07.10.2010, 17:57 | #2701 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Buraya güzel bir köşe açmışın Sen bir çiçek gülsün kardelen Kalp güzelliği ile dolup taşmışın Kendin sevdiğimizi bilsin kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bilmiyoruz nedir esas ismini Tanımayız akrabanı hısmını Gerek yok sormama cismini Gönlümüzde açılan falsın kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdim karçiçeğin gülünü Sefile uzattı dostluk elini Dilinden düşürmez allah yolunu Kuranı derc eden dilsin kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
07.10.2010, 19:52 | #2702 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
Cevap: Gül Deste
Olmuyor olmuyor **
Gönüller fetheden güzelliğine Bakmasam olmuyor,baksam olmuyor. Bir sevda seliyim,aşkın gölüne Akmasam olmuyor,aksam olmuyor. Sen çiçeksin ben benzerim arıya Hayran oldum gözündeki karaya Ar perdesi duvar oldu araya Yıkmasam olmuyor,yıksam olmuyor. Kararsızım ölçemedim açımı Bukle, bukle eylemişsin saçını Karşına dikilip sana içimi Açmasam olmuyor açsam olmuyor. Bilmem kovar mısın? seni seveni Bu sevda ateşi yakıyor beni Elinle sunduğun aşk şerbetini İçmesem olmuyor,içsem olmuyor. Ar perdesi kalkmaz ise aradan Ben sana yabanım,sen bana yaban Sonu olmayan bu kara sevdadan Kaçmasam olmuyor, kaçsam olmuyor. Aşığım derdimi döktüm kağıda Kavak yelleri var aşkın bağında Yüreğim ve aklım sokağınızda Geçmesem olmuyor, geçsem olmuyor. Bakıp pencereden sen gülümserken Ben mahcup ve mahzun. gelip geçerken Gün gelecek beni sevecek derken Uçmasam olmuyor,uçsam olmuyor alıntı
07.10.2010, 21:14 | #2703 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Oturup yerleştin gönül köşküne*****
Oturup yerleştin gönül köşküne Seni ondan söküp atmam imkansız Sevda sarayımın tapusu sende Onu başkasına satmam imkansız Oksijenim sensin nefeslenirsem Bulutlara binsem göğe yükselsem Yakan güneşimsin yanına gelsem Uzanıp elini tutmam imkansız Sana yolculuğu edemem tehir Seninle çekilir en acı kahır Ayrılık,umudu öldüren zehir Altın tasta sunsan yutmam imkansız Göz göze bakışıp işmar atmadan Elini tutmadan aşkı tatmadan Ayrılamam seni alp gitmeden Sensiz buralardan gitmem imkansız alıntı
08.10.2010, 01:21 | #2704 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
O yar umutları yıktı da gitti *
Doktor dermanı yok benim derdimin O yar umutları yıktı da gitti Sahibi değilim ben benliğimin Kalbimi yerinden söktü de gitti Önce kördüm şimdi döndüm esire Sevdiğime pişman oldum bin kere Aşkın çakmağını çaktı bir kere Sevda çırasını yaktı da gitti Hata kimde bendemiydi ondamı Bıraktı başıma kederi gamı Öyle dert ki bitiriyor insanı Hasreti ruhuma ekti de gitti Uçarken belliydi kırık kanadı Yutkundu sebebi anlatamadı Elveda demedi el sallamadı İçten bir derin ah çekti de gitti Giderken damlalar düştü gözünden Üzüntüsü belli idi yüzünden Neden bilmem niçin caydı sözünden Yüzüme manalı baktı da gitti alıntı
08.10.2010, 08:43 | #2705 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Ölsemde gam yemem *
