26.09.2010, 12:16 | #2601 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
Cevap: Gül Deste
Yıllar sonra döndüm kabul edersen *
Yıllar sonra döndüm kabul edersen Hal ve hatırını sormaya geldim Maziden kalan borcun var dersen Şimdi ben borcumu vermeye geldim Hicrana dalmışım kan ağlayarak Zalim ayrılığa karşı koyarak Seninle beraber yuva kurarak Beraberce mutlu olmaya geldim Kapatma kapıyı sürgüyü sürme Günahkarsın deme,hatalı görme Hatamı bilirim,yüzüme vurma Gençlik hatasını silmeye geldim Dersen ki dönemem kararım kati Dersen ki aşkımız o zaman bitti İçip kadeh, kadeh ölüm şerbeti Kapının önünde ölmeye geldim |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
26.09.2010, 15:53 | #2602 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KOLAYMI ? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kolay sanıyorsun değil mi sevdiğini her gün görüp aşkını içinde saklamayı ? Kolay sanıyorsun unutmayı oysa sen bilmiyorsun çektiklerimi geçen her günümde olur olmaz her şeyin seni bana hatırlattığını .. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nerden bilebilirsin ki gözümdeki yaşı kalbimdeki o sonsuz yalnızlığı aradığım aşkı bulduğumu sanmışken onu ellerimden kaybedişimi benden yavaş yavaş uzaklaşışının anlatılmaz acısını kalbimdeki ve rüyalarımdaki seni nerden bilebilirsin ki ? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cansel ERDEM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
26.09.2010, 16:09 | #2603 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Yıllar sonra geldi çaldı kapımı *
Yıllar sonra geldi, çaldı, kapımı Güya,hatırımı sormaya gelmiş. Yeniden kurarken, umut çatımı Hayatıma, gölge olmaya gelmiş. Yalnız idim, bir selama muhtaçtım Bir dosttur diyerek, kapıyı açtım Doğrusu şaşırdım, ürkerek kaçtım Perişan halimi görmeye gelmiş. Üzgünüm diyerek özür diliyor Anıları, tazeliyor, gülüyor Çok mutluymuş, övünerek söylüyor Tekrar gururumu kırmaya gelmiş. Yıkılma,ayakta dimdik dur dedi Sev birini, artık, yuva kur dedi Unut beni, başkasını gör dedi Aklınca cesaret vermeye gelmiş. Bilmiyor ki! Yıkılmışım, bitmişim Ben hayatı, bir kenara itmişim Sevginin üstüne, çizgi çekmişim Güya,buna çare bulmaya gelmiş. Dedim ona, dön git,bırak yakamı Ne olur bir daha çalma kapımı Gönlüme gömdüğüm, gençlik sevdamı Eliyle mezara koymaya gelmiş. alıntı
26.09.2010, 19:07 | #2604 |
Yiğido
efsane3 Şuan
|
Yoksa canan göçtümü
Bir kenti bir kente bağlayan yollar Haber verin, yarim buradan geçti mi? Gece gündüz akıp duran pınarlar Canan gelip suyunuzdan içti mi? Görünce söyleyin yarenler eşler Kolay aşılmıyor engel yokuşlar Semanın neşesi kanatlı kuşlar Kanatlanıp sizin ile uçtu mu? Nereye gideyim nerde arayım Dağa taşa ormanlara sorayım Ey asırlık çınar,ey koca kayın O, yar bir ağaca yara açtı mı? Yetmedi mi bunca yıldır ettim zar Tanrım bizim yazgımızı kim bozar İnsan yutan toprak ey mermer mezar Yoksa canan bu dünyadan göçtü mü? alıntı
26.09.2010, 23:10 | #2605 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Yarama bastın sonunda ******
Seni görür görmez gönlüme doldun O anda aklımı başımdan aldın İlk önce başımda sam yeli oldun Rüzgara dönüştün estin sonunda Güzelsin tatlısın iyi huylusun Destur ver de gölüm sevgine doysun Seni sevdiğimi şu cihan duysun Söylerken sözümü kestin sonunda Bir demet gül ile kapına geldim Aşkımı açıkça ikrar eyledim Tüm kalbimle sevdiğimi söyledim Buna öfkelendin küstün sonunda Hayalde yaşattım rüyada gördüm Her kime rastlasam hep seni sordum Sevdim senden sevgi dileniyordum Kaş çattın öfkeni kustun sonunda Tutuşup yanarım anla halimi Boş kollarım sarmak ister belini Gel ol dedim evimizin gelini Bir cevap vermedin sustun sonunda Deli gönül bir kapıldı vaz geçmez Ne söylesem kar etmiyor dinlemez Bana senden başka derman gerekmez Dermanken yarama bastın sonunda Gel gör beni kara sevda neyliyor Dil seni sayıklar seni söylüyor Aşk hançeri delik deşik eyliyor Hayır dedin surat astın sonunda alıntı
