Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.04.2008, 18:41   #21
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdi bu haberi buraya taşınıp, dinli, dinsiz laik, anti laik yok dinci yok Atatürük'kçü yok yobaz yok gerici gibi tartışma ortamımı yapmakmı amacınız?.Bundan keyifmi alıyorsunuz yoksa.? Sonra bir il başkanının söylediği bir sözü neden genelleyerek yazıyorsunuz.Ya bu sitede başka konumu yok herşeyi getirip dine endeksli tartışma gündemi yaratıyorsunuz.Sonra bu cümlede neden saygısızlık olsun bunuda anlamış değilim. Dışa bağımlılığımızı,satılan onca topraklarımızı tam bağımsız bir Türkiye'yi Peygamber efendimizmi gelip kurtaracak şimdi.Bu ülkede kim bağımsızlık savaşı verdi,verdi ama gel görki ne hale getirdiler,ele güne muhtaç bir Türkiye imf nin emrinden çıkmayan bir Türkiye haline getirdiler.Neden bunu farklı yönlere çekip milletin kafasını olmadık şeyler için meşgul ediyorsunuz,buda farklı bir uyku modumu yoksa.
ya arif coşkun demişsin ki bunda ne saygısızlık olsun düpedüz saygısızlık var. Bu milleti Peygamber Efendimize karşı soğutmak istiyor adam. Ama tabiki başaramaz bu adam ve bu adamın zihniyeti.
ikinci konu bu sitede amacınız tartışma açmak mıdemişsin. böyle bi tartışma olması için bu sitenin en az %30 unun senin gibi düşünmesi lazım ki bi tartışma ortamı doğsun. oysa bu sitede senin gibi düşünenlerin sayısı İKİ elin parmağını geçmez bunu çok iyi biliyorum. Senin gibi düşünenlerin sayısı Sivasımızda da gayet az zaten. Bugün Sivas siyasetine baktığımızda %85 sağ %15 sol görüşlüdür. ha bunu buraya yazarken asla bu konuyu siyasete karıştırmak için yazmadım. Sivasın zihniyet yapısını söylemek için yazdım zaten dikkat ettiysen parti ismi filan vermedim.
benim düşüncem Peygamber Efendimiz(S.AV.) in yeri her zaman bizim başımızın ve yüreğimizin üstüdür.
Atatürk ise vatanımızı kurtaran liderimizdir.

Peygamberimizle Atatürk ü kıyaslamayı lütfen bırakalım. Biz ikisine de çok saygı duyuyoruz ve seviyoruz.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.04.2008, 18:51   #22
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Nazligül Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben neyin daha önemli oldugunu sorgulamadim. Yalniz sizin actiginiz konunun din tartismasini getirdigini gördük beyfendi.
Yinede
size soruyorum beyfendi,
Peygamber Efendimize s.a.v. birinin laf söylemesimi sizce önemli
yoksa birinin yaptigi *****likmi???

Yaaa Allah Askina sizinle ben neyin tartismasina giriyorumki??? Sizin niyetinizde acikca ortada. Begendiginiz Parti kötü birsey yapsa alkislarsiniz. Begenmediginiz parti kötü birsey yapsa, taslarsiniz.
Sizin yapınız belli hanımefendi,ateşe körükle gitmek.Ben ne diyorum siz nelerden bahsediyorsunuz.Lafı işinize geldiği gibi çevriyor yorumluyor sonrada haklıyım muhabbetine giriyorsunuz. Burada peygamber efendimizede laf söylenmesin Atatürk'de dil uzatılmasın.Benim istediğim bu tamammı? Şu şöye bu böyle diyede önyargılılıktan bi vazgeç. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Kendinide çok akıllı sanma...
Alt 30.04.2008, 18:51   #23
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 789 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

medenice olanlarla konuşup ikna metodunu uygulamaya çalışacağız,,tartışmadan korkmayacağız bu düsturlar ile ,,cahillerinden de uzak duracağız ,,ancak değerlerimizi aslanlar gibi haklı olduğumzu hissettiğimiz ortamlarda en uygun temsiliyetle savunacağız ,,,tahriklerle öfkemizle konusmayacağız kontrollü ve makul yöntemlerle fikirlerimizi paylaşacağız ,,devletimizin sahibi olanların anadolu halkımıza ülkemiz insanlarına nasıl ve hagi göz ve gözlükle bakdığını bir köseye not alacağız ve emaneti devraldığımızda onlarda kati bir surette bu destanı görecekler titreyecekler öfke grur ve kibirlerinden belki bu ülkede yaşamak bile istemeyecekler ama bu destansı mücadelenin asıl kahramanları onlrada göstereceklerdir ki o sanal korku ve vehimlerinde komplolarında halkın değerleri ile uğraşmanın onlara ne gibi deeğrsizlikler kazandırdığını,, yersiz mesnetsiz haksız ve vicdansız olduklarını.....görecekler....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 30.04.2008, 18:57   #24
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1161 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
Şimdi bu haberi buraya taşınıp, dinli, dinsiz laik, anti laik yok dinci yok Atatürük'kçü yok yobaz yok gerici gibi tartışma ortamımı yapmakmı amacınız?.Bundan keyifmi alıyorsunuz yoksa.? Sonra bir il başkanının söylediği bir sözü neden genelleyerek yazıyorsunuz.Ya bu sitede başka konumu yok herşeyi getirip dine endeksli tartışma gündemi yaratıyorsunuz.Sonra bu cümlede neden saygısızlık olsun bunuda anlamış değilim. Dışa bağımlılığımızı,satılan onca topraklarımızı tam bağımsız bir Türkiye'yi Peygamber efendimizmi gelip kurtaracak şimdi.Bu ülkede kim bağımsızlık savaşı verdi,verdi ama gel görki ne hale getirdiler,ele güne muhtaç bir Türkiye imf nin emrinden çıkmayan bir Türkiye haline getirdiler.Neden bunu farklı yönlere çekip milletin kafasını olmadık şeyler için meşgul ediyorsunuz,buda farklı bir uyku modumu yoksa.
çok komik...
daha 2 gün önce vakit gazetesi yazarı hakkında ahlaksız terbiyesiz ş...siz vs vs sözler sarfeden,hürriyetten aldığı %90 asılsız bir haberi sanki gözüyle görmüşçesine heyecanla ve şevkle siteye taşıyan arif coşkun gitmiş yerine sessiz sakin hiç bişeyden haberi olmayan sütten çıkmış akkaşık 'görünümünde' bir arifcoşkun gelmiş.ayrıca ne sen nede bir başkası PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (S.A.V)EFENDİMİZİ haşa eleştirme hakkına sahip değildir!
bundan sonraki yazdıklarımı gereken kişiler alınsın üstüne.
BENCE BU Ş.....SİZLER SİVAS OLAYLARINDA YAPTIKLARI GİBİ MİLLETİ BİRBİRİNE KIŞKIRTMAYA ÇALIŞIYOR.EE 1 MAYIS GELDİ ÇATTI BUNLARINDA KUDURMA VAKİTLERİ GELDİ...AMA KENDİLERİ BİLİR KARDEŞİM.(...)
bu seferde madımak değilde evelik toplarız

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 30.04.2008, 19:06   #25
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya arif coşkun demişsin ki bunda ne saygısızlık olsun düpedüz saygısızlık var. Bu milleti Peygamber Efendimize karşı soğutmak istiyor adam. Ama tabiki başaramaz bu adam ve bu adamın zihniyeti.
ikinci konu bu sitede amacınız tartışma açmak mıdemişsin. böyle bi tartışma olması için bu sitenin en az %30 unun senin gibi düşünmesi lazım ki bi tartışma ortamı doğsun. oysa bu sitede senin gibi düşünenlerin sayısı İKİ elin parmağını geçmez bunu çok iyi biliyorum. Senin gibi düşünenlerin sayısı Sivasımızda da gayet az zaten. Bugün Sivas siyasetine baktığımızda %85 sağ %15 sol görüşlüdür. ha bunu buraya yazarken asla bu konuyu siyasete karıştırmak için yazmadım. Sivasın zihniyet yapısını söylemek için yazdım zaten dikkat ettiysen parti ismi filan vermedim.
benim düşüncem Peygamber Efendimiz(S.AV.) in yeri her zaman bizim başımızın ve yüreğimizin üstüdür.
Atatürk ise vatanımızı kurtaran liderimizdir.

Peygamberimizle Atatürk ü kıyaslamayı lütfen bırakalım. Biz ikisine de çok saygı duyuyoruz ve seviyoruz.

