|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı? | |||
| Var; Direk Çözülmeli |
|
87 | 47,54% |
| Yok |
|
81 | 44,26% |
| Bilmiyorum |
|
5 | 2,73% |
| Diğer (Açıklayın) |
|
10 | 5,46% |
| Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#261 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() $arki$Laliim.58 Şuan
Son Aktivite: 28.10.2009 22:19
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
Alıntı:
![]() - kaldiki her söylenen söze uyacak olsaydik bugun zaten ulkemizde sorun kalmazdi,, neden mi ? cunku bu Sözler ALLAH'a (c.c) ait olan sözlerdir.. ayrimciliga, irkciliga karsidir dinimiz cunku.. Selam ve dua ile ![]() |
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sonunda doğruyu gördün arkadaşım bizde bundan bahsediyoruz zaten vatanını milletini seven herkes zaten bunu gururla söyler dağlara taşlara yazmanın bi manası yok hem vatanını milletini sevsin, ülkem için iyi şeyler yapsın ırkı ne olursa olsun farkedermi hem Türk olmak demek yanlış yapmaz anlamına gelmiyorki yokmudur o pkk ********lerinin içinde Türk olan acaba...
|
|
|
|
#263 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
Son Aktivite: 25.02.2014 14:13
Tecrübe Puanı: 833
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim o kelimeyi kullanarak ne söylemek istediğimi sizin gibi zeki insanların anlaması gerekiyordu
ayrıca Anadoluda bir sözdür bu eğer ilk kez duyuyorsanız diyecek bir şeyim yok ben hiç bir makama hiç bir kişiye hakaret etmedim o benim görüşümdür ya saygı duyarsınız yada kaale almayıp cevap vermezsiniz ikiside sizin seçeneğiniz bu tür söylemlerle beni kışkırtmaya çalışmanız sizin gibi düşünenlerin tek silahı zaten ama ne gaza gelirim, nede kimseye hakaret ederim sitenin saygınlığına gelince üstad arif bütün siteyi tek tek dolaşırsan benim söylemiş olduğum söz çoğu söylenenlerin yanında fasa fiso kalır madem bu kadar titizsiniz aynı duyarlılığı her zaman göstermelisiniz ama dedimya sizin gibi düşünmeyenlerin sözlerini, varlığını kabul etmekte çok zorlanıyorsunuz. ama artık bunu kabul edin lütfen. sizin gibi düşünmeyen insanlarda var bu ülkede. saygılar..... Arkadaşlar cevap cevabı doğuruyor, sonra konu konusundan uzaklaşıyor farklı yönlere gittikçe gidiyor. Sen şöylesin ben böyleyimi geçelim, konunun kendi içeriği yönünde görüşlerimizi belirtmemiz yeterli. Fikirlere elbetteki, fikirle cevap vereceğiz. Ve fikirlerede saygı duymak zorundayız. Eleştirilerimiz karşı tarafaı rendice edici, kırıcı değil tartışmaya yaraşır ve saygınlık içerisinde olamsı gerekir. Özdemir kardeşim, o sözün elbetteki bir deyim olduğunu biliyoruz, ancak yakıştırdığın kişi ve makam itibarıyla hiçte hoş olmadığını belirtmek istemiştim. Diğerlerine cevap verme ğereği duymuyorum oda sizin görüşünüz tabiki. Konu: " kürt sorunu varmı" benim fikrimce yok, neden yok ? Bu ülkede doğusuyla batısıyla herkes aynı haklara sahip. Ama kürt soırunu varmış gibi yapıp bundan rant sağlayıp , nemalananlar var olduğu için ve dış güçlerinde oyununa gelip var denilenecektir.
|
|
|
#265 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
NE MUTLU TÜRK OLANA DİYE ALGILAYAN ARKADAŞLAR VAR.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NİN BU BAHSETTİKLERİNİZLE HİÇ ALAKASI YOK.DAGDAN SİLİNMESİ NE KAZANDIRACAK YADA NE KAYBETTİRECEK BİRAZ ONADA BAKMALI!!KÜRTLER DEDİKLERİNİ YAPTIRDIKLARINI DAHA İYİ ANLAYACAK VE BAGIMSIZ KÜRDİSTAN İÇİN DAHADA Bİ İŞTAHLANACAKLAR.HER FIRSATTA KÜRT HALKINA TAVİZ VERENLER BİR GÜN TÜRK SORUNU CIKINCA NE YAPACAKLAR
