19.10.2008, 00:18 | #261 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2177
|
--->: BiR DeMeT SiiR
DÜŞÜN Kİ,
Kulaklarım adını hiç duymamış Ve hiç tekrar etmemiş, isminin ilk hecesini, Yalçın kayalarda akislenen seda gibi Düşün ki, Düşüncelerimde hiç olmamışsın sen Uğultusu avuçlarımda kalan rüzgar gibi geçmişsin. Ay ışığına hasret yakamozlarının vuslatıymış, Tam yerine ve tan yerine vuran o umutlarının gölgesi... Düşün ki, Bir sigara içimlik vakitmişsin, Ciğerime ecza diye dolan Ya da uğrak bir, giderlemeyen efkâr kahvehanesi... Düşün ki, Bardakta eriyen; ebediyen beklemekmiş, şeker sanılan Kırık bir sandalyeymiş umutlarımı yasladığım... Düşün ki, Bir uçurum dibiymiş, bakışlarındaki o mana Oyuncaksız kalmasıymış bir çoçuğun Ya da bir annenin yavrusuna hasreti... Düşün ki, Yanık bir Anadolu türküsüymüşsün, Çeşme başındaki güzel kızlara inat Ve inat, gurbetin tüm güzelliklerine... Düşün ki, Gam yüklü duvarda asi, kırık bir aynaymışsın Hep yarım, hep eksik, hep mahçup.. Ayna karşısında kırık bir bakış, Kaybolan diğer yarısındaki tılsım.. Bir yağmur olmuşsun Ve tanelerin düşermiş pembe düşlerimin düştüğü yere.. Düşün ki, bir orada bir burada Bir gurbette bir sılada İsminin yalın, yanlızlığımın çoğul halinde.. Ve arkasına saklanmış binlerce yürek O binlerce yürekten düşen..Tek bir düş Ve ılık bir nefesinde üşümüş... Düşün ki, Uzak hatıralarım kalmış sende Tek kişilik bir oyun Gurbete bir tren bileti Ya da yarası, Yarısından büyük olan yırtık bir resim... Düşün ki, Hiç olmamış Hiç çalınmamış bir beste Hiç tadılmamış bir zehir, Düşün ki, Hiç yazılmamış bir şiir... Alıntı
19.10.2008, 14:06 | #262 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
DEĞİŞEN ŞİİR AKIMININ İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ
Yaşanılanları Kontrol-C ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? Konu dark_yamtar58 tarafından (19.10.2008 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. |
19.10.2008, 14:58 | #263 |
Usta Yiğido
seva Şuan
|
Ne Kadar Basitsiniz
Şımarık bir gülüş kadar özgür müsünüz? karnınız tok mu açlıktan anlayananız yok mu aranızda tertemiz nasırsız ellerinizle mi dokunuyorsunuz kocalarınıza gözleriniz güzel bayan görmüyor musunuz bağdat caddesinde yoktur elbet ama Filistinde bir çocuğun kanıyor gözleri biliyor musunuz yaşamak ne güzel Afrikada gözleri en az sizin kadar güzel bir kadın kucağında karnı şişik ölü bir bebekle görüyor dünyayı bir diyeceğim yok size dağ sıçanı kadar değersizsiniz ama yapmayın kuzum ne kadar basitsiniz Göker Kandil
19.10.2008, 16:44 | #264 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
GEL SEVDUĞUM BİZDE KULTÜRLÜ AŞK YAŞIYAH
Birsey ögrendim Gel degisik sevah Sen beni sev ben seni sevim Sevdayi yasiyah Sen benim için yan Ben seni severah yanim dutusim Klasik ask neyse oni yasiyah Yada sen sevme haberin olmasin Ben sene sevdalanip dolasim Platonik ask neyse oni yasiyah Sevdada oturah yiyah içah Ele olah ki kan kusah Tombilik ask neyse oni yasiyah Istersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mi dogriyim biçim Psikopatik ask neyse oni yasiyah Dur ben kerem olim sen asli Sonumuz ele bitsin yasli Nostaljik ask neyse oni yasiyah Ele sevah ki gara sevda olah Araplara benziyah gapkara olah Gara ask neyse oni yasiyah Yalan söylemiyah hep dogru diyah Beraber oturah beraber yiyah Realist ask neyse oni yasiyah Birbirimize türkü söyliyah mizildiyah Elele tarlalarda bostanlarda gezah Romantik ask neyse oni yasiyah Kediyi gudigi(köpek) sen diye sevim Sende horozi culugi(hindi) ben diye sev Sembolik ask neyse oni yasiyah Gel elele tutusip gendimizi elektirige verah Zangir zangir titriyah,ölmiyah Elektronik ask neyse oni yasiyah Ahirlarda komlarda bulusah Tezek galahlarinin(yigin) dibinde oturah Otantik ask neyse oni yasiyah Sen beni sevirsen bilirem, ben de seni Ele pustluklari birahah hakket sevah Adam gibi sevah sevdayi yasiyah.. |
