![]() |
#2621 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1050
![]() |
![]() SENİN OLSUN MUTLULUK ADINI NE VARSAN SENİN OLSUN SENİN OLSUN TÜM GÜZELLİKLER BAHARIN,ÇİÇEĞİN,ÇİMENİN KORUSU SENİN OLSUN KIŞIN DOSTLARLA PAYLAŞILAN SICAK ÇAYIN BUĞUSU GÜZ AKŞAMININ TÜM SARI YAPRAKLARI SENİN OLSUN SENİN OLSUN SICAK YAZ GÜNÜNÜN SERİN GECELERİ BİR KELEBEĞİN ÇİÇEKLERLE DANSI SENİN OLSUN SEVGİLİYE YAZILAN TÜM ŞİİRLER HASRETLE KUCAKLAŞMANIN MUTLULUĞU SENİN OLSUN SENİN OLSUN BİR SABAHCI KAHVESİNDE, YARIM BİR SİMİTLE PAYLAŞILAN DUYGULAR KURUMUŞ TOPRAĞIN YAĞMURA KAVUŞMASI SENİN OLSUN UMUTLA YEŞEREN, SEVGİYLE AÇAN GÜLLER YAZ GECELRİNİN SARHOŞ EDEN YOSUN KOKUSU SENİN OLSUN SENİN OLSUN KUMSALDA SEVGİLİNİN AYAK İZLERİ ELLERİ AVUCUNDA YÜZÜNDEKİ GÜLÜŞLERİ SENİN OLSUN HER AÇILAN TOMURCUĞUN SEVİNCİ MEHTABIN BÜTÜN RENKLERİ SENİN OLSUN SENİN OLSUN GURUBUN KIZILLIĞI GÖKYÜZÜNÜN MAVİSİ PAPATYANIN SARISI SEHERDE SERÇE SESLERİ SAHİLDE MARTI ÇIĞILIĞI SENİN OLSUN 17 YASIN DOĞUM GÜNÜNDE VERİLEN ÖPÜŞLER 14 ŞUBATTA GİZLİCE KAPIYA BIRAKILAN KIR ÇİÇEKLERİ SENİN OLSUN SENİN OLSUN KORKMADAN KAYGILANMADAN BÜTÜN BULUŞMALAR YORGUN AKŞAMLARDA HASRETLE KUCAKLAŞMALAR SENİN OLSUN AYNI YASTIKDA KOKLAŞARAK UYUMALAR NEŞE DOLU TÜM UYANIŞLAR SENİN OLSUN SENİN OLSUN BİR SABAH KAHVALTISINDA GÖZGÖZE SEVİŞMELER BİR YUDUM ÇAYLA İÇİNİ ISITMALAR SENİN OLSUN YARINLARIN UMUDU KAZANMANIN GURURU MUTLULUK ADINA NE VARSA SENİN GERİYE KALANLARDA BENİM OLSUN
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2622 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() Sevgiye direncim kırılmaz gülüm *****
Yar senin sevgini saçtım gönlüme Yeşerecek haz verecek ömrüme Felek engelleri dikse önüme Sevgiye direncim kırılmaz gülüm Elveda demeden çekip gitsen de Aşkın ile tükensem de bitsem de Sırça kalbi param parça etsen de Seven gönül sana darılmaz gülüm Sel olurum aşk deryana akarım Nerde olsan hep karşına çıkarım Rüzgar olur eser gürler yıkarım Sevdanın yelinde durulmaz gülüm Sevecen yürekte çiçekler açar Seven kelebektir çiçeğe uçar Mutluluğun yolu sevgiden geçer Sevgisiz bir ömür sürülmez gülüm Mecnunun olmuşum tutkunum sana Ne olur bir fırsat verseydin bana Gururu kibir’i atsan bir yana Sevmek o kadar zor görülmez gülüm alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2623 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 555
![]() |
![]() Sevgi ormanında ****
SEVGİ ORMANINDA Sevgi ormanında bir ceylansın sen Avcıyım vurmaya kıyamıyorum Gönlüm boş duruyor bir bilebilsen Senden başkasını koyamıyorum Sanki bir mecnunum bir kızgın çölde Sen içtiğim duru suydun çeşmede Ya gel yada telefonla alo de Seninle sohbete doyamıyorum Sensiz dünya bana zindan karanlık Her gece kabusum olur yalnızlık Ölümden de beter oldu ayrılık Sensiz yaşar mıyım bilemiyorum Sen açıkla yakınlığın aslı ne Bilen sorar onun sana kastı ne Hüzün çöker bulut gibi üstüme Sen yokken neşeli olamıyorum alıntı ooooooooooooooooooofffffffffff fffffffffffoooooooooooooooooof fffffffffffffffffffffffffffff
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2624 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() Sevincim sığmıyor seven yüreğe *****
