08.11.2008, 09:46 | #21 | |
Tecrübeli Yiğido
FALÇATA 58 Şuan
Son Aktivite: 19.12.2009 15:10
Tecrübe Puanı: 618
|
--->: Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alıntı:
abla bi dertli dertli çekişi var değilmi
08.11.2008, 15:25 | #22 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2172
|
--->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Ağabeylerimi tek tek resimlerden yorumlardan tanıdım tabi ad sıralaması olunca çok kolay oldu
böyle güzel organizasyonların kaynaşma açısından çok güzel ve böyle toplulukların devamını dilerim....
09.11.2008, 00:59 | #23 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 743
|
Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kaçak abircan gardaşım benim, hemen de erkenden neee gacdınki yahu ? Ecük daha bekliyemediğ miki yav ? iki çit laf edecüğdük herif... Neyse başka sefere inşallah. Bakmayın orda birisinin uyuduğuna, aslında çok uyanık : ''sırf hesap ödememek için uyuma numarası yapmış.'' Abircan gardaşım hadi bakeem pamuk eller cebeeeee... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Abircan : baababa, uyanığa bak yahu uyuyo numarası yapmış. Yav ben de de nakit yok ki beee, kredi kartım da şu cebimde olacaktı emme... Babababa abircan gardaşım da uyumaya niyetli hemen de gözlerini kapatmış. Aslında o da uyanık : hiç destelerin olduğu cebine elini attığı yok...! Velhasıl hesaplar mıntıka sahibi albina58 e ihale edilmiş anlaşılan. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Recep Yüksel gardaşım, Allağnı seversen , gurban oliiim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ömer Coşkun gardaşımın göbeğini desdereynen gırpacaam, caharın göbeğine zaten diyecek yok maşallah ne alana sığıyor ne de ekrana...! Senin de bıyığına gurban olam Sebo aabem... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yahu şu Günay' a da ayar oldum yaaa...! Her pozda görüntümü kapatıyordu yaaa...!
09.11.2008, 01:16 | #24 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Allah' dan bööörüne dirseğminen dürttüm de ecük gıyıya çekildi. cahar gardaşımın önündeki masaya dikkat...! Göbek mevzusu Mübarek masaya 7.4 şiddetinde öööle bir göbek hamlesi yapıyor ki : Arif abiyle altuntaş abimin mıntıkaları daralıyordu. Allahtan Rüştü gardaşım sık sık müdahale ediyordu da durumu düzeltiyordu. Sultanşehir kardeşimizin ayak diretmesi de gözardı edilemez...! Şu anda masa yine göbek darbesiyle malum istikamete doğru hamle halinin ilk fotofiniş (dasha doğrusu fotostart) görüntüsü...!
09.11.2008, 01:34 | #25 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]]
Cahar : Sönmez abi göbeğimle çok uğraşma yoksa çizerim valaaa...! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]] Pala abimiz hüüüüüp yaparken, haşin bakışlarına aşina olduğumuz berat.demir, bu sefer masum bakışları ile yürek burkuyor. Pala abim çeeeek... afiyet olsun. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]] Sen de çeeeek Ömer kardeşim sana da afiyet olsun. Günay yine görüntümü kapatmış ya hu hasbinaallaaa... neyseki eccücük görünüyom. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]] Albina kardeşim sen de çeeeeeek... (Allah kimseye çektirmesin) Aaaaamiiiiinnn...
09.11.2008, 01:56 | #26 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
|
Aman uyu canım uyuuuu...
