17.10.2010, 23:21 | #2741 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Cevap: Gül Deste
Gönül arzuluyor sana gelmeyi Gönül arzuluyor sana gelmeyi Yasak duvarlarla yolum kesildi Çok istedim şen ve şakrak olmayı Damağım kurudu dilim kesildi Bu sevda yakıyor yaman mı yaman Ancak sen olursun derdime derman Ayrılık baltası yazınca ferman Yaprağım döküldü dalım kesildi Dökülmüş omzuna sarı saçların Çıkmıyor aklımdan çatık kaşların Gözümün önünde aktı yaşların Damlar yüreğime zulüm kesildi Gitmiyor gözümden senin cemalin Yerleşti aklıma hüzünlü halin Dediler yabana oluyor gelin Gayri uzanamam elim kesildi Sarıldım ağlarım kara bahtıma Ben hasreti koydum gönül tahtına Evliliğin geldiğinde aklıma O sevda rüzgarım yelim kesildi Hasret duman oldu burnuma tüttü Bu aşk hikayesi burada bitti Gönül kafesimi bülbül terk etti Sevdamın sembolü gülüm kesildi alıntı
17.10.2010, 23:47 | #2742 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelen çiçeğim güzel bacım Sevgin sonsuz başımda tacım Yıllardır içimde debreşir acım Mutluluğa giden yol senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sana salarım kucak dolu selamı Yıllar oldu terk eyledim sılamı Dünyanın derdi çilesi banamı Sana sadık olan kul senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gurbet acı yıkılmaz bir kale Mazlumun içinde bulunmaz hile Katlanırım çileye hep bile bile Sevgi diye dil senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sefilim kadere boynumu büktüm Yaad ellerde nice göz yaşı döktüm Nefreti kini artık içimden söktüm Baharda açan gül senin olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
18.10.2010, 14:56 | #2743 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
Gönül kapısını açık bıraktım * Gönül çırasına çakmağı çaktım Görünce gözünün içine baktım Gönül kapısını açık bıraktım Bir gün içeriye girersin diye Bu sevdayı yüreğime yükledim Aylaya ay yıllara yıl ekledim Bayramlarda bir kart’ını bekledim Sağlık ve mutluluk dilersin diye Halı oldum ayaklara serildim Bir yay gibi gerim gerim gerildim Feleğin eline ödün verildim Bekledim almaya gelirsin diye Çok zor geldi sensizlikten delirdim çağırsaydın ben her yere gelirdim Sana bağlanmayı vafa birlirdim Vefanın değerin bilirsin diye Çarptın beni görür görmez vuruldum Bu sevdanın ateşinde kavruldum Dert çölünün kumu oldum savruldum Sevda eleğiyle elersin diye Sarmışdım sevdanı sarı güllere İlan astım şehirler köylere Uçan kuştan haber saldım her yere Birinden bir selam salarsın diye Tükendim gurbette yakıla yana Gönül söz tutmuyor bağlanmış sana Bunca acıları çektirdin bana Sanırım,çıldırsın delirsin diye alıntı
18.10.2010, 14:57 | #2744 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1029
|
Bazen acı dinmez, bazen de yağmur Sevgilim gülümse, her şey unutulur Suskunuz bu akşam üstü Hasrete yanmışız, neylersin ...Bir gün, bu mahzun sevdadan geriye Kalırsa, sadece o hüzün kalır.. Sen de anladın ki yapa-yalnızız... Buluşmamız yasak, Görüşmemiz uzak... Devrilmiş kadehler gibi, dönüyor başımız, Neylersin... Ah güzelim, İncinmiş bir sesi vardır yağmurun; Yanaklarına vurduğunda hissedersin. Ve bir veda sözcüğü, saçlarına, Titreyen bir öpücükle dokunduğunda; Bu anı dondurmaya yetmez nefesin. Bir film sahnesi gibi Akar gider ayrılık, Neylersin... Biz zaten hiçbir romanda Kendi hayatımıza rastlamadık. Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı. Ve bitin bulmacalar yarım bırakılmıştı. Tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız. Oysa, tuttuğumuz balıkları bile Yeniden denize bağışlamıştık. Biz, hayata dair Hiçbir yanlış yapmamıştık... Neylersin... Biz bu sonucu hak etmedik, Hayır etmedik... Ömrümüz bu talana lâyık değildi. Bazen acı vurdu, bazen de yağmur Hiç gülmedi yüzümüz, Hiç büyümedi gülümüz... Bizi yalnızca akşamlar kucakladı, Biliyorsun, Sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz... Bir gün, bu öykünün sonuna gelince Ansızın desem ki: hoşça kal canım! Unutursun, Mecburen unutursun... Yıldızlar söner, bu aşk da biter! Bazı gün hatırlayınca, sessizce ağlarız. Neylersin... Ah bebeğim, ah.. . Kekremsi bir tadı vardır gözyaşının, Dudaklarına sızınca fark edersin. İçindeki vurgun aşklar mezarlığında, Ayrılık, ölümden üste yazılınca, Gideni durdurmaya yetişmez sesin... Bir inme gibi Dolanır bedeninde pişmanlıklar, Neylersin... Biz zaten hiçbir sinemaya Tam vaktinde yetişemedik. Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı. Ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı. Boşuna telaşlarda yorduk günlerimizi. Oysa Nuh'un gemisinde bile Bize yer kalmamıştı. Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı. Neylersin... Biz bu aşkı sürdüremezdik, İnan, sürdüremezdik... Kalbimiz bu heyecana müsait değildi... Bize hep acılar kaldı, bize hep yağmur... Unutmasan bile artık Unutur gibi yapacaksın. Ve buruşturup-buruşturup attığım kağıtlarda, Hiç bitiremediğim Bir şiir olarak kalacaksın...
18.10.2010, 15:00 | #2745 |
Usta Yiğido
SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1029
|
Senin için yasak dediler… -Yasaklar çiğnenmek içindir dedim. Senin için imkansız dediler… -Önemli olan imkansızı başarmak dedim…. Senin için olmaz dediler… ......-Dünya da olmayacak şey yok dedim. Senin için zor dediler… -Kolay olsaydı değeri olmazdı dedim. Onda bulduğun nedir ki dediler… -Herkeste arayıp bulamadığım dedim. Senin için o ne dediler… -Hayattaki gülen yüzüm dedim. Ona öyle nasıl bağlandın dediler… -Ben değil o ”bağladı” dedim. Oda senin gibi sevdimi dediler… İşte cevap veremediğim tek şey buydu. Eğer bunu bilmiyorsan vazgeç dediler…”Vazgececek olsaydım sevmezdim” dedim….
18.10.2010, 23:06 | #2746 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Gelişin derdime derman olacak ****** Sabır yatağında özlem yatıyor Bendeki kalp senin için atıyor Mecalim kalmadı derman bitiyor Gelişin derdime derman olacak Bakışlarım bakışınla buluşsun Benim için tükenmeyen umutsun Gülen yüzde gamzelerin oluşsun Gülüşün derdime derman olacak Gönlüm de yeri yok başka birinin İnan esiriyim hala sevginin Kimseyi istemem yanımda senin Oluşun derdime derman olacak Dalıyorsun hayalime düşüme Sarıl kollarınla deki üşüme Azrail den önce gelip döşüme Konuşun derdime derman olacak Yıllar geçti unutamadım seni Sende anılarda hatırlar mısın beni Sevgime karşılık seven kalbini Sunuşun derdime derman olacak Saklamada seyredeyim yüzünü Nasihatim var kesme sözümü Şu son nefsimde fersiz gözümü Yumuşun derdime derman olacak alıntı
19.10.2010, 00:20 | #2747 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1787
|
neden saçların beyazlamış arkadaş
sanada benim gibi çektirenmi var görüyorumki hergün meyhanedesin yaşamaya küstürüp içtirenmi var bir zamanlar bende deli gibi sevdim o bana dert ben ona mutluluk verdim bende yanmışım senin gibi arkadaş dünyanın hali böyle bitmez arkadaş adnan şensesin seslendirdiği çok sevdiğim bir parçayı sizle paylaşmak istedim. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
19.10.2010, 13:40 | #2748 |
Yiğido
efsane3 Şuan
Son Aktivite: 30.11.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 535
|
Dünya'yı dert etmem ** Dünya yı dert etmem yaşamam bile Üstünde yaşayan yar olmasaydı Çile dolu yükü taşımam bile Gönlümü döşeyen yar olmasaydın Uğruna harcadım gençlik çağımı Kör düğüm eyledin gönül bağımı Tarumar ederdim ben otağımı Sevgime aşiyan yar olmasaydı Bir tatlı söz duydum dilinden senin Bir bardak su içtim elinden senin Bana ne varlıktan malından senin Ruhumu okşayan yar olmasaydı Engel değil idi makamın şanın Gizli gizli sevdim seni sultanım Seni bir görüşte kaynadı kanım Seven kalp taşıyan yar olmasaydı Ayaza aldırmaz kar’a bakmazdım Donarak ölürdüm yaza çıkmazdım Gönül ocağında ateş yakmazdım Yalnızken üşüyen yar olmasaydı alıntı
20.10.2010, 09:02 | #2749 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (20.10.2010 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
21.10.2010, 20:32 | #2750 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu acele bilmem niye, Gelmeden mi gideceksin? Sevdiğimi doya doya, Bilmeden mi gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bak esirin olmuş hece, Sensiz halim olur nice, Yâr yanımda birkaç gece, Kalmadan mı gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yine uzar gurbet yolu, Şaşırırım sağı, solu, Kara gözler yaşla dolu, Silmeden mi gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aklaştir kara yazımı, Dindir artık bu sızımı, Aşkım için yâr sazımı, Çalmadan mı gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensizlik bıktırdı beni, Mahrum etme o gül teni, Kalbimde saklanan seni, Bulmadan mı gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kal da burda bayram olsun, Kalbim neşe huzur bulsun, Yüzüne gülücük dolsun, Gülmeden mi gideceksin? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşkı doldur al kanına, Canım kurbandır canına, Siyahi´yi sen yanına, Almadan mı gideceksin. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|