22.10.2008, 13:38 | #265 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
Evet arkadaşlar buda,
BİR MECNUNUN ŞİİRİ........Umarım beğenirsiniz. bebeğim sakın üzülme Olmadı işte ayrıldık… Kızmadım sana kızmadım Yeter ki aşkım sen üzülme! Ben sana kıyar mıyım? Yani o kadar da hıyarmıyım? He!!!hıyar dedim de aklıma geldi. Yeni sevgilinle aran nasıl… Oda seni benim sevdiğim kadar seviyor mu? Arada sırada görüşelim olur mu? Misafir ol gel bana börekler açarım sana Param pulum yok ama Borç yazdırırım bakkala... Seni nasıl sevdim? Senin hiç umrunda değil? Hatırlar mısın bilmem? O mahur beste çalar Biz müjganla fenalaşırdık Sahi geçen gün Saza niye geldin seni bilmem ama Ben acayip gaza geldim Sonra soda içtim geçti Hatırlamalı,sevgiyle anmalı Unutmamalı,incitmemeli Uçan memeli,kaçan memeli,tutan memeli Öbürüde gelmiş Hani bana hani bana demiş Biliyorsun ne yapsam Ayrılamam senden asla Hafife alma ask vurur insana Birde yer vuru sonra Masa tenisi kadar kolay sanma İlvanlım,ilvanlım,ilvanlım aman aman Neyse boşver. Hatırlar mısın? Sazlar çalınırdı Çamlıcanın bahçelerinde Benimde arabamın teybini çalmışlardı Şimdide seni açldılar benden Ve şimdi içiyorum hergece Her gece başka bir işkembe Şiirime burada son verrikene Bir dakika doktor bey geliyorum Şiirime burada son verirkene Seni çokkkkk sevdiğimi söylemek istiyorum Gidişim suskun olmuştu ama Dönüşüm muhteşem oldu Yaslı gittim şen geldim Aç koynunu sevgilim ben geldimmmmmmmmmmmm |
25.10.2008, 20:06 | #266 |
Usta Yiğido
seva Şuan
|
Ellerim Konuşur
Dilim söylemez sizin söylediklerinizi Kulaklarım da duymaz sözlerinizi Sizin bildiğiniz şekilde değil Ben ellerimle konuşurum anlayana Benim duygularım benzemez sizinkine Sevince içten severim Gülünce candan Ben dostsam birilerine Gönülden bağlanırım Kopmam onlardan Nefretim de başkadır sizden Kirsiz yıllardan kurmuşumdur ömrümü Ben küfür nedir bilmem Dost kırmak nedir Onu da bilmem Ben safım Ben katıksızım Günahsızım OLsam da duymayan Ve sizin gibi konuşamayan Ben de anlatırım her zaman bir şeyler Konuşurum sizin bilmediklerinizi de Ve bazan gözlerim anlatır bakışlarıyla Ellerim konuşur siz anlamasanız da beni Ben her zaman sizlere bir şeyler SÖYLERİM
25.10.2008, 23:04 | #267 |
Usta Yiğido
ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 759
|
-->: BiR DeMeT SiiR
Güzel şiir ama bence gözler konuşmalı. Eller konuşunca işin tadı tuzu kalmaz. Ne dersiniz..
26.10.2008, 00:12 | #268 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 811
|
Gerçekten şiirlerin çok güzel tebrik ederim seni...
27.10.2008, 11:19 | #269 |
Usta Yiğido
seva Şuan
|
--->: -->: BiR DeMeT SiiR
o şiiri işitme konuşma engelli arkadaşım yazmıştı....
27.10.2008, 11:51 | #270 |
Usta Yiğido
ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 759
|
-->: --->: -->: BiR DeMeT SiiR
Çok üzgünüm sırf espiri olsun diye yazmıştım o satırları. Gerçekten güzel ve duygulu bir şiir. Keşke her insanın içinde böylesi duygular olsa. Dünya o zaman daha güzel ve yaşanılası yer olur.
Başka güzel şiirlerinizi okumak umuduyla. Hoşçakalın...
|