|
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() evet urumçinin dediği gibi daha oncekiler kaldırıdı örneği daha bir hafta önce yaşan dı milletin ve benim şahsıma söylenendaha ağır hakaretti ve sizede aynı hakaret olmuştu ama sadece yazılar silindi AYTEN58 neden yasaklıyosunuz onunda yazısını sile bilirdiniz LÜTFEN BU YANLIŞI DÜZELTİN YAZIYI KALDIRIN VE AYNI ZAMANDA YASAĞIDA KALDIRIN
|
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Diyecek cok sey varda Amenna olur mu . Heleki ülkücü'nün soylemesi mazaAllah gunaha gireriz.
Velhasil Cley ben o yorumu gormedim , gorseydimde onaylamazdim cunki bize yakismayacak uslupla yazilmis bir yorum ,ama bir sorum olucak O yorum silindimi?
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() ayten58 daha önce yazdığı yazılardan dolayı çok uyarıldı.Ama hakaret etmeye devam edeceğini kendisi söyledi. yasağın kaldırılması söz konusu değil.Yasak süresi bitince girebilir foruma.
Size de oluyorsa bu tür hakaretler yönetici arkadaşlara özel mesajla bildirirsiniz gereken yapılır.
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() O ve benzeri birçok yorumunu sildim ayten58'in ama baktımki siz haberinizin bile olmadığı bir yazıdan dolayı savunmaya geçmişsiniz tekrar ekledim herkes görsün diye...
![]() |
#5 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
cley hakaret ve şided ve saire yazıları A parti B pati ne parti olursa olsun kesinlikle kabul etmem mümkündeğil ama dünki yazılan yazıların heyecanına kaptırmıştır olmuş kapatalım bu konuyu habana abi bu yazıyı savunurmusun dersen hayır savunmam onuda başkasınıda hakaret içerikli hiç bir yazıyı kabullenmem mümkün değil |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yönetim derhal özür dileyip yasağı kaldırmalı ve bir de Muhali yasaklanmalı.
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cley ,
Bismillah anlasilmicam sanirim , ben sadece bir yorumunu gordum , ve o yorumundan ibaret yasaklanmis Ise yazik dedim .! Ne diyebilirlerki deyip ortaya dusmenin anlami yok.! Ne yapildiysa haktir . Konuyu dagitmayin Lutfen.
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu konu sitenin akıbeti için kapatılmalı.
Hakret eden yasaklanır.ben zamanında Sivas'a küfür eden üyeleri uyardığım için yasaklandımsa bu hakaretler de yasağı hakeder.
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1077
![]() Yılanlardan Olmayacağız! Satanlardan Olmayacağız! Kaçanlardan Olmayacağız! Yılmayacağız! Yıkılmayacağız! Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız! ALLAH TÜRK''Ü KORUSUN ve YÜCELTSİN ! </B> ![]()
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1316
![]() İşinize gelirse ülkücüdür,işinize gelemzse ülkmeyicidir.o ocakta kim varsa ve hangi eylemi yapıyorsa hepsinde laf ocağa gelevektir,ülkücülere gelecektir.Bu böyle!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayatı Belgesel Oluyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 07.09.2009 02:32 |
Kabir hayatı ve Kabir Hakkında Bilmediklerimiz | dertli58 | Dini Bilgiler | 5 | 01.07.2009 00:12 |
Allah’ın hangi adı hayatı nasıl etkiliyor | EyüphanAydın | İslami Soru - Cevap | 5 | 13.02.2009 11:37 |
Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 8 | 25.11.2008 14:33 |