Sevincim sığmıyor seven yüreğe O canan yollara düşmüşte gelmiş Kahretmiyorum ben gayri feleğe Sevgilim dağları aşmışta gelmiş İsteyince vermemişti babası Tükenmemiş bana olan sevdası Zor gelince hasretlikte yanması Umutlu ve mutlu coşmuşta gelmiş Ona yol göstermiş kendi rüyası Yeniden ateşe düşmüş hülyası Kabuk bağlamıştı gönül yarası Kendince yarayı deşmişte gelmiş Görüşelim diye haber yollamış Hasreti özlemi belli anlamış Demişler bekliyor çok duygulanmış Takmış kanatları uçmuşta gelmiş Yarsiz yıllarıma dargınım demiş Kimse karışamaz erginim demiş Ona sevdalıyım vurgunum demiş Gönül kapısını açmışta gelmiş alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2625 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 555
![]() |
![]() Senin ile gezer iken yüreğim ******
Senin ile gezer iken yüreğim Beden senden ayrı kalır mı sandın Yollarını bekliyorken gözlerim Seven gönül laftan alır mı sandın Niçin kaçıyorsun bilemiyorum Engel çok yanına gelemiyorum Sensiz şen şakrak gülemiyorum Hasreti yok eder güler mi sandın Dilim gece gündüz seni anarken Hasret ateşinde bağrım yanarken Göz yaşlarım çağlayan bir pınarken Gün olur unutur siler mi sandın Ne olursun güzel sevenini sev Sevdan yüreğimde yenilmez bir dev Asla sönmez bu yürekte bu alev Bu ateş küllenir söner mi sandın alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2626 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yar Sana Irak
Deli gönül abdal olmuş aşk için, Dertli yüreğimi ezip duruyor. Durmadı sılada yükledi göçün, Bir güzel peşinde gezip duruyor, Sevdasını türkü etmiş diline, Yıllar oldu uğramıyor iline, Beni dinlemeyip acı gölüne, Daldırdı kendini yüzüp duruyor. Dostlar ile kesti artık selamı, Söylemiyor aşktan başka kelamı, Eline almışta kurşun kalemi, Sevgiliye şiir yazıp duruyor. Ümidi yok ama hayaller ekler, Sineme dertleri, kederi yükler, Bir gün gelir diye yolları bekler, Geleni, gideni süzüp duruyor. Kulağımda aşkın adı çınlıyor, Ne laftan anlıyor, ne söz dinliyor, Gece gündüz inim inim inliyor, Bu kalbimi boşa üzüp duruyor. Kara sevda ile dünyadan geçmiş, Özlemi, acıyı yar diye seçmiş, Aşkın şarabından öyle çok içmiş, Gece gündüz sızıp sızıp duruyor. Derim ki ey gönül yar sana ırak, Ağlayan gözleri eyledin kurak, Gel nasihat dinle, bu işi bırak, Siyahi´ye boşa kızıp duruyor. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2627 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AĞAOĞULLARI Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2017 12:02
Tecrübe Puanı: 602
![]() |
![]() Hürriyet bir şirin ben ferhat oldum
Devirler boyunca boşaldım doldun Bir ömür yitirdim acep ne buldum Seraba harcanmış ömre yanarım Bir devri fazilet açılır sandım Rahmandır diyerek şeytana kandım Bu bir Rüya imiş artık uyandım Seraba harcanmış ömre yanarım Fzilet yolunda çektim çok çile İkbale kul olup düşmedim dile Bulmadım vefayı dostlarda bile Seraba harcanmış ömre yanarım Alıntı Sevgilim güvenme güzelliğine Seninde saçların tarumar olur Aldanma talihin pembe rengine Hayatın uzun bir intizar ollur Sevgilim her insan doğarken ağlar Çiçeklerle açar sularla çağlar Bergüzar olur bahçeler bağlar Dört mevsim içinde bir bahar olur Sevgilim bir yanda gülen Bir yanda gözünün yaşını silen Kimi benim gibi erir derdinden Kimi senin gibi el olur gider Sevgilim seninde geçer zamanın Ne şöhretin kalır ne hüsnü halin Kanunu böyledir kahpe dünyanın Dört mevsim içinde bir bahar olur Alıntı Duygularım göz yaşımla akar gider Deniz olur derya olur çağlar gider Bu hasretlik gönlümü dağlar da gider Rüzgara kapılan yaprak misali Gönül bahçesine girsen bir gece Koklayacak bir gül bulamazsın sen Ömür takviminde son yaprak kalsa Bir sevgili bir dost bulamazsın sen Ummanı deryaya dalarsan bir gün Tutunacak bir dal bulamazsın sen Ecel defterinde bir yaprak kalsa Bir sevgili bir dost bulamazsın sen Ağaoğulları. Sivas köyleri Yaz gelince çayırların yeşerir Pehlivanlar harmanlarda güreşir Kalesinde bülbül diller söyleşir Arzuladım sizi Sivas köyleri İlk bahar da kızılırmak bulanır Etrafında çadır oba kurulur Çalınır sazlar söyleşir diller Arzuladım sizi sivas köyleri Tozlu yollarında kağnı sesleri Görürüm karşı da uçan kuşları Ninni gelir bana keklik sesleri Arzuladım sizi sivas köyleri Ağaoğulları İsmini bilmezdim fakat tanırdım ne yosma bir çiçek takışı vardı Kızıl saçlarını ateş sanırdım Güneş nuru gibi yakışı vardı Öyledir gün şafak söktüğü zaman Göllere gölgeler düştüğü zaman Saçını çözüp te döktüğü zaman Dalga dalga düşüp akışı vardı Hüsnünde bir eda varki asiydi Beni harap eden o edasıydı Sevdalı gönlümün aşinasıydı Yüzüme bir şirin bakışı vardı Alıntı Ahirete yolculuk Atık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol Sallanmaz o kalkışta ne bir mendil ne bir kol Bir çok giden memnunki yerinden Çok seneler geçti çok seneler geçti Dönen yok seferinden Alıntı Mezarlık Dün akşam gün batmadan Yaşlı ölülerin arasına Bir küçük misafir geldi Çocuk bahçesinde kovası kalmış Kumların üzerinde küçük küreği Besbelli çok yorgun hemen uyudu Doğruldu yerinden yaşlı bir ölü Örttü örtüsünü Mademki burada annesi yok Bu küçük kız bize emanet İlerde yatan başka bir ölü Yavaşca seslendi Başındaki kurdelayı çözüp katlayın Ütüsü bozulmasın Alıntı. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı AĞAOĞULLARI'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2628 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() teşekkürler sandallı eline yüreğine sağlık kardeşim çok güzel şiir.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2629 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() garip bir yolcuyum gelir geçerim
geçtiğim yollara yaşlar dökerim düşünür dururum nolur hallerim yoruldum artık yorgunum dostlar doğduğumdan beri ağlar gözlerim akan gözyaşımı inan silmedim bir garip haldeyim bende bilmedim yoruldum artık yorgunum dostlar kızı olan adını gül koymasın kızım hep güler sanıp yanılmasın buda benden size nasihat kalsın yoruldum artık yorgunum dostlar aysima58. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2630 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Deli gönül abdal olmuş aşk için, Dertli yüreğimi ezip duruyor. Durmadı sılada yükledi göçün, Bir güzel peşinde gezip duruyor, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdasını türkü etmiş diline, Yıllar oldu uğramıyor iline, Beni dinlemeyip acı gölüne, Daldırdı kendini yüzüp duruyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dostlar ile kesti artık selamı, Söylemiyor aşktan başka kelamı, Eline almışta kurşun kalemi, Sevgiliye şiir yazıp duruyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ümidi yok ama hayaller ekler, Sineme dertleri, kederi yükler, Bir gün gelir diye yolları bekler, Geleni, gideni süzüp duruyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kulağımda aşkın adı çınlıyor, Ne laftan anlıyor, ne söz dinliyor, Gece gündüz inim inim inliyor, Bu kalbimi boşa üzüp duruyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kara sevda ile dünyadan geçmiş, Özlemi, acıyı yar diye seçmiş, Aşkın şarabından öyle çok içmiş, Gece gündüz sızıp sızıp duruyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Derim ki ey gönül yar sana ırak, Ağlayan gözleri eyledin kurak, Gel nasihat dinle, bu işi bırak, Siyahi´ye boşa kızıp duruyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |