31.05.2009, 16:47 | #21 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
Sevgisiz hayat anlamsızdır,Hayatta hep sevgiyle kalmanız dileğiyle, sevgiye dair çok güzel yazılar eklenmiş emeğinize sağlık paylaşım için tşk. ler
31.05.2009, 18:19 | #22 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun.
Git. Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti Yoktu dünlerde evvelsi günlerdeki yoksulluğumuz Sanki hiç olmamıştı Oysa kalbim işte şuracıkta çarpıyordu Şurda senin gözlerindeki bakımsız mavi, güzel laflı İstanbullar Şurda da etin coğalıyordu dokundukça lafların dünyaların Öyle düzeltici öyle yerine getiriciydi ki sevmek Ki Karaköy köprüsüne yağmur yağarken Bıraksalar gökyüzü kendini ikiye bölecekti Çünkü iki kişiydik Oysa bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra Sonrası iyilik güzellik. Cemal SÜREYA |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
31.05.2009, 22:22 | #23 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1257
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
SENİ SEVİYORDUM Sana uzak kentlerden birinde Zamanın bir yerinde Seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri Seni seviyordum ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan Kulağının arkasına düşüşü ve burnun Herkesten başkaydı işte Güldüğün zaman yukarıya bakardın Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı Ne güzeldiler Sen bilmiyordun ben seni seviyordum Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu çoğalarak Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi Herşeyi erteleyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor Ve bazen, tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk Cesurduk Ufuk çizgisi maviydi, günbatımı hep turuncu Ve kırmızıydı bütün karanfiller Ben seni seviyordum sen bilmiyordun Sevinçlerim oluyordun ara sıra Sen hiç bilmiyordun Sonra herhangi biri oldun Bütün sevinçlerim bittikten sonra Yağmurlar yağdı serin haziran akşamları Derken birgün uzaktan gördüm seni Saçların bana inat başın herşeye meydan okuyarak İşte yine aynı Kalbimi acıttın her zamanki gibi Değiştik sanıyordum. ve sen yine bilmiyordun Şimdi bunları anlatsa sana birileri Kimbilir Yada boşver Bilme en iyisi
01.06.2009, 00:04 | #24 |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1427
|
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkansız birşey seni unutmak. Zannetme ki herşey bitti sevdiğim; Birgün yeşerecek şu sararmış yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatırlayacaklar İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim. Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanlıklarda bile uzanır bir el Kendiliğinden açar sabaha perdeleri Sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü Her zaman en güzel, her yerde eşsiz Sen yaprak, sen köpük, sen kuş tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük deniz Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne. Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim... Gözleri namuslu namuslu parlar insanların Gökyüzü inadına mavi Yaşamak inadına güzel Bu şehirde sen varsan... Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler Umutsuzluğum, sarhoşluğum senin eserin Senin yüzünden bu delicesine içmeler |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor... |
01.06.2009, 00:52 | #26 |
Usta Yiğido
ukba Şuan
Son Aktivite: 28.11.2015 17:33
Tecrübe Puanı: 675
|
öylece durmayı seviyorum ben...durup ardından bakmayı...sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan...yaprak seviyorum ben yaprak...kuru yaş ayırmadan...ezmeyi seviyorsun sen, neye bastığına bakmadan....
01.06.2009, 01:50 | #27 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
01.06.2009, 02:43 | #28 |
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1427
|
Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi...
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor... |
01.06.2009, 07:30 | #29 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
Bu şiir sahte dünyaya yazıldı.
Alınmasın Yusuflar ve Mecnunlar... Hatta onları bulup korumaya almak lazım. Nesilleri tükenmesin. Yeterince pis olan dünya, daha da kirlenmesin. Ben ise ne Mecnunum ne de yusuf Kirlenmiş biriyim sadece. Zaman ayak uydurmaya çalışan bir ezik belki. Bu yüzden en büyük suçlu benim. Aslında ne utanmaya hakkım var, ne de eleştirmeye. bir karınca çığlığı belki benimkisi Kul duymaz ama belki Allah duyar
03.06.2009, 02:58 | #30 |
Usta Yiğido
bahar5834 Şuan
|
beklemeyin
Nazik olmak için, lütfen bir gülümseme beklemeyin Sevmek için sevilmeyi beklemeyin Dostunuzun kıymetini anlamak için yalnız kalmayı, onsuz kalmayı beklemeyin. Çalışmaya başlamak için, en iyi iyi beklemeyin Paylaşmak için çok şeyinizin olmasını da beklemeyin Size verilen öğütleri hatırlamak için düşmeyi beklemeyin Dua etmek için çaresiz kalmayı beklemeyin Gülümsemek için çok güzel şeylerin olmasını beklemeyin Yardım etmek için yarını beklemeyin Özür dilemek için diğerinin acı çekmesini beklemeyin Barışmak için ayrılığı beklemeyin Sevinmek için büyük zaferleri beklemeyin Dinlenmek için işlerin bitmesini beklemeyin Mutlu olmak için her şeyin hazır olmasını beklemeyin Zamanın kıymetini anlamak için çok meşgul olmayı da beklemeyin Sağlığınızın değerini kavramak için hasta olmayı da beklemeyin Huzurun güzelliğini fark etmek için savaşın başlamasını, kavganın gelmesini de beklemeyin Yaşamak için yılların gelmesini beklemeyin Ve Ölümün gerçeğini anlamak için ömrünüzün bitmesini beklemeyin…
Konu bahar5834 tarafından (03.06.2009 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 20 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 20 Misafir) | |
|
|