Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı?
Var; Direk Çözülmeli 87 47,54%
Yok 81 44,26%
Bilmiyorum 5 2,73%
Diğer (Açıklayın) 10 5,46%
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.05.2009, 09:47   #241
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57

Tecrübe Puanı: 814 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kürt sorunu yoktur sorunlu kürtler vardır
kesinlikle sana katılıyorum en güzel şekilde ifade ettin öyle bir sorun yok sorun yapan kürtler var
Alt 25.05.2009, 10:01   #242
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ahmet Necdet Sezer, özelleştirmelere, peşkeşlere ve AKP'nin rant sağlayan özellikle 2B yasasına taş koyduğu için birşey olmadı diyorsunuz... Evet Çankaya noteri olsaydı A.Necdet Sezer Yeşil arazilerimiz daha erken satılmaya başlardı, Turizm 5-10 sene sonra bitecek nedeni 2B yasası olacak eğer Sezer olmasaydı bu sıralarda bitmeye başlamıştı turizm ki zaten bitiyor...Sayın Şener'in 1 tane imzası yok örneğin özelleştirmelerde, eğer O ve Sezer olmasydı çoktan peşkeş çekilmişti topraklarımız, Telekom, Tüpraş, Petkim ki eninde sonunda oldu...
Sezer Anayasa kitapçığı fırlattı eee Savcılar buna neden müdehale etsinki... "Efendim, buna anayasa denir, herşeyi buna uygun yapacaksınız" diyerek Ecevitin önüne anayasa kitapçığı attı diye suç mu oluyor... Önemli olan Anayasayı birisinin önüne atana değil, "Anayasayı 1 kere delmekle birşey olmaz" diyene dava açmaktır... Savcılar asıl bunu yapmıyor... Sezer orada Anayasayı yermemiş tam tersine yüceltmiştir, büyüklüğünü söylemiştir... Ayrıca it diye bahsettiğin kimdir bilmem ama devlet büyüklerine büyük hakaretler ediyorsun... Benim ne kadar saygım bile 0 olsa Tayyip Erdoğan'a Abdullah Gül'ün makamına saygım sonsuzdur, benim Abdullah Gül'e it dememden bir farkı yoktur Sezer'e it demenizin... Ayıptır... Çok ayıptır...
Kaç terörist affetti ben size anlatayım... Anayasa'nın 104. maddesi gereğince uygulanır bu af meselesi... Sürekli hastalık, sakatlık ve kocama sebebiyle belli kişilerin cezalarını hafifletmek veya kaldırmak yetkisi sayın cumhurbaşkanı'na verilmiştir. Cumhurbaşkanı bu yetkisini kullanırken, bunların seçimi cumhurbaşkanı tarafından yapılmamaktadır...
Eski Adalet bakanı Cemil Çiçek bu konu ile ilgili kendisine gelen bir soruyu aynen şöyle cevaplandırıyor... Yazılı ve altında imzası olan bir cevaptır TBMM'nin sitesinden bulabilirsiniz bu cevabı...

"(cezaevlerinde yatmakta olan) hükümlülerin bu konudaki (tahliye) taleplerini bakanlığımıza veya cumhuriyet savcılıklarına yapmaları durumunda, zaman geçirilmeden tam teşekküllü bir devlet hastanesine sevk edilerek hastalığın tıbben tesbit edilmesi, sonra raporun (bir kez daha tetkik ve onay için) adli tıp genel kuruluna gönderilmesi, hastalık saptandığı takdirde belgelerin derhal bakanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.
yukarıda belirtilen süreç sonunda ikmal edilen dosya, bakanlığımızca gereği takdir ve ifa edilmek üzere cumhurbaşkanlığı makamına sunulmaktadır. bilgilerinize arz ederim. cemil çiçek. adalet bakanı. imza."
o halde neymiş? hükümlü çok yaşlı, ölümcül hasta veya sakat. cezaevinde kalması mümkün değil. hükümlü, adalet bakanlığı'na veya cumhuriyet savcılığı'na başvuruyor. bu kurumlar tarafından tam teşekküllü devlet hastanesine gönderilip tetkikleri yapılıyor ve uygun görülürse rapor veriliyor. bu rapor adli tıp kurumu tarafından değerlendiriliyor. gerekirse tetkik ve gözlemler orada yeniden yapılıyor. bu süreç haftalar boyu sürüyor. hükümlünün tahliye edilmesine karar verilirse, (Burası çok önemli) dosya adalet bakanlığı tarafından cumhurbaşkanı'na gönderiliyor. yani kişileri belirleyen cumhurbaşkanlığı makamı değildir.
cumhurbaşkanı sadece onaylıyor. önüne gelen böylesine tıbbi, teknik ve insancıl bir konuda cumhurbaşkanı "hayır onaylamıyorum, bırakın cezaevinde ölsün" diyebilir mi? Doktorlar bırakın diyor, Adli Tıp bırakın diyor, Adalet Bakanlığı bırakın affedin diyor, Cumhurbaşkanı kendi konusu olmayan ve hayat meselesi bir konu hakkında konuya vakıf onca kişinin görüşlerine uymayacak...Sanırım kulaktan dolma yazdığınız birşeydi, bilgilendirme gereği duydum...

Öbür tarafta herkese hesap sorulacak, Sezer'e de Erdoğan'a da, kimin kimden daha çok vebal aldığını bilemeyiz....