27.09.2010, 03:09 | #2606 |
Yiğido
efsane3 Şuan
|
Verdiğn söze ne oldu ***
Umut dalı oldun uzanıverdin elime Birlikten söz ederdin gezerken kendi halime Kaderde kıvançta tasada zor günlerime Hani ortak olacaktın verdiğin söze ne oldu Kapalıydı gönül kapım açtın içeriye daldın Ben kovamam sen çıkmadın orada kaldın Ben Yusuf um dediğimde, kendini züheyla sandın Hangi engel maniydi ki verdiğin söze ne oldu Terk edilmek olmamalı gönülden sevenin hali Sevilenin sırtında kalmamalıydı vebali Çöllere düşsen diyordun sende mecnun misali Kumlarda ararım diye verdiğin söze ne oldu Hani pek çok sevinçliydin neşeli bir çocuk gibi Gözlerin ışıl ışıldı sanki bir boncuk gibi Bahçede yetişen taze tomurcuk gibi Umutlarımı yeşerten verdiğin söze ne oldu alıntı
27.09.2010, 11:47 | #2607 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1030
|
Basit biri değilim... herkes kadar dertli, bazılarındanfakir, çoğundan zenginim.. küfemde taşıdığım hayallerim, ...söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var... bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim, gidene beddua edemeyen dilim var .yüreğimi korkak büyütmedim .kaybettiklerim ve dağıttığım SERVETİMDİR.....
27.09.2010, 11:53 | #2608 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Yanıyor yüreğim yanıyor bağrım*****
Yanıyor yüreğim yanıyor bağrım İhanet saplanmış sancılı sağrım Oğlum şehit oldu şimdi ben varım Ciğerim dağlatan ihanet benim Kahraman evladım germiş göğsünü Kahpenin kurşunu delmiş döşünü Ben yıkarım o haninin düşünü Kolumu bağlatan ihanet benim Gazilerin sesi gelir g.a.t.a. dan Vatan sevgisini aldım atadan Kurşun değil benin canım acıtan Canımı acıtan ihanet benim Şehit kanlarıyla sulanmış vatan Nice şehitler var toprakta yatan Ölüm değil anaları ağlatan Anamı ağlatan ihanet benim İhanetin yoktur duru durağı Yurduma yakışmaz bu kan ırmağı Kırmak gerek tetik çeken parmağı Kanımı akıtan ihanet benim alıntı
27.09.2010, 11:58 | #2609 |
Yiğido
efsane3 Şuan
|
Yanılmışım gülüşlerin sahteymiş****
Yanılmışım gülüşlerin sahteymiş Sevgiyi gönlüme yığar sanmıştım Bu yüzden açmıştım gönül kapımı Bu sevda yüreğe sığar sanmıştım Aşk okunu sen sapladın sağrıma Derman sensin sancıma ve ağrıma Sevdanın çölünde yanık bağrıma Yağmur olur gelir yağar sanmıştım Avuç açtım hep yalvardım hüda’ ya Ya rap sen kavuştur beni sevdaya Uğruna hazırdım canım fedaya Bu sevda ölmeye değer sanmıştım Ben yandım tutuştum hep senin için Aşkıma karşılık vermedin niçin Karanlıklarımdan kurtulmak için Güneştir ufkuma doğar sanmıştım Oda benim mutlu olmamı diler Dolar bir gün yüreğine sevgiler Hasreti özlemi süpürür siler Beni mutluluğa boğar sanmıştım alıntı
27.09.2010, 12:30 | #2610 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1030
|
NEDEN YALAN SÖYLEDİN Ne yaptım ki ben sana Tek suçum safça sevmek miydi yani? Neden güvendim ki sanki Bir gülüşünü neden gözler oldum Mutlu olmanı istemem suç muydu yoksa? Uzaktan da severim dedim kendime Sensizliğe katlanmayı, Başka biriyle olmanı göze almıştım Yüreğimdeki tüm acılara meydan okuyarak. Tek suçum sevmek miydi seni? Sözlerinin yalan olduğunu bile bile Güvenmek miydi, herşeyi sineye çekercesine? Yıktın gittin ne varsa senden kalan Sevmedin beni anladım. Ama neden yalan söyledin?
Konuyu Toplam 17 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 17 Misafir) | |
|
|