08.11.2009, 01:06 | #273 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5462
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
Şimdi Sonbaharım...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şimdi sonbaharım, Dallardan tek tek düşen benim. Sürüklenen o kuru yapraklarım, yol kenarlarında Şimdi deli deli esen rüzgarım. Şimdi sonbaharım, Kanadım yok ki göçeyim. Dağılan gri bulutlarda, Nemli, küçük bir zerreyim. Şimdi sonbaharım, Güneşin sızamadığı bir kayanın içinde Yazdan kalma papatyayım; ölüme mahkum Az sonra solarım. Şimdi sonbaharım, Yaz gülüşlü dostları da götürdü rüzgar, Gözlerimden yollara uzattığım Onca bekleyişleri yıkadı yağmur. Şimdi sonbaharım, Akşamlar çöküyor duman duman Rüzgarın üflediği toz tanesi zaman Ben, kaldırımlara çarpan dolu taneleriyim. Şimdi sonbaharım,Ümitler can çekişmede Şimdi yağmurlarda yıkanıp, karla örtünmek zamanı Kışa mahkum bir faninin ebedi kuytusunda Yaşanmamış baharları düşlemek zamanı... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
08.11.2009, 01:14 | #275 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5462
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim Ben seni,hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim Bunu sana hiç bir zaman söyleyemedim Anlatabilecek kelime bulacağımı hiç sanmadım Düşlerimdeydin hep Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptümSessiz, sakin, sen rahatsız olma, ürkme diye, benden kaçma diye usulca öptüm Her nefesim senindi Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım Ama sana nesesimi, ne nefesimi duyuramadım Çığlık oldu sevgim, çarptı herkeseBir sana teğet geçti ÖğrenemedinSöyleyemedim Sana ben şiirler, sözler büyüttüm, Sana ben baharlar, yazlar büyüttüm, Sana ben hummalı gizler büyüttüm, Söyleyemedim Her kalemin ucuna düşen harf sendin Her dilimin ucuna gelen kelime sendin Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm Sen bilmedin, ben söyleyemedim Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diyegeçirdim Bütün güzelliklerini sana büyüttüm Sen bilmedin,ben söyleyemedim En ateşlisi sanaydı aşkın En güzeli, belkide en büyüğü sanaydıGizli gizli yanardı yüreğimde Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz'i hepsinden büyüktü Gösteremedim Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin Oysa sen buz gibiydin Yine de gelmedin Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli Sen bilmedin, ben söyleyemedim Şarkılar yazdım sana, okuyamadım Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım Sana ben hayaller, düşler büyüttüm, Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, Sana ben hummalı aşklar büyüttüm, Söyleyemedim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|