![]() |
#2551 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() ellerine saglık
çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2552 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevinirsin Günes baska dogar severken Sevgi dolar yüregin sevilirken Mutluluktan ucarsin sevdigini beklerken Sevinirsin hasretin sona ererken [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bahar gelince cicekler acar Sevgiyle bir cift göz sana bakar Gelecege ait Mutlu hayaller kurar Sevirinsin sevdiginle el eleyken Kardelencicegi 09.03.1988 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2553 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1044
![]() |
![]() DAĞ RÜZGARI Kaderde senden ayrı düşmek te varmış Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim.. Seni tanımadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnızlık güzeldir diyordum Al başını, kaç bu şehirden Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara Rüzgarın iyot kokularını taşıdığı denizlere git Git gidebildiğin yere git diyordum Oysa ki, senden kaçılmazmış Yokluğuna bir gün bile dayanılmazmış. Bilmiyordum. Yine de dayanmağa çalışıyorum işte Bir kır çiçeği koparıyorum gözlerine benzeyen Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye Rüzgar güzel bir koku getirmişse Saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum Yaşamak seninle bir başka zamanı Bir başka zamanda seni yaşamak Her şeyden önce sen Elbette sen Mutlaka sen İster uzaklarda ol İster yanı başımda dur Sen ol yeter ki bu zaman içinde Ben olmasam da olur Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır Bitmiyorsun Çaresizliğim gün gibi aşikar Su olup çeşmelerden akan güzelliğin İnceliğin ışık yüzüme vuran Sen güneş kadar sıcak Tabiat kadar gerçek Sen bahçelerde çiçekler açtıran Sudan, havadan, güneşten yüce varlık Sen, o tek sevgi içimde Sen görebildiğim tek aydınlık Bir nefeste benim için al Havasızlıktan öldürme beni Bulutlara, yıldızlara benim için de bak Susadım diyorsam Bir yudum su içmelisin Ben yorulduysam sen uyumalısın Ellerim sevilmek istiyor Saçlarım okşanmak istiyor Anlamalısın. Ağaçların yeşili kalmadı Gökyüzünün mavisi yok Bu dağlar o dağlar değil Rüzgarında kekik kokusu yok Kim bu çaresiz adam Bu kan çanağı gözler kimin Kaç gecedir uykusu yok Gündüzü yok Gecesi yok Yok Yok Anladım Sensiz yaşanmaz bu dünyada İmkanı yok.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2554 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1044
![]() |
![]() Hadi gidiyorsun... Yürekten kan gidiyor, sen gidiyorsun, hersey gidiyor Gökte bulut, dagda kar, düzde kervan gidiyor Solgun bir gül oluyor insan, bir demet kir çiçegi ölüyor Sen gidiyorsun. Ne ucuz yasiyorsun ne kolay Bir kristal gibi ellerimden düsüyorsun Bakma öyle... ben kaniyorum, sen üsüyorsun Kolay degil bir yalan bu Yaralayan kanayan koca bir yalan Yalan iste. Sevdigim yalan. Sarkilardan arta kalan ve sabah bugusu ve tarla faresi Ve ekmek derdindeki isçi kalbi gibi Yumusak sicak bir yalan Islak gözlerimle geçiyorum yarali bir ceylanin kalbinden Ceplerimde kül var bir yangindan arta kalan Sordugum adreslerde kimse oturmuyor ve kimse olmuyor Ben sordugum zaman Hersey bir yalan gibi yandigi zaman Yalniz oldugunu anliyor insan Anladi ve geçti bir yarali ceylan önümden Aynami kirdim, fotograflarini yaktim Nasilda acimasizdim tafralarima karsi, nasil da umarsiz Su gördüm düsümde, karanlikti ve gürültüyle çagliyordu Ceplerimde kül vardi ve yaniyordu Sonra sabah oluyor ve bir ceylan, kalbimde alem agliyordu Hayir diyordu bir dag köylüsü -Hiç bir sey için geç degil Ve geç degil bir sey için hiç birsey Bir sey vardi öyleyse birsey Beni çeken gecenin dagdagasindan uzaga Kocaman çayirlara çeken bir sey Irmaklara, sonra sicaga, sonra aciya Sonra merhem olmaya kapilarima dayanan bir sey Tutsana beni Birakmasana Olsun yaralasana Olsun, agrisa da yalan da olsa kalsana Dag köylüsü Askin oldugu yerde ben varim Sen olmasan da ben varim Yagmur yagar, saçlarim filizlenir, bir yildiz düser omuzlarima Islik çalar, islanir, sarkilarimi söyler geçerim kapindan Camlarin bugusundan ve yagmurun kokusundan tanirlar beni Bilirler, en iyi yalanlarini ben anlarim onlarin Adresler sorarim, kimseler oturmaz orda Ve kimseler olmaz ben sordukça Dag köylüsü simdi gidersen simdi git Kalirsan simdi Islak gözlerimle geçiyorum yarali bir ceylanin kalbinden Ceplerimde kül var bir yangindan arta kalan Tutsana beni Birakmasana Olsun yaralasana Olsun agrisa da Yalan da olsa K a l s a n a
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2555 |
Navigator
![]() CIHAN ÇELIK UNUTMAM SENI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2556 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2557 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3678
![]() |
![]() Gülüm seni alır dağa çıkarım
Gülüm seni alır dağa çıkarım Yüce dağ başına çadır açarım Kahve bulamazsam kenger çierim Nasıl olsa gülüm seni beslerim Haydi nazlı yarim kölen olayım Evlerinin önü uzunca erik Gülümü sormayın kınalı ferik Zenne alamazsam alırım terlik Nasıl olsa gülüm seni beslerim Haydi nazlı yarim kölen olayım Evlerinin önü uzunca asma Gülümü sormayın olmuş bir yosma Yünlü alamazsam alırım basma Nasıl olsa gülüm seni beslerim Haydi nazlı yarim kölen olayım alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2558 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gülüm seni alır dağa çıkarım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gülüm seni alır dağa çıkarım Yüce dağ başına çadır açarım Kahve bulamazsam kenger çierim Nasıl olsa gülüm seni beslerim Haydi nazlı yarim kölen olayım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evlerinin önü uzunca erik Gülümü sormayın kınalı ferik Zenne alamazsam alırım terlik Nasıl olsa gülüm seni beslerim Haydi nazlı yarim kölen olayım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evlerinin önü uzunca asma Gülümü sormayın olmuş bir yosma Yünlü alamazsam alırım basma Nasıl olsa gülüm seni beslerim Haydi nazlı yarim kölen olayım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alıntı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2559 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() Dosta Sitem
Ümitle başlayan güzel dostluğu Ümitsizce bitirdiğin için sitem ederim Senin için harcadığım değerli saatlerimin Kıymetini bilmediği için sitem dostuma İyi günümde hep yanımdaydın, Bana özelsin değerlisin derdin Ne oldu birden kötü güne döndün Can dostum gönül dostuma sitem. Mazi güzeldir geçen anılar özlenir Aslında yaşananlar özeldir gizlenir Kalpten kalbe manevi bir yol varki izlenir Ama harap edilince dostuma sitem. Riyasız,sınırsız,çıkarsız davranırsın İhanete uğrar saf olursun Başınıda dik tutmaz,gururunu kırarsın Herşeyini ayaklar altına alan GÜZEL DOSTA SİTEM! ...........................
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2560 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() Alıntı:
turan enginin meşhur türküsü çokda severim rahmetliyi saygıyla anıyor allah rahmet eylesin diyorum
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |