![]() |
#2821 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 657
![]() ![]() |
![]() yavuz bingöl
baharım sensin.....
![]() |
#2822 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cemrem
Cemrem buralardan gittin gideli Hasretini giydim dağlarda gezdim Gittiğinden beri şuram yanıyor Acıya çileye derde mimlendim [Nakarat] x 2 Her nereye baksam sen orda oldun Dağ bayır demedim dolandım durdum Ey kaşına gözüne kurban olduğum Göz yaşımda bile resmini gördüm Cemrem ben sensizken aklımdan oldum Dişlerimi sıktım elimi ovdum Dosta küskün etti hasretin beni Başımı devirdim de yasa büründüm [Nakarat] x 2 Ey kaşına gözüne kurban olduğum Göz yaşımda bile resmini gördüm Sibel Can
![]() |
#2823 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ..... Osman Öztunç - Mehmedim .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Onur ŞAN.
Dağlarına Kar Olurum Yar......... SEN BAHARSAN BENDE YAZIM; BASKASINA GECMEZ NAZIM YAR; SEN MIZRAPSAN BENDE SAZIM; BENI SENSIZ CALAMAZSIN YAR… DAGLARIN KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR… AGAC OLSAN DAL OLURUM; CICEK OLSAN BAL OLURUM YAR; GURBET OLSAN YOL OLURUM; SENI BENDEN ALAMAZSIN YAR… DAGLARINA KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR… SEN ZIRVESIN BENDE BULUT; AL BENI KOYNUNDA UYUT YAR; BILKI SENDEN VAZGECEMEM; SENDE BENSIZLIGI UNUT YAR… DAGLARINA KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR…
![]() |
#2825 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Onur Şan Dağlarına Kar Olurum Şarkı Sözü
SEN BAHARSAN BENDE YAZIM BASKASINA GEçMEZ NAZIM YAR SEN MIZRAPSAN BENDE SAZIM BENI SENSIZ CALAMAZSIN YAR DAGLARIN KAR OLURUM YAR AŞKINA BAHAR OLURUM YAR İSTER İSEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR AGAÇ OLSAN DAL OLURUM ÇIÇEK OLSAN BAL OLURUM YAR GURBET OLSAN YOL OLURUM SENI BENDEN ALAMAZSIN YAr DAGLARINA KAR OLURUM YAR ASKINA BAHAR OLURUM YAR İSTER İSEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR SEN ZİRVESİN BENDE BULUT AL BENI KOYNUNDA UYUT YAR BİLKİ SENDEN VAZGECEMEM SENDE BENSIZLIGI UNUT YAR DAGLARINA KAR OLURUM YAR ASKINA BAHAR OLURUM YAR ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Yıldızdoğan - Çarpık Çağ
Doğru mu yanlış mı karar sizlerin Biz aklın durduğu çağda yaşadık Ben dinsizim diyen beyinsizlerin Din dersi verdiği çağda yaşadık Bazan kör kilitler vuruldu dile Bazan armağanlar kazandı hile Homonun, komonun, deyyusun bile İtibar gördüğü çağda yaşadık Kimi hak, adalet gördü düşünde Kimi devlet kuşu buldu başında Vatanseverlerin vatan dışında Hasretlik sürdüğü çağda yaşadık Zorbaya rüşvettir nur ol, çok yaşa Namuslar, kıbleler değişti aşa İnsanın kağıda, demire, taşa Secdeye vardığı çağda yaşadık Görün halimizi biz insanların Tutsağı olmuşuz su-i zanların Her zaman her yerde müslümanların Müslüman kırdığı çağda yaşadık |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ağlama Kardelenim..
Ağlama kardelenim gözyaşların kalp yaramı kanatır Kipriklerinden akan seller seccademi ıslatır Gül yüzüne gül kokulu gülücükler yaraşır Seni görmek için, yer gök melekleri birbiriyle yarışır Ağlama kardelenim, sabah güneşi bakışlarında ışır Gece karası gözlerine aşkla gülmek yaraşır Hıçkırıkların ruhuma dolar,okyanusu kabartır Senin kadar güzeli Rabbim kaç kez yaratır Ağlama kardelenim, gökyüzümü kara bulutlar sarar Kuzgun karası saçlarını,cennet rüzgarları tarar Bütün güzel çiçekler aşk bahçende açan güllerini kıskanır Seni gören ay ışığı kararır, nurlarından utanır Ağlama kardelenim gözyaşların içimde fırtınalar koparır Kıyamam sana güzelim, hıçkırıkların ummanları taşırır Ah kardelenim; iste senin için günde bin kez ölürüm Seni özel yaratan, güzel Rabbime koçlar gibi kurban olurum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yeni favori sarkim simdide bu sarkiya doyamiyom Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet Ayriligin beni bak öldürüyor Bana nasil kiydin bilemiyorum Her baktigim yerde hatiran sakli Ben senden baskasini istemiyorum Sana ben doyamadim Seni hic unutamadim Artik dönmesen bile Beklerim seni canim Off offf özledim Offf offff seni cok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var
![]() |
#2829 |
Yiğido
![]() ![]() tanju_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2014 19:18
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
![]() hala dinlemekteyim
![]() Şu Kışlanın Kapısına Mail Oldum Yapısına Telli Kurban Bağlayayım Asker Yarin Kapısına Yüce Dağlar Olmasaydı Laleleri Solmasaydı Ölüm Allah'ın Emri De Şu Ayrılık Olmasaydı Kara Kazan Kaynamasın Atım Cirit Oynamasın İki Sene Asker Oldum Nazlı Yarim Ağlamasın Yüce Dağlar Olmasaydı Laleleri Solmasaydı Ölüm Allah'ın Emri De Şu Ayrılık Olmasaydı Kıratımın Beli İnce Ölürüm Yar Görmeyince Telli Yatak Serdiremem Asker Yarim Gelmeyince Yüce Dağlar Olmasaydı Laleleri Solmasaydı Ölüm Allah'ın Emri De Şu Ayrılık Olmasaydı
![]() |
#2830 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() yigidonun_kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2018 11:32
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() İlyas SALMAN
Şu tepe pullu tepe süper bişi ![]() ........................ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |