![]() |
#2591 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir Aşk Verdin Bana bir aşk verdin ela gözünden, Ben onu dünyaya sığdıramadım, Sevda eğlenmeyen katı özünden, Gönlüme bir güneş doğduramadım. Yaşatmadın bir gün bu cana meşki, Girilmez eyledin gönlünde köşkü, Anlamadın bir kez bendeki aşkı, Kalbine aşkımı yağdıramadım. Umutsuzluk şimdi dilimde şarkı, Nasıl layık gördün gönlüme terki, Sendeki inadın bu işte farkı, Gururuna boyun eğdiremedim. Umudum karanlık, dert ettin dünü, Doğmadı gögsüme aşkının günü, Uzak tuttun benden gül gibi teni, Elimi eline değdiremedim. Artık çok geç oldu kırıldı kanat, İstemem kalbini sevdayla donat, Aşka engel oldun bir bana inat, İnadı sevgiye boğduramadım. Siyahi hayatım boşuna gitti, Ümidim, hevesim kayboldu, bitti, Beklentiler artık canıma yetti, Ela gözden sevda sağdıramadım. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2592 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bana bir aşk verdin ela gözünden, Ben onu dünyaya sığdıramadım, Sevda eğlenmeyen katı özünden, Gönlüme bir güneş doğduramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yaşatmadın bir gün bu cana meşki, Girilmez eyledin gönlünde köşkü, Anlamadın bir kez bendeki aşkı, Kalbine aşkımı yağdıramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Umutsuzluk şimdi dilimde şarkı, Nasıl layık gördün gönlüme terki, Sendeki inadın bu işte farkı, Gururuna boyun eğdiremedim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Umudum karanlık, dert ettin dünü, Doğmadı gögsüme aşkının günü, Uzak tuttun benden gül gibi teni, Elimi eline değdiremedim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Artık çok geç oldu kırıldı kanat, İstemem kalbini sevdayla donat, Aşka engel oldun bir bana inat, İnadı sevgiye boğduramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siyahi hayatım boşuna gitti, Ümidim, hevesim kayboldu, bitti, Beklentiler artık canıma yetti, Ela gözden sevda sağdıramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2593 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1355
![]() |
![]() ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ
Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım ATTİLA İLHAN
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2594 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ATTİLA İLHAN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2595 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 555
![]() |
![]() Yorulmuş
Üzerinde nice ayaklar gezmiş Uzayıp kıvrılan yollar yorulmuş Nice cümleleri yan yana dizmiş Dudaklar yorulmuş diller yorulmuş Tırnak,tırnak yırtmış kara toprağı Ter ile yoğurmuş bahçeyi bağı Karnının doyduğu yerdir otağı Çile yükü çeken kollar yorulmuş Yorgundur ey dostlar insanlık yorgun Sevgiyle dolacak gönüller kırgın Fitne türeyeli, kul, kula kırgın Şefkati arayan kullar yorulmuş Bu düşünce bile bir tatlı rüya Üzerinde huzur olacak güya Hala dönmektedir ihtiyar dünya Üzerinde türlü haller yorulmuş |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2596 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() Yüzümü güldüren eşim ol desem ne dersin
O beni hiç sevmedi ki, diyerek yakınmışsın Benden söz edenlere,sert tavır takınmışsın Sana kimler ne dedi inanmışsın kanmışsın Sen yüzümü güldüren eşim ol desem ne dersin Hep seni taşıdım durdum. Şu divane gönlümde Bir anamı sevmiştim birde seni ömrümde Yandığımı biliyordun,kara sevdanın çölünde Yanan bağrıma basmaya, kışım ol desem ne dersin Sen ki gönül sarayımda tahtını kuran güzeldin Sapladın aşkın okunu,seven yüreğimi deldin Kaç kez gel diye çağırdım,beni duymazdan geldin Kanatlanıp bana uçan, kuşum ol desen ne dersin Ateşini yakanım yok,yanmıyor tütmez ocağım Sevgi ile sarılan yok boş kaldı şimdi