11.10.2010, 17:21 | #2721 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen gittin gideli yazlarım soğuk, Üşüyorum nerde kaldın Gülperi? Nefesim kesildi, heceler boğuk, Şaşıyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kaç yıldır dünyama yüzün doğmuyor, Geceme gözünden ela yağmıyor, Yaralı sineme aşkın sığmıyor, Deşiyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Herkesler soruyor gül yârin nerde? Hala bekliyorum koyduğun yerde, Senin özleminden hep dertten derde, Koşuyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşkın ile düştüm ben dilden dile, Gelmezsen acımı de kimler sile? İnişte, yokuşta, düz yolda bile, Düşüyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hep seni bekledim, tek senle oldum, Bu aşkın elinden sarardım, soldum, Hasret çeke çeke acıyla doldum, Taşıyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensizlikten ateş düştü yerime, Kara sevdan izler açtı derime, Sen olmasan bile aşkı serime, Eşiyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siyahi´ye reva gördün zulümü, Açmadan soldurdun gönül gülümü, Her sabah, her seher kalpte ölümü, Yaşıyorum nerde kaldın Gülperi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
11.10.2010, 17:43 | #2722 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3332
|
DİLİMİZ BİZİM
dilimiz allah der kalbimiz paslı minarede ezanlar okunmaz sesli her taraf kirlanmiş kapkara isli acep nice olur halimiz bizim bu yalan dünyada saltanat sürende emir vakiy olupta kabre girende melekler gelipte sival soranda acep cevap verecekmi dilimiz bizim boş menzile koştuğumuz yarışta soluk soluğa kalırız en son varışta yetimin hakkı var her bir kuruşta acep açıkmıydı elimiz bizim kim gitmiş bu dünyada malınan yağmurunan kazanır gider selinen omuzlar üstünde tahta salınan acep neriye gider yolumuz bizim ettiğin kötülük yanına kalmaz oğlunun kızının faydası olmaz inşallah diyari gurbette ölmez acep nerde kalır ölümüz bizim |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
11.10.2010, 18:04 | #2723 |
Usta Yiğido
kartal- Şuan
Son Aktivite: 04.02.2012 17:14
Tecrübe Puanı: 649
|
Azraille Randevum var Bu gece
Randevum var Azraille bu gece. Ölmeye gidiyorum. Sevdim Gönlümde sendin ece. Dönüşü yok Ölecegim bu gece. Mısralarımda ölüm olsun hece. Terkedildim ağladım yıllarca Ama sıra bende Terkeden benim çekip giden benim bu gece. Terkeden terkeden benim bu gece. Randevum var Azraille bu gece. Randevum var Öleceğim bu gece.... Tutamayacaksın ellerimden Kayıp gideceğim. Ağlasanda sızlasanda Ben bu gece terkedip gideceğim. şimdi sıra bende Bende seni terkedip öleceğim. Öleceğim Ellerinden kayıp gideceğim. intikamımı aldım. şimdi bende senin gibi öleceğim Randevum var Azraille bu gece. seni özledim sevgilim bekle bu gece yanına geleceğim. senin için öleceğim. Öleceğim bu gece
11.10.2010, 18:05 | #2724 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dilimiz allah der kalbimiz paslı Minarede ezanlar okunmaz sesli Her taraf kirlanmiş kapkara isli Acep nice olur halimiz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu yalan dünyada saltanat sürende Emir vakiy olupta kabre girende Melekler gelipte sival soranda Acep cevap verecekmi dilimiz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Boş menzile koştuğumuz yarışta Soluk soluğa kalırız en son varışta Yetimin hakkı var her bir kuruşta Acep açıkmıydı elimiz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kim gitmiş bu dünyada malınan Yağmurunan kazanır gider selinen Omuzlar üstünde tahta salınan Acep neriye gider yolumuz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ettiğin kötülük yanına kalmaz Oğlunun kızının faydası olmaz Inşallah diyari gurbette ölmez Acep nerde kalır ölümüz bizim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
