23.09.2010, 19:24 | #2571 |
Usta Yiğido
bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3296
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
İYİ GÜN DOSTLARI
dost acı söylermiş dogrudur ama benim inandıgım dostluk bambaşka yırttıgıma dostlar olmamalı yama benim inandıgım dostluk bambaşka kara günlerimde gelseydiniz ya bir krre kapımı çalsaydınız ya bari bir tek selam salsaydınız ya benim inandıgım dostluk bambaşka istemem ne dostluk ne aşk ne sevgi gözümde bitmişse yaşamak şevki varsın düşman yersin istemem övgü benim inandıgım dostluk bambaşka nasılsa arttınız iyi günümde olmaznız gerekli oysa dünümde yeni bir hayat var şimdi önümde benim inandıgım dostluk bambaşka Avşaroglu dostça gerçegi söyler dostlugu ögrenmek gerekir byler hiç dostu olmayan beyler benim inandıgım dostluk bambaşka. merhum erdal özkana aittir Allah rahmet eylesin. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
23.09.2010, 19:35 | #2572 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Dostluk köprüsünden geçen olmadı
çok mu zordu dostluk kurmak benimle Dostça sevgi paylaşalım seninle Gönül pınarından kendi elimle Dost suyunu sundum içen olmadı Hep haykırdım yalnızlık çok güç diye Alternatif sundum gelip seç diye Bakışları köprü yaptım geç diye Dostluk köprüsünden geçen olmadı gönlünü açmışken ben dostluklara Kim olur yanımda düşünsem dara dostluğu nakşettim şu mısralara Dostane sevgiler saçan olmadı Kalp kalbe karşıdır aynı hislerim Yüreğimde ben sevgiyi beslerim Toka yapmak ve koklaşmak istedim Bir çok kapı çaldım açan olmadı Allah kulu diye hep sevecektim Dost oldum diyerek sevinecektim Gönül tarlasına ben sevgi ektim Dostluk tırpanıyla biçen olmadı Nasıl güveneyim insan oğluna Yılan gibi sokuyorlar boyuna Her gün uğruyorum dost pazarına Gel dostum ol diye seçen olmadı
23.09.2010, 20:09 | #2573 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
23.09.2010, 20:25 | #2574 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4527
|
Yok muydu Sineme onmadık yaralar açtın, Kaşın yay, kirpiğin ok muydu senin? Bana bir aşk verip bıraktın kaçtın, Hiç dinin, imanın yok muydu senin? Beni aşka saldı yar ela gözün, Sevdalı gönlüme acımaz özün, Yalanlarla dolu kandıran sözün, Doğru söyle dilin pak mıydı senin? Yine de acıma gül yüzün ilaç, Yüreğim sadece sevgine muhtaç, Deli gönlüm senin bir aşkına aç, Yüreğin sevdaya tok muydu senin? Sen giderken baka kaldım ardına, Bir gittin ki dönmez oldun yurduna, Kim çare olacak aşkın derdine? Söyle bu yaptığın hak mıydı senin? Senden sonra hayal sevgilim oldu, Ümitsiz özlemler kalbimde kaldı, Yüzüme çizgiler, saça ak doldu, Bilmem bir tek telin ak mıydı senin? Özlem yara açtı kalbin başına, Sözüm geçmez oldu gözüm yaşına, Şaşırdı tüm alem senin işine, Terke planların çok muydu senin? Yokluğun ümide kazdı bin çukur, Bendeki sevdayı görme hiç hakir, Siyahi yüreğim aşkından fakir, Yoksa kalbin taşdan bek miydi senin? Hasan Ilter
23.09.2010, 20:41 | #2575 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Sandalli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yok muydu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sineme onmadık yaralar açtın, Kaşın yay, kirpiğin ok muydu senin? Bana bir aşk verip bıraktın kaçtın, Hiç dinin, imanın yok muydu senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beni aşka saldı yar ela gözün, Sevdalı gönlüme acımaz özün, Yalanlarla dolu kandıran sözün, Doğru söyle dilin pak mıydı senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yine de acıma gül yüzün ilaç, Yüreğim sadece sevgine muhtaç, Deli gönlüm senin bir aşkına aç, Yüreğin sevdaya tok muydu senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen giderken baka kaldım ardına, Bir gittin ki dönmez oldun yurduna, Kim çare olacak aşkın derdine? Söyle bu yaptığın hak mıydı senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Senden sonra hayal sevgilim oldu, Ümitsiz özlemler kalbimde kaldı, Yüzüme çizgiler, saça ak doldu, Bilmem bir tek telin ak mıydı senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Özlem yara açtı kalbin başına, Sözüm geçmez oldu gözüm yaşına, Şaşırdı tüm alem senin işine, Terke planların çok muydu senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yokluğun ümide kazdı bin çukur, Bendeki sevdayı görme hiç hakir, Siyahi yüreğim aşkından fakir, Yoksa kalbin taşdan bek miydi senin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hasan Ilter [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
23.09.2010, 21:04 | #2576 |
Usta Yiğido
kartal- Şuan
Son Aktivite: 04.02.2012 17:14
Tecrübe Puanı: 649
|
Cevap: Gül Deste
Sen cansin ........
23.09.2010, 21:07 | #2577 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
KAL DİYEMEDİN
Son pişmanlık neye yarar be gülüm Gurur engel oldu kal diyemedim Hasret çekilmez yük ayrılık zulüm Gönül kapım açık dal diyemedim Sen eyledin beni sevda delisi Şu çılgın gönlümün sensin perisi Bir adım at yeter kolay gerisi Gelip de kapımı çal diyemedim Bizi görenler sevgiyi anlasın Gel nikah memuru biz bağlasın Vuslatın ırmağı aksın çağlasın Gönlüm bir deryadır sal diyemedim Sen dolaşır oldun damarda kanda Bir tek seni sevdim yedi cihanda Divaneye döndü şaştım o anda Bu can senin olsun al diyemedim Birden susturdun konuşan dilini Dinler idim anlatsaydın halini Tutmuş iken salmasaydım elini Konuş dilde sözler bal diyemedim Giderken ağlamak sana yakıştı Beni yakan ise o son bakıştı Tutuldu dillerim damak yapıştı Dur gitme benimle kal diyemedim
23.09.2010, 21:11 | #2578 |
Usta Yiğido
kartal- Şuan
|
23.09.2010, 21:12 | #2579 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Dostluk köprüsünden geçen olmadı
çok mu zordu dostluk kurmak benimle Dostça sevgi paylaşalım seninle Gönül pınarından kendi elimle Dost suyunu sundum içen olmadı Hep haykırdım yalnızlık çok güç diye Alternatif sundum gelip seç diye Bakışları köprü yaptım geç diye Dostluk köprüsünden geçen olmadı gönlünü açmışken ben dostluklara Kim olur yanımda düşünsem dara dostluğu nakşettim şu mısralara Dostane sevgiler saçan olmadı Kalp kalbe karşıdır aynı hislerim Yüreğimde ben sevgiyi beslerim Toka yapmak ve koklaşmak istedim Bir çok kapı çaldım açan olmadı Allah kulu diye hep sevecektim Dost oldum diyerek sevinecektim Gönül tarlasına ben sevgi ektim Dostluk tırpanıyla biçen olmadı Nasıl güveneyim insan oğluna Yılan gibi sokuyorlar boyuna Her gün uğruyorum dost pazarına Gel dostum ol diye seçen olmadı
23.09.2010, 21:18 | #2580 |
Usta Yiğido
kartal- Şuan
|
Üç beş sayfa koydum masaya
Birde kalem aldım elime Bir sayfa benim, bir sayfa senin Son sayfada bizimdi Beni bir satırda anlattım Seni bir sayfada Bizim sayfamız boş kaldı Kalemden kıskandım, kağıttan kıskandım Bizi kendimize sakladım O boş sayfanın yerine Bize ait her şeyi Kalbime yazdım SENI COK SEVIYORUM BE GÜLÜMMM COKKKKKKK
|
|