![]() |
#2511 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() Nur Cemalin Kıskandırır Güneşi
Nur cemalin kıskandırır güneşi, Her bakışta yüreğime haz gelir. Aramak nafile bulunmaz eşi, Senin gibi bu dünyaya az gelir. Kahve gözün ilaç derler hastaya, Sarı saçın ilham olur ustaya, Dilin şeker, ver de gelsin postaya, Gönülden gönüle yol var, tez gelir. Ressam seni çizer, şairler yazar Çıkma kapılara değmesin nazar Ağlamak yakışmaz, üzülmek bozar, Gülüşünle karlar erir, yaz gelir. Yadla değil, kendin ile cengin var, Gülde kokun, her çiçekte rengin var, Ne acemde, ne arapta dengin var, Sultan desem, ece desem vız gelir. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2512 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sen Hepsinden Güzelsin
Tüm çiçekler senden almış rengini, Cennet gülzarından daha güzelsin. Çok düşündüm bulamadım dengini, Dünyanın varından daha güzelsin. Ceylan senin gibi güzel bakamaz Züleyha, Gülperi rakip çıkamaz Leyla kim ki, eline su dökemez, Mecnun’un yarinden daha güzelsin. Arzu’yu, Selvi’yi baştan silerim, Aslı güzel diyenlere gülerim, Dağı boş ver, ben dünyayı delerim, Sevdiğim, Şirin’den daha güzelsin. Aşk kemale ancak senle ulaşır Görünce ayağım, elim dolaşır Yüzüne bakınca gözüm kamaşır, Dağların karından daha güzelsin. alıntı
![]() |
#2513 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sen Hepsinden Güzelsin
Tüm çiçekler senden almış rengini, Cennet gülzarından daha güzelsin. Çok düşündüm bulamadım dengini, Dünyanın varından daha güzelsin. Ceylan senin gibi güzel bakamaz Züleyha, Gülperi rakip çıkamaz Leyla kim ki, eline su dökemez, Mecnun’un yarinden daha güzelsin. Arzu’yu, Selvi’yi baştan silerim, Aslı güzel diyenlere gülerim, Dağı boş ver, ben dünyayı delerim, Sevdiğim, Şirin’den daha güzelsin. Aşk kemale ancak senle ulaşır Görünce ayağım, elim dolaşır Yüzüne bakınca gözüm kamaşır, Dağların karından daha güzelsin. alıntı
![]() |
#2514 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 829
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2515 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1686
![]() |
![]() Sen, Sen, Sen…
(Yavuz Bülent Bakiler) Bir dağbaşı yalnızlığı yaşıyorum yeniden., Dağbaşı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter.. Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter.. Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter.. Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır sende naz.. Gündüzünden vazgeçtim düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter.. Duymasa da hiç kimse şâir gönlümün, Sende karar kıldığını… Ve içimin şerha şerha yarıldığını, Sen bilsen yeter.. Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi.. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek.. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter… |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2516 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2517 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KIM ÖZLERDI AVUC ICLERININ KOKUSUNU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Okadarda önemli degildir birakip gitmeler, Arkalarinda doldurulmasi mumkun olmayan bosluklar birakmasalardi eger. Dayanilmasi okadarda zor degildir, buyuk ayriliklar bile, En guzel yerde baslatilsaydi eger. Utanilacak bir sey degildir aglamak, yurekten suzulup geliyorsa gözyasi eger. Yuzkizartici bir suc degildir hirsizlik, calinan birinin kalbiyse eger. Korkulacak bir yani yoktu asklarin, insan butun derilerden soyunabilseydi eger O kadarda yurek burkmazdi alisilmis bir ses, hic bir zaman duyulmasaydi eger. Daha cabuk unutulurdu belki su sizdiran sarilmalar, kara sevdayla sarip sarmalamasalardi eger. Belirsizlige yelken acardi iri ela gözler zamanla, Öylesine delice bakmasalardi eger. Cabuk unutulurdu islak bir öpucugun yakici tadi belkide, kalp, gögus kafese okadar yuklenmeseydi eger. Yerini baska seyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylasilmasaydi eger. Duslere bile kar yagmazdi hic bir zaman, meydan savaslarinda korkular, Asklari agir yaralamasaydi eger. Su gibi akip gecerdi hic gecmeyecekmis gibi duran zaman, beklemeye degecek olan gelecekse sonunda eger. Rengi bile solardi duslerdeki saclarin zamanla, Tanimsiz kokulari yastiklara yapisip kalmasaydi eger. O buyuk, o görkemli son, ölum bile anlamini yitirirdi, son umit isigida sönmemis olsaydi eger. Bu kadarda isitmazdi belkide bahar gunesleri, her kaybedisin ardindan hayat yeniden baslamasaydi eger. Anilarda kalirdi belkide zamanla ince bel, namussuz cay ince belli bardaktan verilmeseydi eger. Uykusuzluklar yakip gecmezdi, kisacik kestirmelerin ardindan, dokunulasi ipekten bir okadarda uzak olmasaydi eger. Yoksul dusmezdi yillanmis sarap tadindaki siirler böylesine, kulagina okunacak biri olsaydi eger. Inanmak mumkun olmazdi her askin bagrinda bir ayrilik gizlendigine belkide, kartvizitinde " onca ayriligin birinci dereceden failidir " denmeseydi eger. Gercekten boynunu bukmezdi papatyalar, ihanetinde onlarinda payi olmasalardi eger. Issizliga teslim olmazdi sahiller, kendi belirsiz sahillerinde amacsiz gezintilerle avunmaya kalkmamis olsaydi eger. Sen gittikten sonra yanliz kalacagim. Yanliz kalmaktan korkmuyorumda, Ya canim ellerini tutmak isterse. Evet sevgili, Kim özlerdi avuc iclerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarina, mazilerde görkemli bir yasanmasliga taniklik etmis, olmasalardi eger. CAN YUCEL [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2518 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sabret Gönül
'Kara gün kararıp kalmaz' Sabret gönül Allah büyük. Hangi dua kabul olmaz, Sabret gönül Allah büyük. Sanma ki hep böyle kalır, Kıştan sonra bahar gelir. Bizi bizden iyi bilir, Sabret gönül Allah büyük. Dostunsa şahların şahı, Unut gitsin ahı, vahı. Sabır müminin silahı, Sabret gönül Allah büyük. Hak sevgisi varsa özde, Yürüsen de yanman közde. Ümitsizlik yoktur bizde, Sabret gönül Allah büyük. Allah diyen kalmaz naçar, İsteyene rahmet saçar. Elbette bir kapı açar, Sabret gönül Allah büyük. Yatsam çamur, yaş üstüne, Tuş olsam da tuş üstüne, O’ndan gelen baş üstüne, Sabret gönül Allah büyük. alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2519 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sabret Gönül
'Kara gün kararıp kalmaz' Sabret gönül Allah büyük. Hangi dua kabul olmaz, Sabret gönül Allah büyük. Sanma ki hep böyle kalır, Kıştan sonra bahar gelir. Bizi bizden iyi bilir, Sabret gönül Allah büyük. Dostunsa şahların şahı, Unut gitsin ahı, vahı. Sabır müminin silahı, Sabret gönül Allah büyük. Hak sevgisi varsa özde, Yürüsen de yanman közde. Ümitsizlik yoktur bizde, Sabret gönül Allah büyük. Allah diyen kalmaz naçar, İsteyene rahmet saçar. Elbette bir kapı açar, Sabret gönül Allah büyük. Yatsam çamur, yaş üstüne, Tuş olsam da tuş üstüne, O’ndan gelen baş üstüne, Sabret gönül Allah büyük. aLINTI
![]() |
#2520 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sallandıralım
Allah Allah diye her yer çınlasın, Kuduz köpek, kurt görünce yanlasın, Az da olsa sadakati anlasın, Bizim kangallarla döllendirelim, İtleri Taksim’de sallandıralım. İdam kalksın diye imza atanı, İçerden, dışardan çanak tutanı, Bebek katiline silah satanı, Boya, cila sürüp allandıralım, İtleri Taksim’de sallandıralım. Uzaklardan bize verirse akıl, Diyelim, ey kâfir aradan çekil, İster bakan olsun, isterse vekil, Yandaşları tek tek dillendirelim, İtleri Taksim’de sallandıralım. Kolu isteyene el uzatılmaz, Vatan hainine dal uzatılmaz, Silah doğrultana gül uzatılmaz, Ortalığı kanla göllendirelim, İtleri Taksim’de sallandıralım. AB bozmak ister bizim birliği, Vakit geldi, sağlayalım dirliği, Hainlere gösterelim erliği, Ömrü şehitlikle ballandıralım, İtleri Taksim’de sallandıralım. Gençliğime yol gösterdim, yön verdim. Her karışa oluk oluk kan verdim Yeter artık, otuz beş bin can verdim, Demeyin kinimi yıllandıralım, İtleri Taksim’de sallandıralım. Samimiyse vatan, millet tek desin, Bölme diye bir niyetim yok desin, Önce insan olsun, sonra hak desin, Ayrılık ateşin küllendirelim, İtleri Taksim’de sallandıralım. alıntı
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |