İSİMLERDEN BİRİ 97 Lİ YILLARDA SAMANYOLU TELEVİZYONUNDA PROGRAM YAPMIŞ SONRASINDA AKŞAM GAZETESİNDE ÇALIŞMIŞ,ŞİMDİLERDE KANADADA DA YAŞAYAN HATTA EV ARKADAŞI MOSAD AJANI OLDUĞU İÇİN TUTUKLANMIŞ BUNU AKŞAM HABERLERİNDE DİNLEDİM CUMHURİYET, AKŞAM ,ZAMAN, NE KADAR FARKLI OYSAKİ BENİM AKLIM ARTIK ALMIYOR AMA GERÇEK ŞU Kİ ABD BİZİ SÖMÜRGELİŞTİREMEDİ HALA RESMİ DİLİMİZ TÜRKÇE ÇOK ŞÜKÜR AMA SÖMÜRGE YAPAMADIĞI ÜLKELERDE OYNADIĞI OYUNU TUTTURDU KAVRAMLAR FİKİRLER PROBLEMLER İÇİÇE KARMAKARIŞIK VE KORKU VERİYOR HER KESİMDEKİ İNSANA Bİ OF ÇEKESİM VARKİİİİİİİİİİ SİVASI ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMM
![]() |
#244 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Arkadaşlar ben hergün Vatan gazetesi okurum. Diğer gazeteleri ise internetten takip ederim. Gazeteyi ele alıp okumanın tadını hiçbirşey vermiyor. Yazılanların tümünü okudum. Maşallah herkes 3, 4 , 5 gazete okuyor. Arkadaşlar yazılarınızı okuyunca sizlerin bu kadar gazete okuduğunuza inanmıyorum.(Kusura bakmayın) Gazete okuyan hemde (iki üç tane) insanın biraz dünyadan haberi olur. Bir gazete okumak en az 1,5-2 saatimi alıyor. O kadar gazete nasıl okunur bilmiyorum. Haa başlıklara bakıp bırakmaksa birşey demiyorum. Bir de merak ettiğim bir konu Abircan arkadaşımın yazduğı gibi Zaman gazetesini bizim girişe de bırakıyorlar. Allah aşkına bedava olarak tüm binalara bırakılan bu gazete bu parayı nerden buluyor. Bunu bilen varsa Allah rızası için açıklasın.
![]() |
#246 |
Yeni Yiğido
![]() 1967 dernek serkan20 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.06.2014 11:02
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() bu topici açan arkadaş neden VAKİT gazetesini eklememiş
şu ülkede olaylara en doğru gözle bakan ve anlatan VAKİT gazetesidir ben gazeteci olduğum için hergün evime VAKİT YENİŞAFAK YENİASYA MİLLİ GAZETE alırım ve hepsinin yazarlarıda kalitelidir
![]() |
#247 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 28.12.2007
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() valla o kadar çok işkembeden sallanıyorki artık bazı kişilere karşı içimden ağzımı bozmak geçiyor ancak kendime yakıştıramıyorum.özellikle bazıları onlar kendilerini çok ii bilir hep bi yerden tutup sallıyolar.
tek diyeceğim şey kaşınmayın kaşınmayınnnnnnnnnnnn |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 808
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 28.12.2007
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() artık bu forumlar şahsen beni germeye başladı. forum dediğn fikirlerin tartışıldığı fikir yürütülen yarler olmalı hep belli yerlere saldırı ve alıntılarla ve başka şeylerle kendi görüşünü karşı tarafa baskı şeklinde benimsetme olmamalı.
bu gün ülkenin içinde olan olaylar belli belkide bu aysberg in görünen kısmı. hani derler zenginin malı züğürdün dilini yorarmış. ülkede o kadar şey olurken bizim gibilerde böle ayrıntılarla uğraşım bir anlamda asıl rantçıların isteğine hizmet etmiş oluyoruz. daha önceleride dediğim gibi bu ergenekonun mutlaka bitirilmesi gerekli. iğnenin ucu dokundukça millet bağırıyo. bırakın kardeşim bu vatan bizim tek devlet tek vatan varmı ötesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 822
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Anket hangi gazete okunuyor diye soruyor ama her zamanki gibi konu yine bazı kesimlere saldırma işine dönüşmüş! Zaman gazetesi çok okunuyor, bazılarının iftira attığı gibi bedava değil; para verilip de alınıyor! Her şeye gözleri kapalı baktıkları için, her olayı aynı yorumluyorlar. Kalpleri tarafsız olamıyor maalsef. “Kalplerinde hastalık olanlar, yoksa onların kinlerini Allah’ın aslâ dışarı vurmayacağını mı sandılar?” (Muhammed: 29)
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|