![]() |
#21 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() kekom Şuan
![]() Son Aktivite: 05.04.2009 00:30
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() SYN MEMET EMMİ HELAL OLSUN SANA OKADAR GÜZEL YAZMIŞINKİ SORMA
O KÖYÜ SİZİN KURMANIZ (NE KADAR)DOGRU BİLİNMEZ CÜNKÜ O KÖYÜN EN YAŞLI İNSANI!!!!! :EŞO HINTEDİR:BENCE ONUN BİLGİSİNE BAŞVURALIM GERÇİ BİZ KÜRTLÜĞÜ TARTIŞMIYORUZ AMA O KÖYÜN TAMAMI KÜRTDÜR 2=MEMET EMMİ BU KÖYÜN ÜNİVERSİTE MEZUNU (15)i BULMUYOR SÜREKLİ MEZUN VERMEKTEDİR DEMİŞİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 3=MEMET EMMİ BİZ ŞEKERPINAR LILAR BİRBİRİYLE DİDİŞMEKTEN BAŞKA NE YAPMIŞ??????? GURBETCİLERDE DAHİL KÖYÜMÜZE BİR ÇİVİ ÇAKAN YOK (Yaşarın su setdi hariç) SİZ&BİZ KURMUŞUZ BOŞ İŞ AMA GELECEK NESİLE DOĞRU BİLGİ VERELİM BEN SADECE DOGRULARI OĞRENMEK ICIN CVP YAZDIM Saygılar DERDO |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() şekerpınar Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2009 14:09
![]() |
![]() BEN ŞEKERPINAR.HERKESE SELAMLAR.BEN BURDAN SON_İBO_TORUNU MEHMET BEYE CEVAP VERİYORUM.ŞEKERPINARIN KURUCULARI İBOLAR MIDIR YOKSA KÖR YUSUFLAR MIDIR??????????????**
Konu şekerpınar tarafından (24.02.2009 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: YANLIŞLIK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() Osmanlı Devletinin son yıllarında Maraş'ın Elbistan ilçesinin Mahken beldesinde yaşamakta olan (takma adıyla) Mahkenli Mehmet Birinci dünya savaşından sonra (bilinmeyen sebepler nedeniyle) bulunduğu bölgeden ayrılarak önce Sivas'ın Gürün ilçesinin Şakşakpınarı köyü mevkiine oradan da Karaören köyü mevkiine yerleşmiştir. Mahkenli Mehmet avlandığı bir gün, bugünkü Şekerpınarı köyünün kurulu olduğu araziye gelmiş ve orada bulunan kaynaktan su içmiş, suyun lezzetinden dolayı da buraya şekerpınarı adını vermiştir. Daha sonra Mehmet Karaörenden ayrılarak buraya göç etmiş, ailesi ve çobanlarıyla bu bölgeye yerleşmiştir. BU ALINTIDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ KÖYÜN KURUCULARI KÖR YUSUFLAR(HINTE)LERDİR.BAZI KİŞİLERİN KÖYÜN KURUCULARINI,KÖYE SONRADAN GELENLER OLARAK GÖSTERMESİ YANLIŞTIR.KÖYÜN KURUCULARININ KÖR YUSUFLAR OLDUĞUNU KÖYDEKİ TÜM AİLELER BİLMEKTEDİR.BU GERÇEĞİN BİLİNDİĞİ HALDE BU SAYFAYA YANLIŞ HABERLER YAZMAK HEM AYIP HEMDE OKUYANLARI ALDATMACADIR.
ŞEKERPINAR.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() Bilgisayarda veriler dosya biçiminde diskler içerisinde tutulur.Her bir dosya diskte belli bir yer kaplar.Disklerde bir kapasite ölçü birimi byte’tır.
Bilgisayarın ana depolama birimidir.Kapasitesi için bir sınırdan söz etmek pek mümkün değildir.Günümüzde 40GB, 80GB, 120GB olanları mevcuttur. Bilgisayarda yapılan çalışmaları(yazılar, resimler vb.)kağıtlar üzerine aktarmak için kullanılır. Yazıcıların, nokta vuruşlu, lazer ve mürekkep püskürtmeli çeşitleri vardır.En yaygın kullanılan, ev kullanıcılarının en çok kullanıldığı, mürekkep püskürtmeli yazıcılardır. Konu şekerpınar tarafından (24.02.2009 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: HATA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() YAZDIĞI ŞİİRDEN MÜTEAKİL KEKOM"A TEŞEKKÜRLER.RAHMETLİ HAYDAR YILDIZ"A ALLAH RAHMET EYLESİN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() ŞEKERPINAR KÖYÜNÜN GERÇEK KURUCULARI YEDİ SÜLALE KÜRT OLAN KÖR YUSUFLARDIR.BUNUN AKSİNİ İDDİA EDENLER YAŞAYAN TARİH,EŞO HINTE İLE SAYGI ÇERÇEVESİNDE KONUŞMALIDIR.AMA KÖYLÜLERDEN BÖYLE BİRİ ÇIKMAZ.ÇÜNKÜ;HERKES KÖYÜN KURUCULARINI BİLMEKTEDİR.BİLDİKLERİ HALDE AKSİNİ İDDİA EDİP YANLIŞ ŞEYLER YAZILMAMALIDIR.KÖYÜN OKUMUŞ GENÇLERİ VARDIR AMA BAZI AİLELERİN KENDİLERİNİ BİLİM ADAMLARI ÇIKARMIŞ GİBİ ÖVMELERİ YANLIŞTIR.OKUMUŞ GENÇLERİN MEDENİYET SEVİYELERİ ORTA DERECELİDİR.HARİCEN KÖYDE MUHTARLIK YAPAN SAYIN R.K"NIN BAŞKA ADAY ÇIKMAMASI YÜZÜNDEN MUHTARLIK YAPTIĞI UNUTULMAMALIDIR.
SAYGILARIMLA ŞEKERPINAR... Konu şekerpınar tarafından (24.02.2009 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: HATA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() kekom Şuan
![]() |
![]() BEN KEKO ONEMLİ OLAN BİZİM KÖYÜN YENİ YETİŞENLERİNE DOGRU BİLGİ VERMEK MEMET EMMİ HALA CVP VERMEDİ NEDEN??
ŞİİRİM BEĞENENDE SAĞOLSUN BEĞENMEYENDE BİZ KÜRDÜZ AMA GERÇEK KÜRT BÖLÜCÜ PARÇALAYICI DEĞİL YAPICI VE TÜRK&KÜRDÜZ HERKESE SONSUZ SAYGILAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Yiğido
![]() |
![]() Önce buraya köy hakında bilgi yazıp sonra doğru olmadığı anlaşılınca cevap veremeyenler şimdi hala neden susarlar.Br söz söylendiğinde arkasında durmak gerekilir..................... .............................. ...........................
Konu şekerpınar tarafından (10.03.2009 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ??????????????????????????? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() kekom Şuan
![]() |
![]() KIZIMA
YİNE BUGÜN EFKARLIYIM DERTLİYİM YAVRUM YOKTUR YAVRULARIM İÇİNDE GELİR DİYE YOLLARINI BEKLIYOM YAVRUM YOKTUR YAVRULARIM İÇİNDE EVİMDE TAŞLIK TELEFON KESİK HANİ BİRCANDIK HANİ NEFESTİK SAYDIM KUZULARIMDAN BİRİSİ EKSİK YAVRUM YOKTUR YAVRULARIM İÇİNDE O KIZIM TEKDİ AĞZIMIN TADI HEP BENLEN GÜLER BENLEN AĞLARDI ONU ÇOK SEVİYODUM HASRET'Dİ ADI YAVRUM YOKTUR YAVRULARIM İÇİNDE DERDO NAİL ÖLÜYORUM ÖLEMKİ BENİM KADAR KİM ONU SEVERKİ? KANGAL'DA GÜRÜN'DE BULURUM BELKİ KIZIM YOKTUR YAVRULARIM İÇİNDE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
![]() ![]() ![]() |
![]() merabalar benim kardeşimin kirvesi ve komşumuz hasan aksoylarda bu köylülerdi 4 5 kardeşlerdi aklımda kalanlar abdullah amca derviş amca hasan kivre derdik bizbide hüseyin amca vardıama almanyadaydı kendisi karısının adı seher kivremzin karısı mancılıklıydı sultandı adı
aoğulları şeho mehmet yusuf abi haldedir kendisi yunis nazmi isa kızları fatma ve döneydi şimdi istanbuldalar saydığımkişiler yani babaları annesi öldü kivremi araba çarptı öldü bide bacısı balley vardı oda ölmüştür heralde iyi geceler bende kangalın geliniydim örencikli kocam ayrıldık ama olsun çocuklarım oralı ben ulaşlıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|