![]() |
#251 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#252 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#253 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5491
![]() Bugün cuma; Büyükannemi hatırlıyorum, Dolayısiyle çocukluğumu. Uzun olaydı o günler; Yere düşen ekmek parçasını Öpüp başıma götürdüğüm günler. O zaman da inandığım gibi, Sahiden bir öbür dünya varsa eğer, Orada da cumaysa bugün, Başında bulutlardan beyaz örtüsü, Büyükannem namaz kılmaktadır, Namahrem eli değmez seccadesinde; Mekke-i Mükerreme'den getirilmiş. Dilerim duàsinda unutmasın beni; Günahkar olduğumu hatırlayarak.
![]() |
#254 |
Navigator
![]() Bugün cuma; Büyükannemi hatırlıyorum, Dolayısiyle çocukluğumu. Uzun olaydı o günler; Yere düşen ekmek parçasını Öpüp başıma götürdüğüm günler. O zaman da inandığım gibi, Sahiden bir öbür dünya varsa eğer, Orada da cumaysa bugün, Başında bulutlardan beyaz örtüsü, Büyükannem namaz kılmaktadır, Namahrem eli değmez seccadesinde; Mekke-i Mükerreme'den getirilmiş. Dilerim duàsinda unutmasın beni; Günahkar olduğumu hatırlayarak.
![]() |
#255 |
Moderator
![]() RABBİMİZ KATINDAN BİZE RAHMET VER VE İÇİMİZDE DOĞRUYU GÖSTER VE BİZİ BAŞARILI KIL"AMİN.
![]() |
#256 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ya ALLAH
dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için LAİLAHE İLLALLAH her keder ve üzüntü için MAŞAALLAH her bir nimet için ELHAMDÜLİLLAH hayret verici birşey için SÜPHANALLAH her bir günah için ESTAĞFİRULLAH her bir darlık için HASBİYALLAH her bir nusibet için İNNA İLAHİ VE İNNA İLEY Hİ RACİUN her kaza ve kader için TEVEKKELTÜ ALALLAH
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#257 |
Moderator
![]() ....YA RABBİM ....SENDEN BAŞKA KİMSEYE EL AÇTIRMA,KÖTÜLÜKLERDEN UZAK EYLE,DİNİMİZDEN İMANIMIZDAN TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİ VE AİLEMİ VE BENİ UZAK BIRAKMA.DÜŞMANA FIRSAT VERME YA RABBİMMM.AKLIMIZ FİKRİMİZ İMANIMIZ VE BEDENİMİZ ÖLENE DEK VE MEZARDA BİLE SANA EMANET YA RABBİM.ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL AHLAK GÜZEL İLİM AKIL İHSAN EYLE YA RABBİM.SANA MUHTACIZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME SENİ SEVEN KULLARDAN SENİN SEVDİĞİN KULLARDAN EYLE YA RABBİM.TÜM KARDEŞLERİMİ AİLEMİ VE BENİ İMANLA YAŞAYIP İMAN ÜZERE OLMEYİ NESİP EYLE YA RABBİM.NEFSİMİZİ ŞEYTANA UYDURMA,SON NEFESTE SALAVAT ÇEKEREK CAN VERMEYİ NASİP EYLE YA RABBİM.OGLUM KIZIM DEDİRTME,KAPI ARDI BEKLETME ELİMİZ AYAGIMIZ TUTARKEN,İKİGÜN YATAK ÜÇÜNCÜGÜN TOPRAK OLMAYI NASİP EYLE YA RABBİM.SEN AFFEDİCİSİN BÜYÜKSÜN YA RABBİM.TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİ AİLEMİ VE BENİ AFFET YA RABBİMMMMM.....AMİNNNNN
![]() |
#258 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Allah'ım! Senin peygamberin Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sel-lem hayır olarak Senden neyi istedi se ben onu Senden isterim Hangi kö-tülükten de Senin peygamberin Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem Sana sığınmışsa, biz de ondan Sana sığınırız Sen yardım istenensin ve dilekler kendisine ulaştırılansın Allah'dan başka kuvvet ve kudret sahibi yokturamin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#259 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ya Rabbi! Ben, seninle çıkış yolu arıyorum; senin yardımınla çarpışıyorum ve senin adına hücum ediyorum. Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#260 |
Moderator
![]() Ya Râb! Senin hududu olmayan merhametine sığınıyor ve “bazı yüzlerin ağardığı, bazılarının da karardığı” o dehşetli mahşer gününde bizi yüzü ağaranlardan eylemeni ve ebrar ve mukarrebînin seyyidi olan Efendiler Efendisi’nin sancağı altında biraraya gelen dostlarının arasına almanı diliyoruz.
Rab olarak Senden razı olanların ve Senin kendisinden razı olduğun kullarının en mükemmeli, Nebiy-yi zîşan Efendimiz’e, kadr u kıymetleri pek yüce hane halkına ve ashabına niyazımızın sonunda bir kere daha salât ü selam ediyor ve semaya doğru kalkan ellerimizin geri boş dönmeyeceğini ümid ediyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|