Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.12.2007, 15:35   #21
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Türküm Diyorsun...

Ne yazık ki son yıllarda milli şuur bilinci sürekli aşındırıldı.Özenti kurbanı olan milletimiz diline
sahip çıkamıyor. Dilini kaybeden milletlerin uzun süre ayakta kalması mümkün değildir. Harf
inkilabı ile başlayan bu süreçte dedesinin mezar taşını okuyamıyan nesiller yetişti ve 10 yıl
önce yazılmış bir kitap dahi bu gün sadeleştirilmek zorunda kalınıyor. Basit yazım kuralları
dahi göz ardı ediliyor. Konuşmayı televizyondan öğrenenler Tv dili ile konuşmaya ve yazmaya başladı.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 01.01.2008, 13:09   #22
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 881 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Türküm Diyorsun...

[quote=sivaslifani;223943]Burada 'baybay' yerine 'hoşça kal' yazılsa daha iyi olurdu.

Bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum zamane kızlarının konuşma şekli ismi lazım olmayan bir dizi yüzünden gündeme gelmiştir. Soruyorum hangimiz o dizi filmi seyretmiyoruz? ? ? ? ? ? ? ? ?..........

Zateb baybay lafını ben söyleyiş biçimine göre yazdık.Birde dediğin filmin hanği film olduğunu bilmiyorum zaten ben film izlemem.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 02.01.2008, 00:10   #23
sivaslifani
Yiğido

sivaslifani - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslifani Şuan sivaslifani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2008 13:34

Tecrübe Puanı: 630 sivaslifani FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: Türküm Diyorsun...

[quote=sivaslıgenç;224057]
Alıntı:
sivaslifani Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burada 'baybay' yerine 'hoşça kal' yazılsa daha iyi olurdu.

Bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum zamane kızlarının konuşma şekli ismi lazım olmayan bir dizi yüzünden gündeme gelmiştir. Soruyorum hangimiz o dizi filmi seyretmiyoruz? ? ? ? ? ? ? ? ?..........

Zateb baybay lafını ben söyleyiş biçimine göre yazdık.Birde dediğin filmin hanği film olduğunu bilmiyorum zaten ben film izlemem.

Bilmediğinize ve seyretmediğinize sevindim. Sizi yürekten kutlarım kardeşim.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
sivaslifani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 02.01.2008, 00:56   #24
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Türküm Diyorsun...

Arkadaşlar madem güzel Türkçemiz hakkında bu kadar hassasız öyle ise Sivaslılar.Net teki
mesajlarımızda da bu hassasiyetimizi devam ettirelim. Mesajları yazdıktan sonra ön
izlemeden geçirip yapılan hataları mesajı yayınlamadan önce düzeltelim.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 02.01.2008, 09:13   #25
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 881 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: -->: --->: Türküm Diyorsun...

[quote=sivaslifani;224109]
Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bilmediğinize ve seyretmediğinize sevindim. Sizi yürekten kutlarım kardeşim.
Saolun saolun zaten hiçbir film izlemeye değmeyecek kadar kötü. Bu ülkede.Bazıları hariç.Onlarda 2 3 tane anca var.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)