Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Türkiye'de Şu anda Kriz Var mı?
Evet Kriz Var 84 63,16%
Hayır Yoktur 49 36,84%
Katılımcı sayısı: 133. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.12.2008, 01:17   #241
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2174 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu işin siyasi boyutu beni ilgilendirmez.
Ben kazancımın arttığının iki katı kadar devlete borcum çıkıyorsa bunun adı krizdir.Geçen seneki harcamamla bu seneki harcamamalrım aynısının tıpkısı.ama ben geçen seneye göre yüzde 100 fazla para ödüyorsam.Bunun adı krizdir.Buna rağman benim maaşım yüzde yüz artmıyorsa bunun adı da krizdir.geçen sene iki ayda bir 45 ytl verdiğim elektirğe,bu sene ayda bir 55 ytl veriyorsam bunun adı krizdir.benim elektrik tüketimim aynı ama verdiğim para tam yüzde 120 artmış nerdeyse.Kirz değil de ne?İşsiz ordusu her geçen gün artıyor.Bunu adı ne?
bunlarla hiç bir alakasız krizle hiç bir alakası yok
yıllardır iş arayanlar var..

Doğalgaz ve elekrik zamları kriz lafı olmadan önce olmuştur şimdi çıkıpta Kriz diye bağırma yaptığınız resmen siyaset..

İşçi çıkaranlar daha öncede dediğim gibi devletten ne koparırsak...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2008, 01:21   #242
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1003 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu binlerce kişi yıllardır iş ararken şimdi kriz var diye bahaneniz olmasın nütfen...

örnek

Binlerce köye gitmek istemeyenler Öğretmenler var şimdi işsizim demeyede hiç hakları yok gidenlerdende Allah razı olsun..

Köyde Okumak isteyen binlerce çocuk var tvlerde kaç kere gösterdiler Öğretmenleri olmadığı için eğitimsiz hale gelen toplum var bunlarıda kriz dersiniz dimi şimdi siz

Ayrıca benim kız kardeşim köyde öğretmenlik yapıyor yani kardeşimden bildiğim için
Köye genellikle deneyimsiz öğretmen gönderiliyor. Bir de birleştirilmiş sınıfta tek öğretmense faydalanabileceği eksikliklerini giderebileceği bir iş arkadaşı yok ilçeye sadece okul müdürüyle yalnız arkadaşlık ediyorlar birbirlerine yardımcı oluyorlar daha öncede bir öğretmen gelmiş haber vermeden gitmiş onun yerine kardeşım girebildi..
Ögretmen atamaları hakkında en ufak bir bilginiz yok ama bu konuda bu kadar iddalı yorum yapabılıyorsunuz öncelıkle sizı bu konuda ki öz güvenıniz için kutluyorum. Bilmediğiniz noktaya gelecek olursak kpss forumlarımda okul tercihlerini yaptıktan sonra 21. tercih i işaretlersen devlet senı otomotık olarak boşta bir okula atar köy okulu yada nerede ögretmen acıgı varsa atar. yani diyeceğim şu ki ögretmenlerin hemen hemen hepside bu 21. şıkkı işaretler ama atamaları olmaz bilmem anlata bıldımmı ? yoksa kpss kurslarında bu kadar ögretmen adayı olmaz.
Alt 17.12.2008, 02:04   #243
seva
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 2174 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ögretmen atamaları hakkında en ufak bir bilginiz yok ama bu konuda bu kadar iddalı yorum yapabılıyorsunuz öncelıkle sizı bu konuda ki öz güvenıniz için kutluyorum. Bilmediğiniz noktaya gelecek olursak kpss forumlarımda okul tercihlerini yaptıktan sonra 21. tercih i işaretlersen devlet senı otomotık olarak boşta bir okula atar köy okulu yada nerede ögretmen acıgı varsa atar. yani diyeceğim şu ki ögretmenlerin hemen hemen hepside bu 21. şıkkı işaretler ama atamaları olmaz bilmem anlata bıldımmı ? yoksa kpss kurslarında bu kadar ögretmen adayı olmaz.
,Öğretmen olmak için..

Kamu Personel Seçme Sınavına katılan ve bu sınavlarda Bakanlıkça belirlenen taban puan ve üzerinde puan alanlar arasından gerekli diğer şartları da taşımaları kaydıyla öğretmenliğe atanırlar.

Öğretmenliğe atanma isteğinde bulunacaklar başvurularını, kılavuzda belirtilen yerlere usulüne uygun olarak yaparlar. Bu kapsamda yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.
Öğretmenlik için Yönetmelikte belirtilen genel ve özel şartları taşıyanların başvuruları kabul edilir.

İl millî eğitim müdürlükleri bu öğretmenlerin görev yerlerini atama kararnamelerinde belirtilen atama çeşitlerini esas alarak alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumları olacak şekilde en geç on gün içinde belirler.

Yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunan öğretmenlerin atamaları, alanlarındaki norm kadro açığı ve hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak sıralamaya bağlı olarak yapılır.

.Kimlerin il içinde ve il dışına yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunabileceği. 2.başvuru yeri.
3.Başvuru süresi.
4.Başvuruda istenecek belgeler.
5.Yer değiştirme suretiyle atamaya ilişkin diğer hususlar.

Öğretmenler başvurularını, bu kılavuz eki takvimde belirtilen süreler içinde ve belirtilen yerlere yaparlar. Bu kapsamda yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.
Aynı eğitim kurumunu tercih edenlerin durumu ne olacak?
Aynı eğitim kurumunu tercih edenlerden hizmet puanı en fazla olandan başlanarak gerçekleştirilecek. Öğretmenlerin hizmet puanının eşit olması hâlinde; öğretmenlikte önce göreve başlayana, bunun da eşit olması durumunda kur'a yoluna başvurulur.

Bu saydıklarıma göre öğretmenlerin tercih hakları olduğunu gösteriyor...

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 17.12.2008, 02:18   #244
SAWAS
Tecrübeli Yiğido

SAWAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SAWAS Şuan SAWAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.10.2012 23:48

Tecrübe Puanı: 627 SAWAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kriz yok hamdolsun kriz bizi teğet gecti...Ben 9 aydır işsizim !!!
SAWAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2008, 02:24   #245
besyo_cu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1003 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
,Öğretmen olmak için..

Kamu Personel Seçme Sınavına katılan ve bu sınavlarda Bakanlıkça belirlenen taban puan ve üzerinde puan alanlar arasından gerekli diğer şartları da taşımaları kaydıyla öğretmenliğe atanırlar.

Öğretmenliğe atanma isteğinde bulunacaklar başvurularını, kılavuzda belirtilen yerlere usulüne uygun olarak yaparlar. Bu kapsamda yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.
Öğretmenlik için Yönetmelikte belirtilen genel ve özel şartları taşıyanların başvuruları kabul edilir.

İl millî eğitim müdürlükleri bu öğretmenlerin görev yerlerini atama kararnamelerinde belirtilen atama çeşitlerini esas alarak alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumları olacak şekilde en geç on gün içinde belirler.

Yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunan öğretmenlerin atamaları, alanlarındaki norm kadro açığı ve hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak sıralamaya bağlı olarak yapılır.

.Kimlerin il içinde ve il dışına yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunabileceği. 2.başvuru yeri.
3.Başvuru süresi.
4.Başvuruda istenecek belgeler.
5.Yer değiştirme suretiyle atamaya ilişkin diğer hususlar.

Öğretmenler başvurularını, bu kılavuz eki takvimde belirtilen süreler içinde ve belirtilen yerlere yaparlar. Bu kapsamda yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.
Aynı eğitim kurumunu tercih edenlerin durumu ne olacak?
Aynı eğitim kurumunu tercih edenlerden hizmet puanı en fazla olandan başlanarak gerçekleştirilecek. Öğretmenlerin hizmet puanının eşit olması hâlinde; öğretmenlikte önce göreve başlayana, bunun da eşit olması durumunda kur'a yoluna başvurulur.

Bu saydıklarıma göre öğretmenlerin tercih hakları olduğunu gösteriyor...
Bu paylaşmış oldugunuz bilgiler için teşekkur ederim. Bu bilgi sadece işin prosedür kısmıdır. Ben sizin yazınızdakı yanlışlık için yazdım anlatmak istediğiniz sankı ögretmenlerın kendılerinin gitmeyi istemediği yoksa atamaların oldugu yönunde idi böyle bir şeyin olmadığını belirtmek için yazdım umarım anlaşılmışımdır...
Alt 17.12.2008, 02:29   #246
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
Bu paylaşmış oldugunuz bilgiler için teşekkur ederim. Bu bilgi sadece işin prosedür kısmıdır. Ben sizin yazınızdakı yanlışlık için yazdım anlatmak istediğiniz sankı ögretmenlerın kendılerinin gitmeyi istemediği yoksa atamaların oldugu yönunde idi böyle bir şeyin olmadığını belirtmek için yazdım umarım anlaşılmışımdır...
Öğretmenliğe atanma isteğinde bulunacaklar başvurularını, kılavuzda belirtilen yerlere usulüne uygun olarak yaparlar.

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 17.12.2008, 02:39   #247
besyo_cu
Usta Yiğido

Alıntı:
Öğretmenliğe atanma isteğinde bulunacaklar başvurularını, kılavuzda belirtilen yerlere usulüne uygun olarak yaparlar.
Benim anlatmaya calıştıgım konuyu neden anlamak istemiyorsunuzda böyle alakasız yazılar yazmaya israrla devam ediyorsunuz merak ediyorum ?
Alt 17.12.2008, 02:44   #248
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
Benim anlatmaya calıştıgım konuyu neden anlamak istemiyorsunuzda böyle alakasız yazılar yazmaya israrla devam ediyorsunuz merak ediyorum ?
Alakalı konu olduğu için yazdım sizin anlayışınıza bağlı o

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Alt 17.12.2008, 03:01   #249
besyo_cu
Usta Yiğido

Alıntı:
Alakalı konu olduğu için yazdım sizin anlayışınıza bağlı o
Alakalı konu haklısınız ama benım anlatmaya calıştıgım ile ilgisi olmayan alakada bir konu ben sizin yazınızdakı eksıklık için yazdım siz sankı boş olan kadroların ögretmenlerin gitmediği için oldugunu sanıyorsunuz bende bu görüşünüzün yanlış oldugunu ispatlayarak acıkladım hala neyi izah etmete calışıyorsunuz...
Alt 17.12.2008, 03:29   #250
seva
Usta Yiğido

Alıntı:
Alakalı konu haklısınız ama benım anlatmaya calıştıgım ile ilgisi olmayan alakada bir konu ben sizin yazınızdakı eksıklık için yazdım siz sankı boş olan kadroların ögretmenlerin gitmediği için oldugunu sanıyorsunuz bende bu görüşünüzün yanlış oldugunu ispatlayarak acıkladım hala neyi izah etmete calışıyorsunuz...
o kadroları dolduranlar gönüllü gidenler diyorum bende

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)