Bu yakışıksız sözü kullanan arkadaşımız kendiside devlet memuru. TC'nin en büyük makamında görev yapmış birine o ifadeyi kullanıyorsa diyecek birşey bulamıyorum. Bu görevde bulunan kim olursa olsun benim aldığım terbiye o ifadeyi kullanmama müsade etmez.
Bu arkadaşımız ya bilmeyerek kullandı o ifadeyi yada bilerek bilemeyiz. Bu ifadeden dolayı özür dilemelidir. Hem sitemiz saygınlığı ve düzeyi bakımından da önemlidir.
Alt 25.05.2009, 11:25   #243
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2221 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İyi o zaman seva sende Ergenekon'u örnek verme... Belki de hepsi birden suçsuz çıkacak... Belki de senin dediğin gibi Ergenekon diye birşey yok... Belkide Ergenekon sadece Büyük bir Türklük destanı... Ayrıca Ne Mutlu Türküm Diyene yazılarını kimse silemez... Türk gençliği buna izin vermez... Her silinenin yerine yenisi yazılır ondan sonra devlet bırakır onları bizle uğraşır...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünün anlamını henüz anlayamamış insanlar başta Recep Tayyip Erdoğan gelip tıpkı senin gibi onlarında Ne Mutlu Kürdüm Diyene deme hakkı var diyor.... Hayır bacım... Siz önce o sözün derinliğini anlayın, biraz derinleşin, başbakanda bir cümleye o kadar sığ bakmasın, kendisi sığ bir insan değil kendisi de çok iyi biliyor onun anlamını ama işine gelmiyor... Tıpkı senin gibi... Bundan 30 yıl önce Kürt sorunu ya da PKK sorunu neden yoktu??? Güney Doğu sorunu ezelden beri varda bir ırk ya da terör sorunu yoktu... İşte Ne Mutlu Türküm Diyene sayesindeydi... Bence dünyanın en önemli sözü olan bu cümlenin içeriğinden, birleştiriciliğindendi... Bu söz ayırıcı değil birleştirici bir sözdür... Irkçı değildir... Ne mutlu Türk olana demiyor, Ne mutlu Türküm diyene diyor... O insanlar bu sözü gördüklerinde ne anlattığını anlıyorlardı ve devlette ana gibi yakındı onlara... Dağdan yazı silmek, andımızı kaldırmak, futbol maçlarında İstiklal Marşını okutmamakla olmaz bu işler... Önce alt yapını kur, geliştir, ordaki insanlara eğitim götür, iş götür aş götür onsan sonra bunları yapmana gerek kalmaz... Ama saygıdeğer hükümetimizin zaten onlarca yıldır yapmak istediği icraatları Kürt sorununu bahane göstererek yaptığını düşünüyorum... Receo Tayyip Erdoğan bundan 10-15 yıl önce yaptığı konuşmaladaki noktaya gelmiştir... O zaman da diyordu sen "Ne Mutlu Türküm diyene dersen o da Ne Mutlu Kürdüm Diyene der" diye şimdi de o zaman söyledikleri bu cümlenin gereğini yapıyorlar...

Ayrıca başka bir konu da son kez yazıyorum Seva bacım... Kemalizm eşit değildir Atatürkçülük... Tek taraflı okuma olur mu? Bak Aydınlanma 1923 diye bir dergi var, Hakimiyet-i Milliye var... Bu konu hakkında ordaki insanlarında fikirlerini al derim...

Saygılar...
Ergenekon gözaltıları mahkeme sonucunda ortaya çıkar.
Ergenekon benim gönlümdede bir destandır. Gözaltına alınanlarla alakası yoktur.
Ne mutlu Türküm diyene yazılarının silinmesi lazım geç bile kalındı.
Madem mutlusunuz neden hükümeti Türkiye yi eleştiriyorsunuz mutlu yaşayın ozaman mutluklar sizin olsun.
Kürt sorunu Osmanlı son dönemlerinden günümüze kadar vardı ve çözülmezsse devamda edecek
Kemalizm diye birşey yok Kemalist de değilim hertürlü izmede karşıyım
Türkiye büyük bir devlettir.
Türkiye Demokratik Laik Sosyal Hukuk devletidir.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 11:31   #244
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2245 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Madem mutlusunuz neden hükümeti Türkiye yi eleştiriyorsunuz mutlu yaşayın ozaman mutluklar sizin olsun.
Kürt sorunu Osmanlı son dönemlerinden günümüze kadar vardı ve çözülmezsse devamda edecek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Konu barikat58 tarafından (25.05.2009 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 11:34   #245
heartache58
Usta Yiğido

heartache58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heartache58 Şuan heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2014 14:13

Tecrübe Puanı: 833 heartache58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
'Ne mutlu Türküm diyene yazılarının silinmesi lazım geç bile kalındı' neden bukadar gerekli bu yazının silinmesi anlayamadım..
heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 11:35   #246
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 11:37   #247
heartache58
Usta Yiğido

heartache58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heartache58 Şuan heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2014 14:13

Tecrübe Puanı: 833 heartache58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
teşekkürler..emeğine sağlık hemserim.
heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 11:37   #248
barikat58
Usta Yiğido

ALERJİSİ OLAN BAKMASIN

Konu barikat58 tarafından (25.05.2009 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 25.05.2009, 12:07   #249
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

O yazıların silinmesi için kısa zamanda kimler nereye gitti, kimlere ne söz verildi nelerin altına imza atıldı. Geçekten çok üzücü bir durum, birşeyler elimizin altından kayıp gitmeye başladı gibi. Ne günlere kaldık Allahım uzaktan kumanda gibi değiştiriliyoruz. "ya uyuyarak yola devam, yada uyan" Bu ülke her zaman kendi insanıyla övünecektir, ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " sözcüğünü ilelebet söyleyecektir. Milli duygu olmazsa, milli yükseliş olmazsa, nasıl başarı elde ederiz ne için mücadele eder toplumlar.
Alt 25.05.2009, 12:56   #250
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 800 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence Kürt sorunu Yok Terör var sadece.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)