28.09.2008, 17:47 | #241 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
BİZDE GİYELİM BAHARI
Alev sevgilerimdi seni kavuran Suçlama Akdeniz güneşini Balıklar değildi Yakamozları saklayan Kabaran yüreğimdi Dön istersen denizin ayaklarını ellerini çam ağaçlarının öptüğü güne Ölü Deniz diriliği vardı tenlerimizde Böyle kalsın istersen zamana akışımız Kleopatra'nın denizi giydiği yere bakışımız Gel bindiğimiz balıklar Bermuda Üçgenine çekmesin bizi Soluğumuzu koklayamayız sonra Yelkenlerin korsan bayrağında Suya güneşe doymuş bakir vadilerin zakkum çiçeği Ilgazların kar toplayan çehresi koparamam güzelsin ulaşamam zirvesin Böyle olmasın arzular bizde giyelim baharı çiçekler yüzümüzde açsın...
28.09.2008, 18:29 | #242 | |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
|
Cevap: --->: BiR DeMeT SiiR
Alıntı:
Tebrikler. Böyle sık sık essin oldumuu
29.09.2008, 04:53 | #243 |
Editör
SivasLady Şuan
|
ne cevherler varmis haberimiz yok
sivasli olupta ozanligin olmasi imkansiz bazilarina ilham gerek bazilarina yogun duygu sonuc her zaman güzel ya sevincli yada hüzünlü siirler paylasimlar icin tskler
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
29.09.2008, 06:50 | #244 |
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 12:34
Tecrübe Puanı: 0
|
bana hicbirsey sorma nereye gittigimi bilmeden yürüyorum hayat yolunda kafam karmakarisik düsüncelerim boslukta ellerimden tut götür beni baska dünyaya
her yolun sonu cikmaz olmayan her sevdanin sonu ayrilikla son bulmayan hicbirzaman gözlere yas dolmayan bir dünyaya götür beni ölümle noktalanmayan maziden sual etmeyen beni oldugum gibi kabullenen sevenlere zulüm etmeyen bir dünyaya götür beni senle beni ebediyyen birlestiren |
29.09.2008, 06:54 | #245 |
Yasaklı
Engin58 Şuan
|
~Gecelerden Sor Beni~
Geceye Hüzün Cöker Bana Hasret Ve Özlem Cok Uzaklardan Bir Feryadin Cigligi Duyulur Kalpteki Aci Azar Yerini Gözyaslarina Birakir Zamana Yenilir Insan Bazen Ve Saatler Hic Gecmesin ister Mevsimler Bana Sanki Hep Sonbahar Kuruyan Yapraklar Misali Paramparca Olmusum Ben Hayatim Sadece Gecelerden Ibaret Yüregimde Hala Bir Isim Kazili Adi Anilarda Kalan Hüsran Yemis Yarina Olan Güzel Hayaller Umutlar Yikilmis Yarim Kalan Ask Siir´lere Misra Olmus Sararmis Sayfalarda Gizli Gözyaslarimda Hala Sen Varsin Bak Gör Ne Haldeyim,Gecelerden Sor Beni... |
29.09.2008, 06:55 | #246 |
Yasaklı
Engin58 Şuan
|
iyilik umudumuz,sevgiler yolumuz
en büyük yatirimim sensin sevdigim, bu alemde canlilarla beraber olalim,güzel insanlar ki,onlar da bilenleriz umutlu yasamayi elbette,bazi dengesizliklerimiz olsa da sarsada benliklerimizi kara bulutlar da duygu,kalp ve ruha sahipdir,böyle umutlar! kimi an gelir biraz kati gelirler, cünkü cogumuz sevgiye hasretleriz, kimbilir hangi degirmmenin carkindan gecmisiz,sayfayi bastan alsak,ömür de bir de onlara umudumuzu iyice katabilsek, yolumuz,ne kadar güzelide iyilere cevap da gelecek iyiliklerizle umutlarimizi yenileyecek!!!... |
29.09.2008, 06:57 | #247 |
Yasaklı
Engin58 Şuan
|
yar
bir gece daha gecdi , sen uzaklarda degil kalbimdesin yar buralarda her sey seni animsatiyor, yildizlar gözlerin gibi parliyor , gün günesi güzelini hatirlatiyor , sabahlari bülbül leri dinliyorum o güzel sesini duyar gibi oluyorum sanki hic ayrilmamisiz gibi seni kalbime de hisediyorum yar!!! geceleri agladima bakma !!! yildizlari seyrederek o ela gözlerini hatirliyarak agliyorum , sabahlari efkarli olduma bakma , bülbüleri dinleyip bana söyledin o güzel sözleri hatirliyorum !!!!! görüyorsun ya yar gece gündüz seni düsünüyorum cünkü seni ölümüne seviyorum !!!!! |
01.10.2008, 03:59 | #248 |
Yasaklı
Engin58 Şuan
|
Hakkini helal et
Cok sey paylastik su hayatta hem güldük hem agladik hic bir zaman nankör olmadik hakkini helal et yaklasiyor ayrilik... Senin benim yoktu cok sükür hersey hepimizin idi inan cok özleyecegim hakkini helal et yaklasiyor ayrilik... Sensiz nasil olur hic düsünmedim tek kalmaya henüz hazir degilim inan simdiden ariyor seni gözlerim hakkini helal et yaklasiyor ayrilik... Ahirette beklecegim seni tabiiki unutmazsan beni sus aglama sil gözlerini hakkini helal et ayrilik yaklasiyor... |
08.10.2008, 11:55 | #249 |
Yiğido
benign Şuan
Son Aktivite: 09.05.2009 17:11
Tecrübe Puanı: 609
|
BİR ADIN KALMALI
BİR ADIN KALMALI |
13.10.2008, 12:08 | #250 |
Editör
SivasLady Şuan
|
Gitmek...Gitmek..Gitmek Bugünlerde herkes gitmek istiyor. Küçük bir sahil kasabasına, Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara... Hayatından memnun olan yok. Kiminle konuşsam aynı şey... Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği. Öyle "yanına almak istediği üç şey" falan yok. Bir kendisi. Bu yeter zaten. Herşeyi, herkesi götürdün demektir. Keşke kendini bırakıp gidebilse insan. Ama olmuyor. Hadi kendimize razıyız diyelim, öteki de olmuyor. Yani herşeyi yüzüstü bırakmak göze alınmıyor. Böyle gidiyoruz işte. Bir yanımız "kalk gidelim", öbür yanımız "otur" diyor. "Otur" diyen kazanıyor. O yan kalabalık zira... İş, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile, Güvende olma duygusu... En kötüsü alışkanlık. Alışkanlığın verdiği rahatlık, Monotonluğun doğurduğu bıkkınlığı yeniyor. Kalıyoruz... Kuş olup uçmak isterken, ağaç olup kök salıyoruz."Sırtında yumurta küfesi olmak" diye bir deyim vardır; Evet, sırtımızda yumurta küfesi var hepimizin, Kendi imalatımız küfeler. Ama eğreti de yaşanmaz ki bu dünyada. Ölüm var zira. Ölüme inat tutunmak lazım, İnadına kök salmak lazım. Bari ufak kaçışlar yapabilsek. Var tabii yapanlar, ama az. Sadece kaymak tabakası. Hepimiz kaçabilsek... Bütçe, zaman, keyif... Denk olsa. Gün içinde mesela... Küçücük gitmeler yapabilsek. Ne mümkün. Sabah 9, akşam 18 Sonra başka mecburiyetler Sıkışıp kaldık. Sırf yeme, içme, barınmanın bedeli Bu kadar ağır olmamalı. Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. Ben her bahar aşık olmam ama Her bahar gitmek isterim. Gittiğim olmadı hiç, Ama olsun... İstemek de güzel.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|