28.11.2007, 11:31 | #21 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
--->: sizce ?
Gösteriş,gösterişş.gösterişşşş ş.Başka birşey değil.Başka bir sorun olmazda tamam o zaman onu yaparsın.Eminimki oraya harcanan parayla kaç yoksul aileye iş sağlanır kaç kişi sebeplenir.
28.11.2007, 11:37 | #22 |
Tecrübeli Yiğido
orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00
Tecrübe Puanı: 668
|
abi bunları bende söyledim zmanında başka konularda ama bu seferde diyolarki belediyein görevleri arasında iş bulmak yoktur.... doğru olmayabilir ama gelişmiş şehirlere baktığımızda mesela kendi yaşadığım şehir izmirden bahsedecek olursam iztaş,izfaş,izulaş,izelman,izs u,izbeton diye sayacak olursam vs.vs. belediyelerin kurduğu fabrikalar sürüp gidiyor ama BELEDİYE YALAKALARI bunları görmüyor nedense...
28.11.2007, 12:20 | #23 | |
Yiğido
abuç Şuan
Son Aktivite: 14.02.2012 15:38
Tecrübe Puanı: 692
|
-->: --->: sizce ?
Alıntı:
insanlara kaldırımda LCD izletmek,kışın karda kayılıp düşülecek kaldırım yapmak konusuna gelince ;bu konuda sizlere bir ayet meali iletmek isterim."akrabay,yoksula yolda kalmışa haklarını ver.Malını israf ile saçıp savurma.Zira saşıp savuranlar,şeytanın dostları kardeşleridir.Şeytan ise Rab'ine karşı çok nankördür.
28.11.2007, 13:52 | #24 | |
Tecrübeli Yiğido
orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00
Tecrübe Puanı: 668
|
--->: -->: --->: sizce ?
Alıntı:
28.11.2007, 14:36 | #25 |
Usta Yiğido
özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25
Tecrübe Puanı: 725
|
--->: İLK LCD YERLEŞTİRİLDİ
güzel sivasımıza herşeyin en iyisi yakışır
inşallah vatandaşlarımızda gereken özeni gösterirler hayırlı uğurlu olsun |
28.11.2007, 17:35 | #26 |
Tecrübeli Yiğido
banu58 Şuan
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30
Tecrübe Puanı: 650
|
Şimdi önce bu LCD ekranların yapılma nedenine bakalım,son aylarda Sivasa gidenler bilir,Kale camii,cıbıllar parkı ve daha birçok noktadaki tarihi bilboardlar kaldırıldı,onların yerine kaldırım üzerlerine yerleştirilecek bu LCD ekranlar konuldu,hem görüntü kirliliğine neden olmuyor hemde estetik bir görünüm sağlıyor,sanmayinki bu ekranlarda vizyondaki filmler gösterilecek.
Sizler esnaf olsanız bu ekranlarda tanıtımınızın yapılmasını istemezmisiniz? Belediye işyeri açmak,çalıştırmak,işsizlere iş sağlamak zorunda değil,kaldıki Sivas Belediyesinin işsizlere işsağlamak için yapmış olduğu bir çok proje var,en basidi Özbelsan var,buna ilave otopark hizmetinden elde edilen paralar burada istihdamı sağlanan belediye personeline veriliyor,kaldıki Sivas Belediyesinin birçok ile nazaran ortaya koyduğu devasa projeler var ona lüzumsuz deyin buna lüzumsuz deyin lüzumlu olan ne peki... Hangi belediye bağlı olduğu ildeki işsizleri bitirmiş? Birçokları Paşabahçeden memnundur ben bekarım ve hiç gitmiyorum bana göre oraya harcanan parada lüzumsuz diyebilirmiyim? Sivas Belediyesi birçok büyükşehir belediyesinden iyi çalışıyor,kaç şehirde su arıtma tesisi var,kaç şehirde çöp depolama fabrikası var,kaç şehirin alt yapısı tamamen bitmiş,kaç şehrin asfaltlanmadık yolu kalmış? Anlayamadığım burada tasarruftan bahsediliyor Allah aşkına söyleyin Sivasta yapılan binaların hangisi tasarrufi düşünceyle yapılmış,hepsinde selçuklu gösterişi yokmu?Kaldıki bu şehirde işsizlik var ama lüks yaşamda var! Belediyecilik hizmet götürme yeridir,işve işçi bulma kurumu değil! Daha dün İstasyon caddesindeki ağaçlar için birdünya laf edildi herkes greenpeaceci oluverdi o ağaçlar miyadını doldurmuş 30 seneyi açmış içleri çürümüş ağaçlardı ama kaçınız biliyor bir akasya ağacının ömrünü,ama herkes birşeyler söyledi herzamanki gibi hem merak etmeyelim genç ağaçlar kesilmedi.Sivas bundan sonra dışyüzüyle gözükecek bu ve benzeri projeler devam edecektir ben bunu umud ediyorum. Evet şimdi BENCE sorusunu cevaplıyayım;bence çok olumlu projeler bunlar,devamını bekliyoruz. Saygılar!
28.11.2007, 17:43 | #27 |
Tecrübeli Yiğido
banu58 Şuan
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30
Tecrübe Puanı: 650
|
--->: İLK LCD YERLEŞTİRİLDİ
Çok güzel oluyor,Sivasımızın çehresi değişiyor.Çok daha etkili projelerde bekliyoruz!Sivasımıza hayırlı olsun!
28.11.2007, 19:03 | #28 |
Yiğido
SivasAhmet Şuan
Son Aktivite: 01.12.2010 14:41
Tecrübe Puanı: 711
|
Bencede güzel bir proje.
O kadarda fazla masraf olduğunu sanmıyorum. Bu masraflar, reklamlardan çıkacağına inanıyorum. Zamanla hatta burdan büyük bir karda elde edileceğine inanıyorum. |
28.11.2007, 19:34 | #29 | |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Alıntı:
28.11.2007, 20:11 | #30 |
Yiğido
abuç Şuan
Son Aktivite: 14.02.2012 15:38
Tecrübe Puanı: 692
|
-->: sizce ?
"sizce" diye sormaktaki amacımız Sivas belediyesini ve çalışmalarını eleştirmek değildi.Sivas için en iyisini istemeyen namerttir öncelikle bunun bilinmesini isterim.yapılan güzel çalışmalar sözümüz yok Sivas için faydalı işlere Allah razı olsun deriz;Paşa fabrikası,aksu projesi,asfaltlama gibi.eleştirdiğimiz LCD ekrandır ; bir LCD kaç YTL dir bilirmisiniz. bir çok insan için lükstür ve tanıtım içinde elzem değildir.daha ucuz alternatifleri vardır.eleştirdiğimiz lüks karolardır;yüzeyleri kaygan, Sivas kış memleketi kışın buzda bu karolarda insanlar kayıp düşecek üstelikte pahalı bir malzemedir ,daha ucuz alternatifi vardır. Aslolan lüks malzemelerle değil uygun malzemelerle güzel şeyler yapmaktır. konumuz binalar değil onlar kalıcı eserlerdir.selçuklu eserleri ise tarihi eserlerdir.kaldırım ve LCD ekran kalıcı eser değildir tarihi eserde olamayacaktır. Lüksün ve israfın bedeli ağırdır bu bedeli insanlara ödetmeyede kimsenin hakkı yoktur.
|