kucağım Aşk ile sarhoş gövdeyi,zor taşır oldu bacağım O gövdeyi yönetecek, başım ol desem ne dersin Ne kadar mutlu olurduk, yaşasaydın da görseydin Dünya mı yıkılırdı ki, sen beni sevebilseydin Allah’ın emri ile, babamdan iste deseydin Sen evimin temeline, taşım ol desem ne dersin Bir ayrılık bir de hasret,ateş değil beni yakan Sen deryasın bende ırmak,çağlayarak sana akan Sen benim iki gözümdün, dünyaya sevgiyle bakan Bakan gözümün üstüne, kaşım ol desem ne dersin alıntı ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2597 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() |
![]() ![]() Yellere sorsaydın söylerler idi ***** Sen benim yoluma çıkan kadersin Buram, buram, özlem,özlem tütersin Sevdiğimden nasıl şüphe ersin Yollara sorsaydın söylerler idi Yükseklerde uçtun,beni görmedin Nerde nasıl diye kafa yormadın Kimdir nedir diye bile sormadın Hallere sorsaydın söylerler idi Çıkıp ta bir yol çatına dursaydın Yoldan gelip geçenleri görseydin Birisine selam verip sorsaydın Ellere sorsaydın söylerler idi Yamaçlara nakış ettim adını Erittim uğrunda ben bu bedeni Hala sensin şu gönlümün kadını Güllere sorsaydın söylerler idi Yaban yaprakların içinde çiçek Sen idin bulunca sevindirecek Bense sana doğru uçan kelebek Dallara sorsaydın söylerler idi Bakışların saplı kaldı sağrıma Sabır deyip taşı bastım bağrıma Şiir,beste,türkü oldun uğruna Dillere sorsaydın söylerler idi Sevseydin de umut olup kalsaydın Sevinirdim sevdiğimi bilseydin Havayı koklayıp,nefes alsaydın Yellere sorsaydın söylerler idi alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yazar dururum****
Sana duyguları anlatmak için Elimde kalemim yazar dururum Simanı beynime kazımak için Resmini kağıda çizer dururum Hep seni aradım il, il dolandım Önüme gelene sordum inadım Araya,araya bulurum sandım Seni bulmak için gezer dururum Gidişinle başlamıştı hüsranım Akmaz oldu damarlarımdan kanım Elvedana el salladım pişmanım Hep kendi kendime kızar dururum Umutla beklerim gelecek diye Sevgime karşılık verecek diye Belki bir gün geri dönecek diye Uzayan yolları süzer dururum
![]() |
#2599 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() |
![]() Yeterim kendime kendim *
Yeterim,sanmıştım kendime kendim Sağanak yağmurdum yağdım da dindim Bazen yokuş çıktım,inişi indim Ben bu hayatın merdivenlerinden Bin bir türlü derde sokuldum başım Ne sırdaşım oldu neden yoldaşım Felek ile oldu benim savaşım Fayda yok sevgiyi verdiklerimden . Dost bildiklerim vefasız oldular Bana yapılanlar hep sır kaldılar Bilenler sustular suskun kaldılar Vallahi tiksindim gördüklerimden. Ben de dostluklarda yararı gördüm Dostluk pazarına canımı sürdüm Aldatıldım dosttan zararı gördüm Darbe yedim dostluk kurduklarımdan Herkese hürmetkar olayım dedim Herkese hep böyle kalayım dedim İnsanlardan biraz şefkat bekledim Canım çok acıdı vurduklarından Cahil olan aydınlığa muhtaçtır Çıkarcı dost olmaz gözü hep açtır Menfaat beklemek sanki amaçtır Hep bunu anladım sorduklarımdan alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yeterki gelmemi sen iste gülüm
Yeter ki gelmemi, sen iste gülüm Umulmadık anda,çıkar gelirim Sanma ki kapına, uğramaz yolum Gökte şimşek olur,çakar gelirim İster yazla olsun,istersen karla İster güzle olsun,ister baharla Ateş olur birleşirim rüzgarla Ben bu ormanları yakar gelirim Çatlatırım kabuğumu,kabımı Artırırım şiddetimi debimi Sel olurum oya,oya dibini O yüce dağları yıkar gelirim Sen benim bahtıma yazılan yazı Sen deryamda olan bir deniz kızı Ben gökte bulutum ben bazı bazı Yağan yağmur olur, akar gelirim Şayet özlüyorda yol bekliyorsan Özledim, gel,hasret bitsin diyorsan Benim yüreğimi al istiyorsan Kalbimi yerinden söker gelirim alıtı
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |