![]() |
#2681 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 564
![]() |
![]() Sağ ol **
Selam göndermişsin, bir dosttan sağ ol Hala, merak edip, hatır sormuşsun Aşılmaz engelmiş, aramızda yol Sevindim doğrusu,mutluymuşsun. Bana bıraktığın, yanan bir yürek Evlensin demişsin, ona bu gerek Ben mesudum, oda olsun diyerek Bana, mutluluklar diliyormuşsun. Ateşim küllense,dumanı tüter Yıllar, bu sevdanın üstünü örter Şayet, sen mutluysan, bana bu yeter Tek tesellim budur, anlıyor musun Çileye acıya alışmalıyız Öpüşüp, koklaşıp barışmalıyız Artık, dost olarak, görüşmeliyiz Gayr, buralara gelmiyor musun? Bir defacık görün, bir kez gel, yeter Ailecek misafirim ol,yeter Gözüme bak, tebessüm et gül, yeter Hala, seviyorum bilmiyor musun? alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2682 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevgisizlik sarmış benim içimi Deymez süpürge etsem saçımı Dlimde deyil vermem eski biçimi Akortu bozulmuş saz gibiyim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevgi deyince akla sen gelirdin Poyraz olup beni yere devirdin Dümdüz eserken terse çevirdin Zemheri ayında buz gibiyim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Acıdır kadere boynunu bükmek Düşünürüm çok zor içimden sökmek Isterim yüce dağa derdimi dökmek Ellerin dilinde sanki söz gibiyim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşık sefilim naçar kalmışım Kendime teselli özden almışım Bilmem ne talihsiz kulmuşum Dostlardan uzak yoz gibiyim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2683 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AŞIK SEFİL Şuan
![]() Son Aktivite: 09.03.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 879
![]() |
![]() SİVAS GÜZEL YURDUM
memleketim güzel yurdum bütün örfü adeti sende gördüm sana kavuşmak emelim derdim güzel yurdum sivasım kaldı sende hep hevesim iç anadoluda şirin bir şehir gurbette çekeriz acı kahir akıyor içinden irili ufaklı nehir güzel yurdum sivasım kaldı sende hep hevesim tarihten kalma esrlerin var dağından eksik olmaz kar çok istedim olmadın bana yar güzel yurdum sivasım kaldı sende hep hevesim aşık sefil ayrılık çok acı yok yanımda gardaş bacı elin yurdu bana sanki öcü güzel yurdum sivasım kaldı sende hep hevesim |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2684 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3361
![]() |
![]() BİR ÖPECEĞİM EL YOK GURBETELDE
felek bölmüş gurbet düşmüş payıma düştü saçlarıma ak gurbet elde düğn olmuş bayram olmuş neyime bir öpeceğim el yok gurbet elde sılanın dağlarını duman bürümüş kimine gül olmuş bize har imiş genç ömrüm buralarda çürümüş yattım yarı aç yarı tok gurbet elde yıllardır kaldım köyümden ayrı çok özledim düzünü ova bayrı yaşlandım dizlerim tutmuyor gayrı çektiğim çileler çok gurbet elde hani diyarim sana dost olanlar çevirdiler ardından türlü planlar amca imiş dayı imiş falan filanlar ne hallere düştüm bak gurbet elde |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2685 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Memleketim güzel yurdum Bütün örfü adeti sende gördüm Sana kavuşmak emelim derdim Güzel yurdum sivasım Kaldı sende hep hevesim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Iç anadoluda şirin bir şehir Gurbette çekeriz acı kahir Akıyor içinden irili ufaklı nehir Güzel yurdum sivasım Kaldı sende hep hevesim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tarihten kalma esrlerin var Dağından eksik olmaz kar Çok istedim olmadın bana yar Güzel yurdum sivasım Kaldı sende hep hevesim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşık sefil ayrılık çok acı Yok yanımda gardaş bacı Elin yurdu bana sanki öcü Güzel yurdum sivasım Kaldı sende hep hevesim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2686 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() Sen bu aşka mezar olma insaf et***
Ben seni akseden ayna olmuştum Kırgın kızgın, süzer olma insaf et Yaprak gibi dökülüpte kalmıştım Ayak, basıp ezer olma insaf et Taşırım sevgini yıllar boyunca Eriyip yok oldum yağmurca,karca Bir hırsla elinde kazma hunharca Aşka mezar kazar olma insaf et Hangi gün aşkıma karşılık verdin Kalbimi işgale uğrattı dert’in Seviyorum, seveceğim ve sevdim Dediğimde kızar olma insaf et Sensiz dünya bomboş, sokaklar ıssız Kuşlar hiç uçar mı söyle kanatsız Bak öldü,ölecek halde aşkımız Sen bu aşka mezar olma insaf et alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2687 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 564