Uyusun da büyüsün neeeğnniiiğ... İşte hikaye burda düğümleniyor : - Köyün ağası Arif Coşkun abey - Ağanın yeğenine aşık olan yağız delikanlı berat.demir (başlık parasını çok isteyen kayınpederine kızgın) - Her zaman olduğu gibi orta yolu bulmaya çalışan uzlaşmacı köy öğretmeni sönmez. (işim bek zor...!) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neyseki mutabakat sağlanıp iş tatlıya bağlanıyor ve herkesin yüzü gülüyor. Altuntaş abimiz düğün gününü belirliyor, Meslektaşım Furkan Hocam sağdıçlık teklifini kabul ediyor Ve : ''Ellere vaaar bize yoooh miii... ?'' türküsüne hazırlanıyor. Günay ise : Ben de isdereeeem... yohsa bu işi bozarım diyor. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Pala abimiz : Hooop biradeeerrr, önce okulunu bitirr kooççuuuum...! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cahar : Şuna bak yaaa... daha kalemi düz tutmasını bilmiyor, gelmiş bir de adminlik taslıyo yaaa... Göbek mevzusunu artık rafa kaldırdım çünkü çizerim dedi valaaa...! Hele ki göbekdaşı ömeri yanına almış ki, tek celsede çizer alimallah...!
09.11.2008, 02:19 | #27 |
Tecrübeli Yiğido
SONMEZ Şuan
|
[
Arif abi : Vala Rüştü gardaşım sen Alamanya' dan gelmişsin, düğüne ya gelirsiin ya gelemezsin, sende gavur parası boldur, şu bahşişini peşin alalım neme lazııım... Rüştü : Haydaaaaa... abooooooov... gelirim abi ne demek yaaa Hem de takı olarak Elmas takarım beeee... ayıpsın haciiii. [ Albina58 : Ahan da yazıyooom : Damadın sanal kahyası Rüştü' den Bir miktar Elmaaaas.... darısı çocuklarının başınaaaaaa... [ Berat.demir hazırlıklı gelmiş, takımları çekmiş, gırmızı grevetini boynuna geçirmiş, gırmızı mendili de yakasına iliştirmiş. Garibim Albina da deriiin deriiiin düşünce. Elinde yine kağıt kalem : Yahu bu hesaplar ne tutar acaba ? Mıntıka sahibi olarak gene bana kaldı emmee, canım hemşerilerime helal-i hoş olsun beeee... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][ Kapanış konuşması yine kahyadan ve.... [ Toplu hatıra resimi ve gülen gözler, gülen yürekler... Anaaaa... Recep Yüksel Kardeşim kimden gizleniyo ki acep...? Recep gardaş, ömer seni evinize götürecek korkma. Valaaa bak... SÜRÇÜ LİSAN OLDUYSA AFFOLA...!
09.11.2008, 13:53 | #28 |
Super-Moderator
GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Evet artık birbirizi gördüğümüzde hemen kaynaşabilmek ve tanışma faslını kısa tutmak için bu şekilde bir tanıtım bencede güzel oldu
09.11.2008, 23:49 | #29 |
Administrator
RüStü ElmaS Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
--------------------------------------------------------------------------------
İstanbul’a yaptığım kısa ziyaretin en güzel anlarını bu buluşmada yaşadım. Sitelerimiz aracılığı ile tanıştığım hemşerilerimizle yüz yüze görüşmekten büyük keyif aldım. Sivaslı hemşerilerimin samimiyetine, sıcaklığına ve memleket sevdasına birkez daha şahit oldum. Toplantımız oldukça verimli geçti, gerek sitelerimizin geleceği gerekse İstanbul da yapacağımız organizasyonlar için çok güzel fikirler edindik. Hemşerilerimizin heyecanı beni ve çalışma arkadaşlarımı gelecek adına umutlandırdı. Sivaslıların bir araya gelemeyeceğini, ortak hedeflere doğru yol alamayacığını düşünek nifak merkezlerini de bu güzel buluşma ile dağıtmış olduk. Beklentilerimin çok üstünde ve çok başarılı bir toplantı oldu. Buluşmamızda çıkan kararlar gelecek adına yapmayı düşündüğümüz projelerin ilk adımı olması hasebiyle de ayrı bir önem taşımaktadır. Hafta içi olması ve toplantının bir gün önce duyurulmasına rağmen İstanbul’un dört bir köşesinden gelen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. |
10.11.2008, 00:22 | #30 | |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2172
|
--->: Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alıntı:
|
|