![]() |
#281 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() İyi ama o adamda ülkücü o zaman o da senin tanımladığın ülkücüler gibi olmalı değil mi?
Ayrıca ne kadar ironik avatar resmi yapacak kadar saygı duyduğun adam Ülkücülerin Fikir babalarından birisi ![]()
![]() |
#282 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Urumçi kardeş;
Hayrettin'in futbolculuğu için söverken,kişiliği için övünürüm.. Doğan Ürgüp için belediyecilik konusunda üzülürken,insani yönünü severim.Bir insanı ya tam seversin,ya hiç sevmezsin diye bir kuralın varsa eleştirinde haklısın.Ama benim öyle bir kuralım yok. Ayrıca tüm eleştirilerime bak.Hepsi günümüzdeki ocakcılara,bu ocakcıların sizler tarafından kabul edilmemesine ve ülkenin gerçek sahibi ülkücülermiş gibi davranılmasınadır.Her ülkücü bıçak çekere,yol keser dediğimi de hatırlamıyorum ama gördüğüm tüm ocakcıların bunu yaptıkalrını söyledim;yine tekrarlıyorum.
![]() |
#283 |
Yeni Yiğido
![]() muhali Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2009 21:01
Tecrübe Puanı: 588
![]() |
![]() ayten58 Nickli Üyeden Alıntı
"bakın muhali efendi geçen size yazdım başbuğu ağzına almak sanamı kaldı dedim ama sen bu seferde adamın özel hayatına dil uzattın naapmamız lazım evet biz şiddet yanlısıyız işte böyle sizin gibi düşük konuşanların yüzünden şiddet uyguluyoruz seninde galiba dilini kesecez ne dersin fazla uzadı dimi bunu sende anlamışındır türkeş kızı kaçırmışmı zorla alımı koymuş kendi istemiş evlenmiş sana ne bundan sanamı soracaktı sen ......yedi başımısın edepsiz adam milletin özeline dalıyorsun kim verdi sana bu akılı haa adi terbiyesiz mahluk senin özelini ben deşifre etsem hoşuna gidermi salak sana ne lan herkesin kaç yaşındakiyle evlenmesinden dangalak madem hoşuna gidiyor özel hayata dalmak kendi özel hayatınıda anlatsana bizde öğrenelim ne herze karıştırdın haa aptal meraklı melahat karı gibi oturup milletin özelinimi çekiştiriyon kafamın tasını attırıyosun muhaliiiiiii fazla ileri gitme istersen o meraklı halin başına iş açar benden söylemesi bu gün bize sataşdın yarında başkasına yaparsın ben kaldırırm ama kaldıramayanda olur burnu her gördüğün çöpe sokma yılanda çıkabilir çiyanda bir dahada başbuğ hakkında karı gibi dedi kodu yapma lan ben bile senden erkeğim be sen ne biçim erkeksin sivastan böyle birinin çıkması üzdü beni bırak karılığıda erkek ol biraz yoksa zararmı gördün erkeklikten lan haa ....yedi başı bundan sonra senin adın ....yedi başı olacak hayırlı olsun yeni adın başbuğa dil uzattığın sürecede benden hep hakaret yiyeceksin anladınmı terbiyesizi herze." Yazıyı şimdi okudum, şaşkınlık içindeyim; kendimden daha çok yazan için üzüldüm. Bir insan- hem de bir bayan- bu kadar basitliği kendisine nasıl yakıştırabilmiş? Ancak, Ülkcülerin tümünün "bayağı" oldukları düşüncesinde değilim. En azından benim tanıdıklarım "bayağı" ve "basit" değillerdi. Bu bayanın normal bir psikolojiye sahip olmadığını düşünüyorum. Yazdıkarımın tümünü kaynaklara dayandırdım, uydurmadım. Yazacaklarım bazılarını daha da zıvanadan çıkarabilir, dolayısıyla tartışma seviyesinin daha da düşmesine neden olacağından siteden ayrılıyorum. Karşıt görüşlerde olmakla birlikte onur çıtasını yüksek tutan site müdavimlerine teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum. Yönetime -anlayışları ve sabırları için- saygılarımı sunuyorum. Cebe Muhali
![]() |
#284 |
Usta Yiğido
![]() Muhali@
Hangi görüşe sahip olduğunu gözardı ederekten,düşüncülerinden faydalanabileceğimiz birisisiniz.Kalmanızı isterdim.
![]() |
#285 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Alıntı:
![]() Ayrıca ülkücüler ülkenin sahibinin tüm türk milleti olduğu inancıyla hareket etmiştir. hatırlatırım 80 öncesi silahlı devrimlerle yönetimi değiştirmek ve elde etmek peşinde koşanlarla karşı Türk Milleti hiçbir siyasi düşünce sahip olmadan sahip çıkabilsin diye, İslam muzafferliği ve Türk İçtimai Kimliği altında her fert olarak devletin ve vatanın sahibidir düşüncesiyle ülkücülerin haraket ettiklerini... ------------ Muhalli arkadaşım aramızdan ayrılman bizi üzer. Düşüncelerine önem verdiğim ve yazdığın satırları okumaktan hoşlandığım bir arkadaşımsın.. Forumda düşüncelerini paylaşmaya devam edeceğine olan inançımdan ötürü Şimdiden Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#286 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1364
![]() |
![]() MUHALİ
düşünceler karşıt görüşlerle çarpışırsa gelişim olur..saygı ve adalet ölçülerinin kaçırılması hepimizin sabrını bazen zorluyor ama sitemizde adaletli yöneticler de var sizden birşeyler öğrenecek hemşehrileriniz de var.. ben de kalmanızdan yanayım..
![]() |
![]() |
#287 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kesinlikle kalmanizdan yanayim, bu tür saldirilar hepimizi üzüyor, gidisinize üzülecegimizi bilmenizi isterim. Allah yardimciniz olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Usta Yiğido
![]() urumçi@
Ben bu insanları medyadan tanımadım.Daha önceden dile getirdiğim gibi tecrübe ettim.Bunu da yok sayalım.Daha önce ocakalrda kalmış arkadaşlarımızın üniversitede yaptıkları şeyleri hala dinliyoruz."ben yaptım,biz yaptık,ocak yaptı.." Anlatamadığım bir husus;Senin tabirinle o it çakalları ister ülkücü kabul et ister etme,onların yaptığı her hareketten ülkücüler damga yiyecektir,ocaklara laf gelecektir."Bunları bizden saymıyorum" demek sorumluluğu atmaz.Ben hep futboldan örnek veriyorum,çünkü bu noktada benzediğini düşünüyorum.Şimdi bir maçta olay çıkaralım,sahaya atlayalım,tribünleri sökelim..Sonra başkan çıksın desin ki "ben bunları Sivassporlu görmüyorum."Bu laf bizi ne cezadan kurtarır,ne de Sivasspor taraftarı imajına vereceği zararı hafifletir.Bunun gibi "ben bunlara ülkücü demiyorum" demek bir şeyi değiştirmez. Yavuz Bülent Bakiler'in ülkücü görüşünün eserleriyle bağdaştığını,bu görüşünün eserlerinden ayrı tutulamayacağı gibi bir şey anladım,yanlış anlamadımsa.Peki aşağıdaki dizelere bakarak,bu şair ülkücüür diyebilecek misin bakalım? Bir gün baksam ki gelmişsin.. Hasretin içimde sonsuzluk kadar. Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz. Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var. Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar. . . *** Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter.. Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter.. Bunun gibi bir sürü dize..Ben bu dizelere bakarak,bunu yazan şair ülkücü diyemiyorum.Sen diyebiliyorsan tebrik ederim sadece!
![]() |
#289 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() cley daha uyumadımı zabah erken kalkacan hadi artık uyu rüyanda beni gör emi
|
![]() |
![]() |
#290 |
Yeni Yiğido
![]() ŞERİFE Şuan
![]() Son Aktivite: 29.11.2010 11:53
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
![]() milletin işi gücü ülkücüler olmuş. evvelden de uğraştılar şimdi de ve kıyamete kadar da uğraşacaklardır. ülkücü boyun eğmez taviz vermez. arkadaşlar diyen desin HAK bizi bilsin yeter. biz yolumuzda karalı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz bi-iznilllah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayatı Belgesel Oluyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 07.09.2009 02:32 |
Kabir hayatı ve Kabir Hakkında Bilmediklerimiz | dertli58 | Dini Bilgiler | 5 | 01.07.2009 00:12 |
Allah’ın hangi adı hayatı nasıl etkiliyor | EyüphanAydın | İslami Soru - Cevap | 5 | 13.02.2009 11:37 |
Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 8 | 25.11.2008 14:33 |