Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.03.2008, 20:40   #281
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 634 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Erol iyi akşamlar .Yazdıklarını okurken Lütfü abinin vefat ettgini ögrendim şaşkınlıkla beraber,teesürle karşıladım bildigim kadarıyla ciddi bi saglık sorunu yoktu!Allahtan rahmet,ailesine ve biz yakınlarına sabır ve başsaglıgı diliyorum.Rahmetli gözümün önüne geldi onlar orta sıra büyüklerimizdi yavaş,yavaş göbekler devrilip gidiyor muhtemelen sıra bizlere geçmişin küçükleri,şimdiki zamanın yetişkinleri allah herkese hayırlı yaşamayı ve hayırlı ölümü nasib eder.Lütfü abi mekanın cennet olsun.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 20:49   #282
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 634 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erolcugum bizimkiler iyi şükürler olsun annemin herzamanki gibi ayagı sıkıntılı muhtemelen yaza dogru amaliyat olacakbazen dayanılmaz agrıları oluyor!tevfik'de iyi çalışıyor bizde yaramaz bi şey yok şükür.Halam nasıl osman neler yapıyorsunuz bayagı oldu görüşemiyoruz önümüzdeki günlerde kayseriye bir haftalıgına bi iş gezisi yapmayı planlıyorum eger gelirsem sivasada geçmeyi düşünüyorum inşallah görüşürüz.Hakan kim diye sormuşun ihsan amcanın torunu rahmetli şükrü abinin oglu.Bu konuda aydınlatıyım dedim.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 21:15   #283
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 630 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkeze selamlar hayırlı akşamlar lütfü abi vefat etmiş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.allah sabır versin versin ailesine. hepimizin başı sag olsun erol abi metin abi tanıtmış gerçi ama ben tanıtayım yinede kendimi sizin evin altında ihsan uzdemir varya onun torunuyum hakan uzdemir babam rahmetli oldu şükrü uzdemir. şenol kaya ile amca oglusunuz galiba şenol abi tanır beni yanıma gelir arasıra.neyse herkeze hayırlı akşamlarselamlar
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 22:23   #284
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 647 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

acımız büyük lütfü abiye allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum. erol kaya aramıza hoş geldin seni burada gördüm çok sevindim.burası olmasaydı bu haberi biz bilki ne zaman duyardık.burası önemli bi yer buranın kıymetini bilin diyorum dernek işini sonuna kadar destekliyorum her konuda ben varım selamlar
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 22:51   #285
iozgur
Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iozgur Şuan iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37

Tecrübe Puanı: 723 iozgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah Lütfü abiye rahmet eylesin mekenı cennet olsun.Yakınlarına Allah sabır versin bende yeni duydum çok üzüldüm yazın izinde görüşmüştük demekki rahmetliyi son görüşümüz olcakmış.Aynı zamanda dedeminde yeğeni oluyor lütfü abi.Elden gelen bol bol dua ruhuna FATİHA...
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 22:55   #286
iozgur
Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iozgur Şuan iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37

Tecrübe Puanı: 723 iozgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erolcuğum bekliyordum gelmeni hoş geldin Maşallah döktürmüssün BAŞKAN !!!
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2008, 16:19   #287
erolkaya
Yiğido

erolkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erolkaya Şuan erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.12.2008 21:15

Tecrübe Puanı: 617 erolkaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SLM sevgilin hemserilerim köylulerim yazılaraınız okyorum az önce köyleden geldim cenazeden lütfü abiyi topraga verdik cok kalabalıktı istanbuldan baya gelenler olmustu amam ben yinede azımsadım daha cok olmasını isterdim istanbuldan gelenlerin daha fazla olması gerekti benim dusncem budur isim vermiycem bazı isimleri göremedim cok uzuldum sivas gelmek artık cok zor degil sevgili arkadaslarım her gun ucak seferler var sivas hata bazen gunde 2 sefer olan gunler bile var
erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2008, 16:23   #288
erolkaya
Yiğido

slm hakan seni simdi cıkardım canım rahmetli şükrü abinin oglusun ihsan amcanın oglu bugun amcanla birlikteydik canazede suanda da fatih yanımda kendine ii bak anene selam söyle zekiye ememin ogluymus dersen tanır
erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2008, 16:26   #289
erolkaya
Yiğido

metin kayseriye gelirsen kesin sivasa ugra senle cok oldu görusmeyeli halam amalyat olunca haber ver bize gerci tel ederiz amam yinede bilgilendirmeni isterim kardesim kendine ii bak
Alt 08.03.2008, 16:30   #290
erolkaya
Yiğido

slm ilhan yigit inanki
seni yolda görsem tanıyamazdım arkadasım daha önce haberim olmadı böyle bir site oldugundan gerci benim fazla bir bilgimde yok bilgi sayarla aram ii degildir bundan sonra devamlı birlikte olcagız alimden geldigince vede zamanım oldukca yazmaya calısacamherkes yakınlarına bildirsin birde cok zor girmesi öye olamsı belkide cok girmek yazmak istiyen var amam bilmiyordur bende yeni yeni yazmayı ögrenyorum belki biraz kılavyem ii degil harfleri eksik yazdımsa kusuruma bakmayım

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)