08.11.2009, 00:23 | #263 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
hadi ama kardelen kardeşim sinin şiirlerin olmaz ise renk ve zefk vermiyo lütfen eklermisin
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
08.11.2009, 00:36 | #265 | |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5462
|
Alıntı:
Sizin yadiklarinizi okuyordum. Elinize, emeginize, o güzel yüreginize saglik. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
08.11.2009, 00:45 | #268 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5462
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dar Vakitler ... .... Dar Vakitlerdeyim bir uçurum kenarında çığlığın yarayla buluştuğu yerdeyim tut beni ey hayat, düştüm düşeceğim yoruldum hüzünler arası gidip gelmekten siyah sakalımda ak acılar biriktirmekten geçtiğim bütün yollar kördüğüm. Uzak dağlara esen rüzgarın kimsesizliğidir ömrüm ömrüm ki bir tutam düş, bir top ateş çığlık çığlık nehirlere gömdüğüm her gece. Bilirim zamansız vurdu beni zaman her gece ağrılar içinde uykusuz, yorgun, viran avareyim, divaneyim, kırgınım bir yıkıntı gibi yaşıyorum yaşadığım yerde kendi kendime küs, kendi sesime dargın bilirim dostu yok yalnızlığın yalnızlık ki, düğümlenmiş bir ip boğazımda bir varmış bir yokmuş gibi hayat işte ey ömrüm Güvenerek tuttuğum her elin hançeri saplandı yüreğime bu yüzden her gün kanarım böyle kirlenmiş bu şehirde adımlarım yıldız arar her gece kayıp yollarda dar vakitlerdeyim ey ömrüm Bir uçurum kenarında içime tutunmuş kalmışım tutunduğum dal incecik, kırıldı kırılacak sonbahar rüzgarları esiyor gönül şehrimde bu yıl kış erken gelecek hayatıma belki çiçeği açmadan dağlarımın solacak ecel erken gelecek, acı da, hüzün de Ah! nice bal sunduklarım zehir verdiler karşılığında acının ve ateşin üstündeyim ey hayat bir yanım ateş, bir yanım uçurum ne yana dönsem ihanetler kesmiş yolumu ihanetler ki, bir ok gibi yüreğime saplı ah ben ki, hayatın kara sevdalısı ey ölüm hep bir sevda uğruna ölmek istedim, ölürsemde karanfilin kırmızısına, menekşenin moruna özgürlük ve kardeşlik için yoksullara ekmek çocuklara umut olmak için ölmek istedim... ... Ömrümün yaz vaktindeyim ey hayat bu mevsimde sevmek en çok bana yakışır ölmek de... ya da başka bir kapıdan girmek yeniden hayata......... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|