Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. - Sayfa 289 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.10.2008, 00:25   #2881
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
gurunlumezun58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yamtar kardeşim ve memet hocam selamlar hiç ğörüsemiyoz
ALLAH TÜM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN.
BİZ BURADAYIZ KARDEŞ GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2008, 22:16   #2882
mehmetacik58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

buralar viran oldu ne gelen var ne giden var burada muhabbet olması için illa dedikodumu olması lazım ben bu işten birşey anlamadım
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2008, 23:05   #2883
mithat sarikaya
Yiğido

mithat sarikaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mithat sarikaya Şuan mithat sarikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.11.2010 11:38

Tecrübe Puanı: 606 mithat sarikaya FAZLA SÖZE GEREK YOKmithat sarikaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

hayirli aksamlar mehmet hocam ben fatih nasilsiniz...dedikoduya gerek yok biz her zaman burdayiz
mithat sarikaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2008, 23:21   #2884
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Bütün gümüşderelilere hayırlı akşamlar,aydınlık yarınlar diliyorum.
Hocam biz gençlerin mizah anlayışını kavramakta zorlandığımız için siteden uzak duruyoruz.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2008, 23:41   #2885
mehmetacik58
Usta Yiğido

Alıntı:
mithat sarikaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayirli aksamlar mehmet hocam ben fatih nasilsiniz...dedikoduya gerek yok biz her zaman burdayiz
merhaba fatih ben iyiyim miktata selam söyle burda olmak bişey ifade etmiyor kaç sefer mesaj attım cevap gelmedi.buraya yazacaksınız bişeyler paylaşacağız ki işe yarasın
Alt 17.10.2008, 23:42   #2886
mehmetacik58
Usta Yiğido

Standart --->: Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bütün gümüşderelilere hayırlı akşamlar,aydınlık yarınlar diliyorum.
Hocam biz gençlerin mizah anlayışını kavramakta zorlandığımız için siteden uzak duruyoruz.
vay bekir beyde burdaymış merhaba kardeş nasılsın iyisindir inşallah buralardan bir isteğin varmı bibi oğlun burda göndereyim.
Alt 18.10.2008, 00:00   #2887
mehmet ozdemir
Yiğido

mehmet ozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet ozdemir Şuan mehmet ozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.12.2010 22:15

Tecrübe Puanı: 602 mehmet ozdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=mehmetacik58;320768]buralar viran oldu ne gelen var ne giden var burada muhabbet olması için illa dedikodumu olması lazım ben bu işten birşey anlamadım[/QU

hocam iyi geceler. ben fırsat buldukça giriyorum; ama genelde kimse olmuyor.daha da canlandırmamız lazım siteyi. ayrıca herkese iyi geceler diliyorum...
mehmet ozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2008, 00:07   #2888
mehmet ozdemir
Yiğido

mehmet ozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet ozdemir Şuan mehmet ozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.12.2010 22:15

Tecrübe Puanı: 602 mehmet ozdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASLI KARINCA (6276 Hit)

Koca Kızılırmak köpüre köpüre
Akıyordu,
Bir telgraf direği dibinde,
Zamanlar kadar telaşsız ve köpüksüz,
Yürüyordu,
Sivaslı bir karınca.

Karşı kıyıdan parlak,
Kişniyordu,
Atlar doru doru,
Atların şarkısından ayrılmış,
Yürüyordu,
Atların mesafesini anlamaz.

Sesi, adımlarının sesi, memnun ve bahtiyar,
Duyuluyordu,
Kahraman.
Bir açlığın ayaklarınca aziz,
Yürüyordu
Yeryüzünden.

Rahat gidişinden belli,
Biliyordu,
Dağı, suyu, otları, lezzetle.
Başka karıncalardan kopmuş,
Yürüyordu,
Başka karıncalara.

Gayretle, çalışmakla, yorulmazlıkla,
Benziyordu,
Afrika'dakine, Çin'dekine, Paris'tekine,
Kara toprağın alnı üstünde, kara,
Yürüyordu,
Alın yazısından daha hür.

Yoktu fikirlerden, davalardan haberi,
Yürümüyordu,
Rüyası hiç.
Buğday tanesi üzre,
Yürüyordu,
Sivaslı bir karınca.

