Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?
EVET OLABİLİR 218 40,45%
KESİNLİKLE HAYIR! 161 29,87%
OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... 121 22,45%
FİKRİM YOK???? 39 7,24%
Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.05.2009, 18:52   #271
Mobius
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Mobius Şuan Mobius isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 18:13

Tecrübe Puanı: 0 Mobius FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU?

Aşk ve sanal ortam..birbirine çok zıt..Bu yazıyı ve yazı dilini,yazı dostlarını inkar etmek olur.Bu görmeyi ve gözün ışığını hiçe saymak olur..Öyleyse sanal ne..?
Gerçek aşk;Çanakkalede suların 80 metre altında yatmakta ve ışık saçmaktadır..
İlginizi çekerse anlatırım.
Mobius isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 01:38   #272
ÇİRKİN KIZ58
Usta Yiğido

ÇİRKİN KIZ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇİRKİN KIZ58 Şuan ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.12.2009 17:06

Tecrübe Puanı: 714 ÇİRKİN KIZ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben gönlüme söz geçiremeyip büyük bir hata yaptım.
Bazı çizgilerim vardı yıllardır ve ben bu çizdiğim yolda yenik düştüm hemde hiç göremeyeceğim ve konuşamayacağım birine kimliğim mi? onada söz geçiremedim ne eğitimci olmam nede öeğtc uzman olmam benim bu duygularımın önüne geçemedi.
En hayırlısı belki tek başıma yaşadığım bir durum .Büyük konuşmamak gerekiyormuş hep gülüp geçtiğim duruma kendim düştüm. Evet bu bir itiraf olcak ve sitedende çıkacağım belki itirafın ardından yani bu duygular her konuda başa geçebilip yönetimi devralıyormuş,insan bedeninde ve zihninde.
İlk defa acı olsada yaşam ve hayatın devam etmesi belki bu duygulara gülüp geçeceğim ilerde allahım bana yardım etsin ve beni hayat boyu yolumdan çevirmesin.
Bazen hayatın bize sundukları yaşamaya değerdir, ve yada elimizden aldıkları ile hırslı yapar bizi nedeni bellidir ulaşmak içindir belli sonsuz sandığı duygulara.
OLMAK VE YADA OLMAMAKSA BÜTÜN MESELE
OLMAMAK NEDENDİR BİLİNMEZ
ÇİRKİN KIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2009, 23:54   #273
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Sivaslisandy-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivaslisandy-58 Şuan Sivaslisandy-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.04.2011 22:11

Tecrübe Puanı: 1458 Sivaslisandy-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mümkün degil diyemeyiz!MANTIGINDA AP AYRI BIR MANTIGI VAR
Alt 13.05.2009, 00:00   #274
sevdagülü
Usta Yiğido

sevdagülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevdagülü Şuan sevdagülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.02.2010 08:47

Tecrübe Puanı: 852 sevdagülü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bana göre ters bi durum olur sanalda aşk heleki günmüzde inslarra güvan çok az ama büyükte sölemiyim 'büyük lokma ye büyük söz söleme 'diyo atalar
Alt 13.05.2009, 00:05   #275
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 995 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kalbin attığı heryerde aşk vardır aşkın çeşitleride vardır. Bencede kimse büyük konusmasın.
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2009, 13:47   #276
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kalbin attığı heryerde aşk vardır aşkın çeşitleride vardır. Bencede kimse büyük konusmasın.
Geçen Yol arkadaşımda izlemiştim ayla ile suat var onların aşkı bir garip durmadan tartışıyorlar durmadan ayrılıyorlardı ve geçen bölümdede ayrıldılar Bu sefer son bi daha adını bile almayacam diyor babaannesi ise demişti BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA diye son olarak asansörde bitmişti asansör durdu ve SUAT ? AYLA ? böyle bitti

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2009, 20:49   #277
sevdagülü
Usta Yiğido

sevdagülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevdagülü Şuan sevdagülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.02.2010 08:47

Tecrübe Puanı: 852 sevdagülü FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bütün diziler böle kardeş artık
Alt 14.05.2009, 10:31   #278
AHMET YENİYAPAN
Yiğido

AHMET YENİYAPAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AHMET YENİYAPAN Şuan AHMET YENİYAPAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2009 12:28

Tecrübe Puanı: 609 AHMET YENİYAPAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE...

Su kadar muhtaç olduğum

Hava kadar vazgeçilmezim

Hücrem kadar sıçaklığımsın benim

Canımın içi Seni çok seviyorum

CANSIN SEN BANA Canımın içi

Yiğido
AHMET YENİYAPAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2009, 05:53   #279
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1453 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
AHMET YENİYAPAN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE...
bir kemal sunal kılasiği çok güzel koptum yaaw...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2009, 16:06   #280
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Sanal Alemde Aşk

Günümüzün ilerleyen teknolojisi artık aşkları da internete taşıdı. İnternette tanışanlar, çıkmaya başlayanlar hatta evlenenler.

Çevremde o kadar çok duymaya başladım ki kız arkadaşını, nişanlısını hatta eşini internette bulanları.

Teknoloji aşkı öldürüyor derken, teknolojinin aşka olan katkısı çıktı karşımıza.

Çıkış noktası yine bu ülke olan sistem dalga dalga yayıldı dünyaya.

Son Türkiye ziyaretimde beni nişanlısıyla tanıştıran arkadaşım internet’te bilmem ne sitesinde tanıştıklarını söyledi ve ekledi, “çok kaliteli, eğitim düzeyi yüksek insanların üye olduğu bir sitedir”.

Türkiye’de bu konuda faaliyet gösteren kaç internet sitesi var diye araştırırsanız üyeleri yüzbinleri bulan yüzlerce internet sitesi çıkar karşınıza.

Yani bu konuda faliyet gösteren kocaman bir sektör var.

Bu internet sitelerinin ortak yanları istediğiniz özellikleri giriyorsunuz karşınza o özelliklere sahip insanların listesi çıkıyor.

İlk tanışma.

Kimsin? Nerdensin? Ne iş yapıyorsun?

Şeklinde haftalarca süren yazışmalar. Ve birgün hadi artık buluşalım, karşılıklı oturup konuşalım günü geliyor.

Eskiden nasıldı bu işler?

Arkadaş ortamlarında, grup aktivitelerinde tanışmalar ve daha sonra birbirine ilgi duyan iki insanın ayrıca buluşması şeklinde olurdu.

Ama artık online olduk.

Hatta bulunulan yeni aşkları, arkadaşlıkları bir kenara bırakın. Mevcut arkadaşlarımızla bile bilgisayar başında sohbet eder olduk.

Yıllardır tanıdığım bir dostum gecenin bir yarısı telefon açıp, “bu akşam online olmadın. Her şey yolunda mı?” diye sorarken.

Düşündüm, iyi de 7-8 yıl önce seninle üniversite sıralarında otururken biz internette mi görüşürdük. O zaman yaşadığımız öğrenci evimizde bilgisayar mı vardı? Hatta cep telefonumuz bile yoktu.

Hatırlarım, yan komşumuz hızla kapıya vururdu kapıyı açtığımızda , “koşun telefon var” derdi. Hızla kapının arkasından anahtarı alıp komşunun telefonunun başına geçerdim.

O yıllarda boş zamanlarımızda evde kitap, gazete okurduk. Başında sabahladığımız bir bilgisayarımız yoktu.

Şimdi ise elde kitap olsa bile bilgisayar başına geçen bir arkadaşı görüp kitabı unutup sohbete dalıyoruz.

Bizden bir sonraki jenerasyon üniversite sıralarında tanıştı internet ve cep telefonuyla.

Messenger kullanılarak Türkiye’deki ve buradaki arkadaşlarımızla sohbet edip, bilgi alış-verişinde bulunuyoruz.

Yakında dostlarımızla bilgisayar başında kamera ve mikrofon açarak herkes kendi mekanında içki kadehini kaldırıp sohbeti koyulaştıracağız.

Yazımın başındaki konuya dönerek, sevgililerin internet ortamından bilgisayar başında özenle seçilmesi ne kadar sağlıklı diye düşünürsek.

Şahsi kanaatim şudur ki: Bu şekilde tanışmakta yöntemlerden bir tanesi. Çevre aracılığıyla, arkadaş vasıtasıyla tanışmaktan çok farklı değil. Sadece iki insanın tanışması için yeni bir vesile.

Tanıştıktan sonra bu insanlar arasında yüksek voltajlı elektrik akımı olur ve iş ileri noktalara gider veya voltaj yetersizliği nedeniyle hiçbir şey olmasa da bir insanla tanışılmış olunur. Bir insan tanımak her zaman güzeldir.

Günümüz şartlarında zaman yetersizliği nedeniyle sosyal ortamlara fazlaca girilip-çıkılamaması, genellikle iş yeri ortamıyla sınırlı kalınması gibi nedenlerden ötürü iki insanın tanışması için böyle bir yöntem uygun olabiliyor. Bir zamanlar soğuk baktığımız sanal ortamda tanışmalar artık cazip gelebiliyor.

Arkadaşlarımızla görüşüp, konuştuğumuz hatta bazı günlük alış-verişlerimizi bile yaptığımız internet ortamından aranılan ilişki türüne göre uygun insanı bulmak neden olmasın.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)