![]() |
![]() Özledim hasretim göresim geldi ****
Seni görür görmez sanki çarpıldım Koşarak yanına varasım geldi Ne olur çok görme seven insandım Yaklaşıp adını sorasım geldi Kulağımsa çınlıyorsun ses gibi Ruhuma işledin bir nefes gibi Sen sardın gönlümü bir kafes gibi İçinde bir ömür durasım geldi Sevdan etti beni aşkın şaşkını Set çeksem durmuyor gönül taşkını Sana nasıl anlatayım aşkımı Uğruna canımı veresim geldi Sevdiğimi anlamanı bekledim Günüme gün yılıma yıl ekledim Kalbime beynime seni yükledim Kapında kendimi vurasım geldi Duymak için senden tatlı sözünü Görmek için senin melek yüzünü Bu tutkuyla adım, adım izini Bir ömür boyunca süresim geldi Bir hoş oldum gözlerine bakarken İçim buruktu alanda beklerken Sana iyi yolculuklar dilerken Elimi bilekten kırasım geldi Dediler sevmedi,seni sevemez Bak uçtu gidiyor bir daha gelmez Ben pes ettim lakin gönül dinlemez Kendimi çarmıha geresim geldi Gittiğin yerlerde gönlünce gezdin Ne telefon ettin ne mektup yazdın Yeter sensizlikten usandım bezdim Yolumu dağlara, vurasım geldi Tükendim ve bittim umut etmekten Gel artık yoruldum yol beklemekten İnan ki bu çağrı sana yürekten Özledim, hasretim göresim geldi alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2688 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() Öyle git **
İlk ve sonda olsa bir şefkat gönder Bana biraz umut ver de, öyle git Seven sevgisine karşılık ister Ya sev,ya dünyadan sür de, öyle git Sensiz bir virane gönül sarayım Nerde,kime, kaç yıl daha sorayım Eğer Şirin isen, Ferhat olayım Kayalar kırayım, gör de, öyle git Deki ne olacak sevenin hali Sevilenin sırtındadır vebali Çöllere düşeyim mecnun misali Elinle kumlara,ser de, öyle git İstersen ez beni, bir böcek gibi İstersen al okşa,bir çocuk gibi Susuz bahçedeki tomurcuk gibi Dalı ve yaprağı, kırda, öyle git Biçiliyor kalbim, aşk hızarında Beş paralık ettin, halk hazarında Satsam almıyorlar, aşk pazarında Ya al,ya alıcı bulda,öyle git Sevişiyor falan fişman desinler Onlar sevdiğine pişman desinler İki seven insan düşman desinler Tarumar et, saçım, yolda, öyle git Sevmiyorum diye, söz etme sakın Bu gün varım,yarın, beklide yokum Bende biliyorum, ecelim yakın Bari namazımı, kılda, öyle git alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2689 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3361
![]() |
![]() BENİM KÖYÜM YAPALI
yine efkar bastı yine bir hüzün burnumda kokuların tüter yapalı yeşile bürünmüştür yeşilin alın bağında laleler biter yapalı yavaş yavaş geliyor yala zamanı kara bayır başından gitmez dumanı çok özledim gardaşı kaşı kemanı kalbimde sevgin yatar yapalı hasretin içime gelip oturdu aklımı baştan alıp götürdü zalim gurbet ömrüm yedi bitirdi yürek senin için atar yapalı bağrında yetiştim doluydu testim ben sana deyil kaderime küstüm çoktan unutmuşlar eş ile dostum diyarim ölüden beter yapalı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2690 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AŞIK SEFİL Şuan
![]() Son Aktivite: 09.03.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 879
![]() |
![]() SİVAS
karlı boranlı yüce dağları eksilmez başından kışı sivasın verimli toprak sulak arzi altındır toprağı taşı sivasın kaleye çıkıpta çalmalı sazı alkışlar seni gelini kızı güze yaylaları ovası düzü bulunmaz cihanda eşi sivasın hasretin çekmek bizlere derttir zemheri ayında poyrazı serttir kalleşlık bilmezler insanı serttir daima dik gezer başı sivasın akar suları hep gever gever kızları uzun saç topuğu döver insanı sıcaktır misafir sever aşık sefilim boldur aşı sivasın merttir olacaktı özür dilerm [quote=AŞIK SEFİL;583096]SİVAS karlı boranlı yüce dağları eksilmez başından kışı sivasın verimli toprak sulak arzi altındır toprağı taşı sivasın kaleye çıkıpta çalmalı sazı alkışlar seni gelini kızı güze yaylaları ovası düzü bulunmaz cihanda eşi sivasın hasretin çekmek bizlere derttir zemheri ayında poyrazı serttir kalleşlık bilmezler insanı merttir daima dik gezer başı sivasın akar suları hep gever gever kızları uzun saç topuğu döver insanı sıcaktır misafir sever aşık sefilim boldur aşı sivasın sayın yöneticiler yanlış gönderdim alttakını silerseniz sevinirim Konu AŞIK SEFİL tarafından (06.10.2010 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |