03.10.2010, 14:01 | #2671 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3332
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDELEN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK
ÇOK HARİKA BİR DEKOR ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
03.10.2010, 14:12 | #2672 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4527
|
Baba oğul duygu yükler sözlere,
Yaş doluyor bunu gören gözlere, Göstermesin Mevlam acı sizlere, Mutlu olsun sizin yılınız dostlar.
03.10.2010, 14:43 | #2673 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu hasretlik beni yakar Durmaz gözüm yaşı akar Açar burcu burcu kokar Kokunuzu gül getirir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu telaşım bilmem niçin Ağlıyorum sizin için Bana bir telefon açın Haberinizi el getirir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yavrularım gelmez hani Yok almanın din imanı Gurbette iki fidanı Dolu vurur sel getirir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Istemiyom karinizi Diyari bilmez yerinizi Koklasaydım terinizi Kokunuzu yel getirir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.10.2010, 16:07 | #2674 |
Usta Yiğido
AŞIK SEFİL Şuan
Son Aktivite: 09.03.2013 19:04
Tecrübe Puanı: 850
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
03.10.2010, 16:16 | #2675 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
03.10.2010, 16:35 | #2676 |
Usta Yiğido
AŞIK SEFİL Şuan
|
BİZİ DİLDEN DİLE SATTI GİTTİLER
dünyanın acı kanunu konu çevrilir çevrilir görünmez sonu yaparlar kötülük isterse canı beni haldan hala itti gittiler kötülük her yanımı sarmış ardımdan oyun oynanmış yüze güleni dost sanmış beni daldan dala attı gittiler kara günlere gün ekledim sevilirim diye nice bekledim nevar diye kendim yokladım beni dilden dile sattı gittiler aşık sefilim halimiz nice her günüm karanlık gece yazdım derdimi hep hece hece beni bir boşluğa attı gittiler |
03.10.2010, 16:50 | #2677 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kaç yıl geçti hala sayıklar seni, Sözüm sensizliğe alışamadı, Kızarım her zaman dinlemez beni, Özüm sensizliğe alışamadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Senden başkasını anmıyor dilim, Yoruldu kalkmıyor yerinden elim, Hazandan çok önce kurudu gülüm,, Yazım sensizliğe alışamadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sineye çekipte demedim kader, Beni sensiz koyup eyledin heder, Umutlarım acı, hevesim keder, Hazım sensizliğe alışamadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Özlemden gögsüme saplandı kama, Yırtılmış yüreğe olmuyor yama, Zamanla alışır dediler ama, Yüzüm sensizliğe alışamadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neden ahraz ettin bana dilini? Bilmez misin sensiz gurbet halini? Geleceksin diye gözler yolunu, Gözüm sensizliğe alışamadı, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yokluğunu çeke çeke yoruldum, Kader seni aldı, aşka darıldım, Sen gittin gideli derde sarıldım, Sızım sensizliğe alışamadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siyahi, anladım sensiz olmuyor, Yokluğunda kalbim neşe bulmuyor, Sen gittin gideli küstü çalmıyor, Sazım sensizliğe alışamadı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.10.2010, 16:54 | #2678 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
|
SIGARA
yedi ömrümü bu sıgara eriyorum yudum yudum ciğerlerde derin yara eriyorum yudum yudum kan çekilmiş tenim aktır derman bulamadı doktor bu dredime çare yoktur eriyorum yudum yudum on üç yaşımda alıştım bu illete nasıl bulaştım bir çok derde yol açtım eriyorum yudum yudum içmeyen etmesin merak tavsiyem dostlara bırak yaşam artık bana ırak eriyorum yudum yudum karıştı baharım yazım otuzda kırıştı yüzüm sanki güneş altında buzum eriyorum yudum yudum dosta gider benim yolum budur ehvalim haalim yakın diyarime ölüm eriyorum yudum yudum |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
03.10.2010, 17:10 | #2679 |
Usta Yiğido
AŞIK SEFİL Şuan
|
ELLERİN DİLİLNDE SÖZ GİBİYİM
sevgisizlik sarmış benim içimi deymez süpüge etsem saçımı elimde deyil vermem eski biçimi akortu bozulmuş saz gibiyim sevgi deyince akla sen gelirdin poyraz olup beni yere devirdin dümdüz eserken terse çevirdin zemheri ayında buz gibiyim acıdır kadere boynunu bükmek düşünürüm çok zor içimden sökmek isterim yüce dağa derdimi dökmek ellerin dilinde sanki söz gibiyim aşık sefilim naçar kalmışım kendime teselli özden almışım bilmem ne talihsiz kulmuşum dostlardan uzak yoz gibiyim |
03.10.2010, 17:47 | #2680 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yedi ömrümü bu sıgara Eriyorum yudum yudum Ciğerlerde derin yara Eriyorum yudum yudum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kan çekilmiş tenim aktır Derman bulamadı doktor Bu dredime çare yoktur Eriyorum yudum yudum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] On üç yaşımda alıştım Bu illete nasıl bulaştım Bir çok derde yol açtım Eriyorum yudum yudum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Içmeyen etmesin merak Tavsiyem dostlara bırak Yaşam artık bana ırak Eriyorum yudum yudum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Karıştı baharım yazım Otuzda kırıştı yüzüm Sanki güneş altında buzum Eriyorum yudum yudum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dosta gider benim yolum Budur ehvalim haalim Yakın diyarime ölüm Eriyorum yudum yudum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|