11.10.2010, 18:11 | #2725 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3332
|
kardeşim benim çok güzel tamamlanmış şiir eline emeğinize sağlık çok teşekkür ederim
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
11.10.2010, 18:15 | #2726 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[OSMAN ECE;584021]kardeşim benim çok güzel tamamlanmış şiir eline emeğinize sağlık çok teşekkür ederim Rica ederim abim. Begendiginiz icin ben tsk ederim. kendimce birseyler yapip biraz süslüyorum. Size & ASIK sefil ablama saygim sonuzdur. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
11.10.2010, 20:28 | #2727 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Cevap: Gül Deste
ATEŞE ATTIN KENDİNİ **** Neden bu vefasızlık, sebebi ne zulmünün Bana elveda demeden, arkanı döndün de gittin Seni anmakla geçecek, geri kalanı ömrümün Kalbimin derinliğine, sevdanı gömdün de gittin Hani seviyordun beni,şen şakrak gülüyordun Söylerken bu sözleri, çok mutluyum diyordun Söylediklerin yalanmış,habersizce gidiyordun Havalanan ilk uçağa, koşarak bindin de gittin Kursağımda kaldı heves, koklamadım nefesini Gitme diye bağırdıkça,duymazdan geldin sesimi Telefonu kapatmışsın,söylemedin adresini Arayıp bulmasın diye saklandın sindin de gittin Beni terk etmen uğruna,hakkımda neler dediler Hangi tür yalanlar ile kalbine nasıl girdiler Kimler çeldi ki,aklını,sana ne sözler verdiler Sen o yalan vaatlere inandın kandın da gittin Yandığımı bile bile,dumanımı seyrederek Ben burada kaldım amma. senle gitti seven yürek Mutsuz ağlıyor dediler,çeksin dedim neme gerek Ateşe attın kendini, kül olup yandın da gittin alıntı
12.10.2010, 11:04 | #2728 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1029
|
Hoşgeldin Hoşgeldin, Baharımın çiçeği, Hoşgeldin, Karanlığımı silen güneş, Gönül neşem hoşgeldin.. Dörtgözle yolunu beklerken, bebem, Hasretinle çürürken dirhem dirhem, Yaramdaki merhem hoşgeldin... Hoşgeldin hayat, Yaşam gayem,nefesim, Tek hevesim hoşgeldin. Ciğerimde havam, Kapanmayan yaram, Tek dermanım,tek devam, Hoşgeldin... Hoşgeldin gülüm, Bebeğim hoşgeldin. Senin için ısıttım yüreğimi, Koynumda yerin hazır, Hoşgeldin bebeğim,çiçeğim, Nazlıcanım,hoşgeldin....
12.10.2010, 18:40 | #2729 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Kalbine ılıkça akışın hoştu * Seninle beraber tadım her tadı Masumca boynunu büküşün hoştu Deli gönül sende aldı muradı Kalbime ılıkça akışın hoştu Sanma ki kaçarsan peşinden koşmam Varsın bütün dünya kesilsin düşman Seni sevdiğime değilim pişman Yüzüme arzulu bakışın hoştu Kavuşmuşum özlediğim sevgiye Etmişim kalbimi sana hediye Sakın sorma bende ne buldun diye Yüzüne perçemin döküşün hoştu Seni görür görmez döndüm serseme Şahin oldun pençe attın serçeme Çiçek açsın diye gönül bahçeme Sevgi tohumları ekişin hoştu alıntı
12.10.2010, 22:32 | #2730 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
İnanmadın mı ** Neden öfkelisin neden hırçınsın Benden benliğimi sen almadın mı? Sabredip bekledim sandım anlarsın Seni sevdiğimi anlamadın mı? Benliğimi bitirip de giderek Umudumu götürüp de giderek Efkarımı artırıp da giderek Sevgiyi gönlümden sen çalmadın mı? Hataydı pişmanım diyebilirsen Yeniden başlayıp sevebilirsen Çekinme hemen gel gelebilirsen Hala sevdiğime inanmadın mı? alıntı
|
|