|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.05.2011, 13:13 | #21 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1783
|
Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın
kardelen bacım ve diğer değerli kardeşleri varsa bende varım tabii ama o kişi bir daha bana sataşırsa bu sefer kimse beni siteden atmaya yada uyarmaya kalkaasın yöneticiler bu isteğime tamam derse varım ben.kardeşim.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
24.05.2011, 00:25 | #22 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 634
|
Cevap: bırakın boş laflarıda şu siteyi eski durumuna getirmek için bir şeyler yapın
Site için halen anladığım kadarı ile yapıcı bir çözüm bulamadık..???
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
26.05.2011, 02:11 | #23 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
|
görüldüğü üzre kimse kırdığı insanlardan haala özür falan dilemiyor ve dilemeyede niyeti yok açıkcası bu sitenin eski haaline gelmesi olanaksız baştada yazığım gibi özür dilemeyi aşağılık bir duygu sanıyorlar zaten özür dilemenin bir erdem bir büyüklük olduğunu anlasalardı üyeleri küstürenler baştan üyeleri kırmazlardı dimi eee her illerde olduğu gibi bizim ilimizinde cahide var kamilide naaparsın hani demişler ya atalarımız ya deveyi güdeceksin ya bu ilden gideceksin biz üyelerde gitmeyi terih ettik sayın özbek kardeşim tekrar teşekkürler duyarlı davranışınızdan dolayı ama sizinde gördüğünüz gibi çabalarınız ve çabalarımız boşa çıkıyor.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
26.05.2011, 13:30 | #24 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
site yönetmek kolay is degildir, bu islerle ugrasmayan bilemez...
islemler yaparken iyi düsünerek, seviyeyi koruyarak, siteyi 7-77 yas arasi takip edildigini bilerek yapiyoruz, bazen yaptigimiz islemler birilerin hosuna gitmeyebilir ama bunuda göz önüne aliyoruz ve tek kisi yerine geneli düsünüp yapiyoruz yöneticide suclu olabilir üyede olabilir, iki taraf dinlenip yargilanmadikca doguru kimse bilemez, kimine dogru olan digerine yanlis olabilir ve sucu hep yöneticilere atmakdan vazgecin ve birazda hatalari kendinizde arayin onca senedir burdayim ve cok seyler yasayip gördüm, yeri geldiginde cogu kisilerin hosuna gitmeyen islemler yaptim ve küstürdüm ama yeri geldigindede üyedende hakaret isittim, olan bitenleri baskalari bilemez acikca yaziyorum pisman degilim ve özürde dilemem burda yöneticilerin özür dilemesi bekleniyor bende üyelerde o yöneticilerden özürünü bekliyorum, bizim yöneticiler durduk yere birsey yapmazlar illa karsilik görmüslerdirler ki gerekeni yapmislardir özür olacaksa iki taraftanda gelmeli ancak böyle kabul edilebilir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
26.05.2011, 16:18 | #25 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
|
siz galiba arka sayfaları okumadınız sayın lady hanım şimdiye kadar bizimde iyi yada kötü emeğimiz geçti bu siteye suçumun ne olduğunu iki üç defa tekrar edip yazmışım dimi ve karşılığğında aldığım hakareti size bir bayansınız çiçek gönderdiğiniz isimler arasına kırlmasın alınmasın diye cley yazdım suçum budur benim ve karşılığında bu sitede eskiden bulunan iki bayanla aynı kefeye kondum peki siz benim yerimde olsanız naapardınız dua etsinki anne olduğumdan dolayı anneler değer veririm saygısızlık yapmadım çünkü dediğim gibi sizde bayansınız ve o kişiyi doğuranda bayandır her bayan aynı kefeye konulacaksa önce evindekiliri düşünsün ve tanmadığı birine böyle yakıştırmalar yapmasın dilemezseniz dilemeyin kimsenin özür beklediği yoktur artı site kıtlığıda yoktur tek sivas sitesi burasıda değil kendinizi yöneticiyim diye fazla yükseklere atmışınız biz üyeler gittikten sonra senin yöneticiğin kime kalacak acaba artık site kurucusuna birda diğer yöneticilere yaparsın işte alın kalan üyeler size harika bir yönetici ve üç beş üye güle güle kullanın bu siteye girsem bile arada kardelen için belki girerim.baksanıza hiç tadı tuzu kalmamış.özür dilemezmiş çokda tındı üyeler .
|
26.05.2011, 18:36 | #26 |
Moderator
Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Aysima hanım lütfen benimle muhatap olmayın. Nickimi de yazmayın yorumlarınızda. Benden özür bekliyorsanız. Dilemiyorum dilemem de. Özür dileyecek bişey yapmadım. Siteyi dallas'a cevirmiştiniz gereken uyarıyı yapmıştım size ve diğerlerine.
26.05.2011, 20:48 | #27 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
|
seninle muhatap olamam zaten çünkü muhatap olsam senin seviyene düşerim allah korusun ama ben kim neden kırıldıda gelmiyor siteye diyince kırıldığım konuyu dile getirdim senden asla bişiy beklemiyorum çünkü seni yok sayıyorum.
|
26.05.2011, 23:38 | #28 |
Usta Yiğido
NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1495
|
arkadaşlar ben ve benim gibi düşünenler bir şeyler düzelsin bu güzellik yok olmasın diye didinip dururken siz halen kırıp döküyorsunuz bu uslüp hiç birinize yakışmıyor biraz daha anlayışlı biraz daha hoş görülü hatta biraz daha sevecen olmayı ona göre eleştiri hakkınızı kullanmayı neden denemiyorsunuz?
27.05.2011, 00:54 | #29 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
|
sayın özbek gördüğünüz gibi ben haala seviyemi muhafaza ediyorum ama az kaldı yarına kadar bekliycem yarın beklediğim yerden ele alınır bir cevap gelirse ne ala ama oradanda aynı şekilde cevap gelirse artık bu sitede bizim gibilerin yerinin olmadığını anlamış olacağım.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
04.06.2011, 23:47 | #30 |
Usta Yiğido
goramaz Şuan
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1330
|
Çok çok çok çok sayın yöneticilerimiz artık aktif olmayan konuları silseniz çok iyi olmaz mı forumda aradığım konuyu bulamıyorum
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|