08.10.2010, 17:13 | #2711 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1029
|
Cevap: Gül Deste
Neden BITTI biliyormusun? İnanmaya gücüm kalmadığı için BITTI. Ne olursa olsun her defasinda peşinde...n geldiğim için BITTI. İncittiğin yerler daha geçmedi diye BITTI… ...Senden vazgeçmem sandığın için BITTI. Uğruna gösterdiğim sabrı anlamadığın için BITTİ Zerre değişmeyeceğin için BITTI.. SEVIYORUM dediğin ama SEVGIN uğruna hiçbirşey yapmayacağını gördüğüm için BITTI.
08.10.2010, 17:24 | #2712 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Ne olur çehreni karartma bana *
Yine bütün dünya zindan gözüme Ne olur çehreni karartma bana Yine döndün son baharın hüznüne Güzel gül benzini aratma bana Bumu idi amacımız kastımız Mutlu,mesut yaşamaktır hakkımız Evliliğin ilk baharındayız Sudan bahaneler yaratma bana Sevgime karşılık sevgi isterim Küsme bana neşelenip gül derim Sanma ki kalbini kırmak isterim Kırılmayan bir kalp aratma bana alıntı
08.10.2010, 22:58 | #2713 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Küçük yaşta terk eyledim sılamı Dostlar başka yerde biz başka yerde Gavum gardaş benden kesti selamı Fikir başka yerde öz başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Köyüm viran olmuş baykuşlar öter Yurdumdan ayrılmak ölümden beter Yavrular hasretiniz burnumda tüter Oğul başka yerde kız başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yoklukla kavruldu kemiğim etim Ne yıkılarım var nede arap atım Anadan öksüzüm babadan yetim Sevgi başka yerde naz başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dolaştım gurbette köşe bucağı Dostlar yad olmuş açmaz kucağı Sönmüş diyarinin baba ocağı Duman başka yerde köz başka yerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
08.10.2010, 23:01 | #2714 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
O akşam *
Bana o akşamı hatırlatmayın Harabeye dönüp kaldım o akşam sanki yüreğime döşendi mayın Dirilip,dirilip öldüm o akşam Tutunduğum dallar kaldı elimde Sözler düğüm,düğüm oldu dilimde Girdaba kapıldım sevgi selimde Efkar denizine doldum o akşam Bir boşluğa düştüm ve o haldeyim Kırk yılı aşkındır gurbet ildeyim Toprak çoraklaştı su yok nideyim Umut fidanıyken soldum o akşam Bunca yıl boşuna etmişim gayret Halimi görenler diyorlar hayret Sabrettim dedimki olanı seyret Kendimi hatalı buldum o akşam Bir kasırga oldu aldığım cevap Düşünce çatımı eyledi harap Bana sabır ihsan eyle sen ya rab Her şeyi bir anda sildim o akşam alıntı
08.10.2010, 23:33 | #2715 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Nesin sen *
Türlü,türlü çiçeklere konarsın Söylesene arı’mı sın nesin sen Her halinle sır küpüsün güzelin Gizliliğin yerimi sin nesin sen Duygu tükenir mi kulun içinde Yolcular bulunur yolun içinde Sonsuza açılan kolun içinde Bir yokluğun varımı sın nesin sen Gönül bahçe,aşk fidanı dikilir Sanma ki o fidan sonra sökülür Her görüşte aklım sana takılır Tek başına sürümüsün nesin sen Aşk kafada yaşar,kalbe yazılır Ne acılar göz yaşıyla süzülür Kırılan kalp ezik, ezik ezilir Seven gönlün zarımı sın nesin sen Boş kalplere çile oluyor nakış Sevenin hayatı hazanlı bir kış Dalgalı bir gülüş, alaylı bakış Vefasızın birimi sin nesin sen alıntı
09.10.2010, 02:11 | #2716 |
Yiğido
efsane3 Şuan
|
Ne olur postacı bizede uğra *
Hayat vurmuş bana, bir zorlu tekme Başın ağrıtıyorum kusura bakma Mektup sormuyorum boynunu bükme --------------Ne olursun postacı bize de uğra --------------Uğra da, yalnızlığımı boz ara sıra Elinde bir zarfla, gel çal kapımı İnşa et yeniden ümit yapımı Bari sen gel bağla hayat ipimi -------------Ne olursun postacı bize de uğra -------------Uğra da, yalnızlığımı boz ara sıra Çantanda bana ait mektup olmasın Acı tatlı, hiçbir haber gelmesin Yeter ki, yalnızlığım ellerce bilinmesin ------------Ne olursun postacı bize de uğra ------------Uğra da, yalnızlığımı boz ara sıra Ellerim tutmadı sıcak bir eli Kimsesiz olduğum bilinmemeli Bilmeyenler mektubu var demeli ------------Ne olursun postacı bize de uğra ------------Uğra da, yalnızlığımı boz ara sıra Herkesin kapısına gelir gidersin Sılasından, sevdiğinden, haber edersin Mektup veremezsen,selam verirsin ------------Ne olursun postacı bize de uğra -------------Uğra da, yalnızlığımı boz ara sıra Yapayalnız doğmuşuz dünyaya biz Gelirsen birkaç söz sohbet ederiz Dertdaşım olursun gel dertleşiriz -------------Ne olursun postacı bize de uğra -------------Uğra da,yalnızlığımı boz ara sıra alıntı
09.10.2010, 15:02 | #2717 |
Usta Yiğido
AŞIK SEFİL Şuan
Son Aktivite: 09.03.2013 19:04
Tecrübe Puanı: 850
|
KARDELEN .2
dünyanın güzelliği seninle olsun rabbimin nuuru kalbine dolsun dilerim ömür boyu yüzünüz gülsün teşekkür ederim var ol kardelen bütün rüyaları hayıra yormuş yüreğini anne hasreti sarmış bir çok anlamlı şiirler dermiş ozanlar içinde bir ol kardelen güzel sivasımın suları serin gönlüme taht kurdun ayrıdır yerin dualarım seninle bin olsun birin sana açılan gönülde sır ol kardelen giymişin başına kraliçe tacın seni çok seviyor bu sefil bacın görürüm inşallah mekkede hacın yürek sevdalansın nur ol kardelen |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı AŞIK SEFİL'e Teşekkür Ediyor... |
09.10.2010, 18:39 | #2718 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dünyanın güzelliği seninle olsun Rabbimin nuuru kalbine dolsun Dilerim ömür boyu yüzünüz gülsün Teşekkür ederim var ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bütün rüyaları hayıra yormuş Yüreğini anne hasreti sarmış Bir çok anlamlı şiirler dermiş Ozanlar içinde bir ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzel sivasımın suları serin Gönlüme taht kurdun ayrıdır yerin Dualarım seninle bin olsun birin Sana açılan gönülde sır ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Giymişin başına kraliçe tacın Seni çok seviyor bu sefil bacın Görürüm inşallah mekkede hacın Yürek sevdalansın nur ol kardelen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
09.10.2010, 22:38 | #2719 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Maşallah gelişmiş boy pos yerinde * Maşallah,gelişmiş boy pos yerinde Yaşı on sekize varmış mıdır ki Kalem kaş altında ela gözlerle Kendine bir prens bulmuş mudur Gönlü bir sel gibi akıp coşarken Gülerken,oynarken,mutlu yaşarken Sevgi yüreğinden dolup taşarken Aklınca hayaller kurmuş mudur ki Onu gördüm gönül kapım açıldı Sanıyorum aşk şerbeti içildi Duygularım sere serpe saçıldı Oda bir miktarın almış mıdır ki Ok gibi kirpiği yay gibi kaşı Öylesi güzel ki sanki yok eşi Onu da sardı mı sevda ateşi Bu hazzın sırrına ermiş midir ki Merhaba diyerek yanına varsam Hal hatırdan sonra adını sorsam Bir demet gül ile aşkımı sunsam gönlünde bana ter kalmış mıdır ki alıntı
11.10.2010, 14:11 | #2720 |
Yiğido
efsane3 Şuan
|
Kim ne söylerse söylesin Kim ne söylerse söylesin yüzüme Gitmiyor ağrıma değmez özüme Güvenirim her zaman ön sezime Benim bu derdimin dermanı yoktur Sensin gönlümde ki dikensiz gülüm Vız gelir seninle bana her zulüm Sen merhem olmazsan evladır ölüm Sensiz yaşamanın anlamı yoktur Benim hayatımın sen ortağısın Sen benim duyguda tek odağımsın Sen ki sevgi denen göbek bağımsın BU sevdanın başka fermanı yoktur Beklerim yolunu yıllar geçse de Ömrüm seni beklemekle bitse de sevda beni yaksa mecnun etse de Söz geçmez gönlüme imkanı yoktur alıntı
|
|