Elveda demeden ayrıldığında Ufkumu kararttın dünyamı yıktın Ölsem de gam yemem seni gördüm ya Merhaba diyerek elimi sıktın Artık anladım ki dargın değilsin Bağlısın hayata kırgın değilsin Başka birisine vurgun değilsin Sevda sahilime yüzerek çıktın Kötü niyetlere av olmamışsın Kimseye gönülden bağlanmamışsın Belli ki maziyi unutmamışsın Aşkın kancasını yeniden taktın Gönül sarayıma doğru uç artık Kapalı kalp kapısını aç artık Ya hayır de,ya eveti seç artık Umut ateşimi yeniden yaktın alıntı
08.10.2010, 10:08 | #2706 |
Usta Yiğido
Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 601
|
Hayat
Kır çiçeklerinin yurt tuttuğu her dağın hüzünlü bir patikası var kuytusuna yaralı düşen kuşlar son kez baktıklarında görürler boşluğu Gövdem bir dağ gülüm kalbim onun patikası Son kuşların giderken bıraktığı en uçası boşluğa resmedilmiş yaralı bakış ömrüm Ayrılık uçurumunda çiçek verir sürgünü kendinde ömür ağacı Gezginlerin geçerken umursamadığı seçilmiş yalnızlığın ateşinde erir hayata çığlık veren sancı Herkesin kimliğinde bir Ferhat dağları delmeğe hazır aşk için Herkesin uçurumu bir Şirin Sorgulanan günlerin toplamıdır hayat Babür Pınar |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
08.10.2010, 16:35 | #2707 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1029
|
MutLuLuğumu HakedenLere Armağan Ediyorum . . ' - Kırdığım Her İnsanın Gönlünü Almayı Biliyorum. . ... GönLü OLmayanLardan İse Artık Özür DiLemiyorum !... ^ Sadece TEŞEKKÜR EDİYORUM * ~ Siyahın Yanında Beyazın NasıL Durduğunu Bana GösterdikLeri İçin . . Vaktimi Harcamak İstemiyorum . . BağışLayıcı Yönümü MeşguLe Verdim ; Artık Herşeye ; GÜLÜP GEÇİYORUM ~ (:
08.10.2010, 16:41 | #2708 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Ne dersin *
Meltem olsun sevdamız,essin dağ başlarında Önünde yaprak misali, uçalım desem ne dersin? Yüksek dağlar tanık olsun tutkulu aşkımıza Tut elimden birlikte kaçalım desem ne dersin Bana kesin cevap ver sade sükutun yetmez Sonu yok bu sevdanın bu aşk burada bitmez Sonunda ölüm varsa da benim için fark etmez Şerbetinde zehir olsa içelim dersem ne dersin? Bu sevdayı kimseye bedel diye ödemem Sen yanımda olmazsan hiçbir yere gidemem Hak vaki olsa bile ben sensiz göç edemem Bu dünyadan birlikte göçelim desem ne dersin? Aşkımızın mahsulü olsun çocuklarımız Sevgi ile kucak açalım desem ne dersin? Sevgi nasıl yaşanır gösterelim dünyaya Sevgiyi gönüllere saçalım desem ne dersin? , alıntı
08.10.2010, 16:55 | #2709 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1029
|
BELKİ UMUT TAŞIDIM; GÜNLERCE BELKİ BEKLEDİM GECELERCE: ......SENİ İLGİLENDİRİR Mİ SENCE: ... SEN ELLERİN OLDUGUN SÜRECE: BENİ SEVDİGİNİ SÖYLESEN: BEKLEMEZDİM Kİ BÖYLE HER GECE
08.10.2010, 17:11 | #2710 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Ne hale döndüm *
Dalımdan kopmuşum solgun çiçeğim Yollara dökülmüş gazele döndüm. Şimdi soranlara ne diyeceğim Ben bende değilim, ne hale döndüm. Zorla içtim ayrılığın şerbetin Ben sılaya,eşe,dostta hasretim Hicran değil,kavuşmaktır hasletim Gitsem tanımazlar yad ele döndüm. Aşıp gitsem yüce dağlar başından Koşup gitsem sevgilerin peşinden Gitmez hayalimden çıkmaz düşümden Hep yari düşünen bir hale döndüm. Umudumu yıktı devirdi biri Bahtımı tersine çevirdi biri Toz duman eyledi savurdu biri Yana,yana kızgın bir çöle döndüm.
|
|