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Zavallı Türkler Okurlar merak ediyor: "Açılımları niye yazmıyorsun?" * Yazayım... "Türk" açılımı yapılsın. * Kürt açılımı var. Ermeni açılımı var. Rum açılımı var. Hamas açılımı var. * Fikri striptiz yapılıyor... Bize açılan bi şey yok. * Bu ne zulümdür kardeşim? * Şeş tivi'yi açıyorlar, gözünün üstünde kaşın var diye, bizim televizyonları kapatıyorlar... Ne bankamız kaldı, ne limanımız; malımızı mülkümüzü el áleme sattıkları yetmiyormuş gibi, açılım yapıp telefonumuzu verdikleri Arap bile "Türk" Telekom diye ortalıkta geziniyor, biz ise, "Türk'üm" bile diyemiyoruz artık. * - Kimsin? - Türk'üm. - Olmadı... - Ya nasıl olacak? - Kürt'sen Kürt'sün, Laz'san Laz. - E değilim... - Türkiyeliyim de o zaman. - Manyak mısın birader... - Irkçısın sen! * Bir ülkede kimin sesi çıkmıyorsa, ezilen odur... Bizim ülkede kimin sesi çıkmıyor? Bizim. Çünkü, herkes konuşunca "demokratik hak" oluyor, biz konuşunca "faşist!" * Herkese tolerans... Bize tahammül sıfır. * Türk sorunu var bu ülkede. Empati lütfen... Türk açılımı yapılsın. Yılmaz ÖZDİL Barikat yaznına istinaden uyduğundan ekledim, benzerlik var gibi ![]()
|
|
|
|
#267 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1232
![]() ![]() ![]() ![]() |
KKTC
DÜnyanın en büyük bayrağının yanında yazıyor... Ve dünyadaki en büyük Ne mutlu Türk'üm diyene yazısı Barikat bu... Her sabah okula gittiğimde gözümün önündeydi çünkü okuduğum okul bu yazının ve bayrağın eteğindeydi.... Hatta şehitler haftasında o bayrağa dağ tırmanışı düzenlemiştik... Her gördüğümde şükür ediyordum, dua ediyordum şehitleirmize, Ecevit'e, Kıbrıs Türk'ünü koruyup, kurtadıkları, bu toprakları TÜRK yaptıkları için...Alıntı:
Alıntı:
IRKÇILIK NEDİR BİLİYOR MUSUN???? NE MUTLU TÜRK OLANA DERSEN IRKÇISINDIR... ATATÜRK'ÜN TÜRK MİLLETİ TANIMINI BİLMİYORSUNUZ, BU SÖZÜN ANLAMINI ÖZÜMSEMEMİŞSİNİZ ÇÜNKÜ SİZ IRKÇISINIZ, TÜRK DENİLİNCE AKLINIZA GELEN TEK ŞEY TÜRK IRKI.... LAZLAR NEDEN BU SÖZDEN RAHATSIZ DEĞİL??? ÇÜNKÜ SÖZÜN ANLAMINI ÖZÜMSEMİŞLER, LAZ OLMALARINA RAĞMEN NE MUTLU Kİ TÜRK MİLLETİNİN BİR PARÇASIYIM DİYORLAR... BİR ÇOK ZAZA VE KÜRT NEDEN RAHATSIZ DEĞİL??? ÇÜNKÜ KENDİSİNİ BU MİLLETİN BİR PARÇASI SAYIYOR... BU BAYRAĞI BAYRAK BİLMİŞ, ÜLKEYİ ANA BİLMİŞ, DEVLETİ BABA BİLMİŞ, TÜRKLÜĞÜ MİLLİYET BİLMİŞ.... AMA IRKÇILA NE DİYOR???? "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DEĞİL KARDEŞİM BEN TÜRK DEĞİLİM Kİ BANA NE TÜRKLERDEN BEN KÜRDÜM" DİYOR... İŞTE BU İNSANLAR IRKÇIDIR... TEMEL HAK VE HÜRRİYETLERE AYKIRIDIR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYENLERDE GÜYA HAK VE ÖZGÜRLÜKLERDEN BAHSEDİP ASIL IRKÇILIĞI YAPANLAR ONLARDIR... EĞER Kİ SENİN DEDİĞİN DOĞRUYSA... YANİ BU SÖZ TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERE AYKIRIYSA DİYELİMKİ HAKLISIN KUSURA BAKMA ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERDEN ÖNEMLİDİR....
Konu Kibrisli tarafından (25.05.2009 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#268 |
|
Yeni Yiğido
![]() dişiyiğido2 Şuan
Son Aktivite: 21.06.2009 11:28
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Evet, vardır.
Dağa çıkmış, Kürt tabanlı bir oluşum söz konusu. Ayrıca bu oluşum şehirlerimizin içine de girmiş durumda. Meclise bile el attılar |
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Benim gönlümde ne mutlu Türküm diyene Kimseye Türklüğümü dayatmıyorum sizinde gönlünüzde olsun daglara taşlara kapılara pencerelere yazmakla mutlu Türk olunmaz Türkiye büyük bir devlettir kimse bölemez kimsenin gücü yetmez Bırakın bölücülük korkularını bırakın irtica korkularını bu millet büyük millettir kimsenin gücü yetmez ülkede bölünmez Bizim ne kadar ne mutlu Türküm demeye hakkımız varsa digerlerininde ne Mutlu neye mensupsa onu demeye hakkı vardır kimse kimseye dayatma yapmasın TÜRKİYE BÜYÜK DEVLETTİR
|
|
|
|
#270 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
Yıllar önce erbakan bunu dile getirmişti.Siyasi hayatı pahasına
Erbakan:"Sen Türküm doğruyum çalışkanım diyosan elin oğluda ben de kürdüm daha doğruyum daha çalışkanım der." Ne mutlu Türküm diyene sözü sembolist kişilerin ırkçı kişilerin gaza gelip diğer ırkları ezme ve alt tabakada görmesine neden olmaktadır.Türkiyedeki sorun alt kimlik üst kimlik sorunudur.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|