FAZIL HÜSNÜ DAĞLARCA

Sivasımız için de bir şiir yazan büyük şair Fazıl Hüsnü DAĞLARCA' yı rahmetle anıyorum.
mehmet ozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2008, 13:51   #2889
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: --->: Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
vay bekir beyde burdaymış merhaba kardeş nasılsın iyisindir inşallah buralardan bir isteğin varmı bibi oğlun burda göndereyim.

Selamın aleyküm hocam güzellikler gönlünegöre olsun.Ben senden sağlam ve sıhatli olman yönünde isteğim var kendine iyi bak gerisi boş.İnşallah yakın bir zamanda görüşürüz.
Alt 18.10.2008, 15:02   #2890
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Özledim
Aynı düşündüğümüz gönüldaşlarımın özlediği gibi ben de birçok geride kalmış unutulmuş güzellikleri çok özledim. Gerçekten sevebilmeyi, muhabbet etmeyi, yardımlaşmayı, dost olmayı, komşu olmayı, hemşehri olmayı, yurttaş olmayı ve daha nicelerini. Birçok şey taklide dönmüş yaşadığımız şu Dünya Alem'inde. Üç kuruşa satılan onur, dostluk ve sevgiler tanıdık, hepimiz. Menfaat olunca arandık, menfaat kalkınca unutulduk. Menfaat varsa sevdik, yoksa umursamadık. Hatta menfaatimiz gereği, nefret ettiklerimize de sever gibi görünme rolü oynadık; halen bu rollerimizi oynamaya da devam ediyoruz.
Oturup konuştuğumuzda herkes, yaşananlardan rahatsız; az ya da çok. Hepimiz düzeltmek için çaba gösterdiğimizi iddia ederken aynı zamanda yaşatılması için de destek veriyoruz; bazı olumsuzluklara. Hem de ?Ne yapalım böyle olmadan işler yürümüyor.? bahanesine sığınarak. Güven ve sevgiye dayalı toplum, güzeli istemek kadar, kötüyü engellemekten de geçer. Kötülerin yanında iyilerin yaşaması daha zordur.
Günümüzde, hepimizin gözleri önünde parasıyla onur satın alma çabaları cereyan etmektedir. Duygusallığı reddeden ve parasını verenin reklamını yapan iletişim organları, çoğu zaman parasıyla onur ve izzet kazanmaya çalışanların bu emellerine hizmet etmektedir. Ama her insan, en azından gerçek dürüstler onur ve haysiyete dair şeylerin parayla satın alınamayacağını çok iyi bilirler.
Bu ülkenin insanları için, madalyon her zaman iki yüzlü olmuştur. Bazı şeyler madalyonun bir yüzünden çok tatlı ve onurlu görünmüştür fakat diğer tarafını çevirince (inançlar ve toplumsal moral değerleri tarafını) aynı resim güzelliği ve saltanatını koruyamamıştır.
Köyümün çeşmesinden akan tertemiz, hiçbir pislik değmemiş, pak suyu kana kana içmeyi özlediğim kadar özledim, samimi olmayı, samimi gülmeyi ve samimi sevmeyi, hiç katıksız yalansız?
Olurmu demeyin, vardı ve hala var olan yerler biliyorum. Neden kopup geldiğimiz yerlerdekileri oralarda bıraktık ki? Aslında amaç daha iyisini yakalamaktı. Ama daha kötüsüne razı olduk nedense. Taşıyamadık maalesef köyden kente. Bez parçalarımızı, taşımızı ve duvarımızı kalitelendirmeyi düşündüğümüz kadar, sevgimizi ve saygımızı yüceltmeyi düşünemedik, ne yazık.
Çok para kazanınca onları da satın alırız diye düşündük hep ama paraya karşı para etmeyen değerler yanında, paranın da bir değeri olmayacağını hesaba katmadık hiç. Çünkü gerçek sevgi karşılıksızdı; biz onu da unuttuk. Öyle zannediyorum ki unuttuğumuzu da unuttuk.

Konuyu Toplam 31 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 31 Misafir)