Arkadaşım,iki kişiyi geçer yada geçmez o ayrı bir konu. " Bin biliyorsan bir bilene yine danış " demiş atalarımız.Bunlar boş laflar değil. Aynı görüşten veya fikirden çok olmanız sizin doğru yada haklı olduğunuzu göstermez.Madem çoklukla övünüyorsunuz memleketi ne hale getirdiniz? Çokluk olarak yönetim elinizde memleketi neden refah düzeyine çıkaramıyorsunuz bekliyoruz 40-50 yıldır çoğunluğuyla yüzdelere vurunca 70-80 lerdeyiz diye övünüyor hani ne başardılar, yine ele güne muhtaç yine imf kapılarında para dilenmek. Neyse başka konuya girmeye gerek yok.Size katıldğım nokta. Evet Peygamber efendimizle Atatürk'ü ne yazıkki bir zad bilinçli olarak kıyaslanmasını istemiştir bilmem ne ilin bilmem ne il başkanı bunu yapmıştır.Yakışmamıştır.Bende aynen ikisinide seviyor ve saygı duyuyorum .Laftan laf çıkraan arkadaşalrıda kınıyorum ve bu konuya kendi adıma noktayı koyuyorum.Bendende size saygılar.
Alt 30.04.2008, 19:15   #26
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 783 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Sizin yapınız belli hanımefendi,ateşe körükle gitmek.Ben ne diyorum siz nelerden bahsediyorsunuz.Lafı işinize geldiği gibi çevriyor yorumluyor sonrada haklıyım muhabbetine giriyorsunuz. Burada peygamber efendimizede laf söylenmesin Atatürk'de dil uzatılmasın.Benim istediğim bu tamammı? Şu şöye bu böyle diyede önyargılılıktan bi vazgeç. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Kendinide çok akıllı sanma...
Benim yapimi bu kadar yorum yazmama ragmen siz bile anlamamissiniz
kimin nereye neyle gittigi cok belli oluyor.
bosuna tartismayalim beyfendi, cünkü siz hemfikir olmayan kisilere hemen hakaret savuruyorsunuz ben degil

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 30.04.2008, 19:24   #27
Arif Coşkun
Moderator

Standart --->: -->: --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok komik...
daha 2 gün önce vakit gazetesi yazarı hakkında ahlaksız terbiyesiz ş...siz vs vs sözler sarfeden,hürriyetten aldığı %90 asılsız bir haberi sanki gözüyle görmüşçesine heyecanla ve şevkle siteye taşıyan arif coşkun gitmiş yerine sessiz sakin hiç bişeyden haberi olmayan sütten çıkmış akkaşık 'görünümünde' bir arifcoşkun gelmiş.ayrıca ne sen nede bir başkası PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (S.A.V)EFENDİMİZİ haşa eleştirme hakkına sahip değildir!
bundan sonraki yazdıklarımı gereken kişiler alınsın üstüne.
BENCE BU Ş.....SİZLER SİVAS OLAYLARINDA YAPTIKLARI GİBİ MİLLETİ BİRBİRİNE KIŞKIRTMAYA ÇALIŞIYOR.EE 1 MAYIS GELDİ ÇATTI BUNLARINDA KUDURMA VAKİTLERİ GELDİ...AMA KENDİLERİ BİLİR KARDEŞİM.(...)
bu seferde madımak değilde evelik toplarız
Yazmayacaktım fakat burada suçlaman olduğu için,ya siz anlamak istemiyorsunuz yada lafı işinize gediğince yorum yapmak işinize geliyor.TV.lerde gazetelerin yüzde 80-90 ından haberi verilen bir olay için yüzde 10 doğruluk payı vardır demekle ne kasdediyorsun.Sen basının yüzde 90 ından dahamı iyimi araştırman haber alma kaynağın var?
İkincisi ortada hakaret kimin ne haddine yok siz o gözle bakıp öyledir deyip işin içinden çıkıyor ve laf ebezenliği yapmayın.
Üzerine alınmasın dediğin şeydede çok saygısızca bir yazı,kim üzerine alınsın alınmasın meselesi değil, asıl senin zihniyetinde olan kişilerin sayesinde ve kışkırtmasında olan şeylerdir,çok iyi birşeymiş gibi övünç kaynağı yapmışın kendine ve kendin itiraf ediyorsun aslında bu tür yaklaşımla olayalrı ben yaptım der gibi.Madımak eveliğe gelince kayda alınmaz ve bu iğrenç basit yaklaşımana cevap dahi vermeye değmez buluyorum.
Alt 30.04.2008, 19:44   #28
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1161 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: -->: --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
Yazmayacaktım fakat burada suçlaman olduğu için,ya siz anlamak istemiyorsunuz yada lafı işinize gediğince yorum yapmak işinize geliyor.TV.lerde gazetelerin yüzde 80-90 ından haberi verilen bir olay için yüzde 10 doğruluk payı vardır demekle ne kasdediyorsun.Sen basının yüzde 90 ından dahamı iyimi araştırman haber alma kaynağın var?
İkincisi ortada hakaret kimin ne haddine yok siz o gözle bakıp öyledir deyip işin içinden çıkıyor ve laf ebezenliği yapmayın.
Üzerine alınmasın dediğin şeydede çok saygısızca bir yazı,kim üzerine alınsın alınmasın meselesi değil, asıl senin zihniyetinde olan kişilerin sayesinde ve kışkırtmasında olan şeylerdir,çok iyi birşeymiş gibi övünç kaynağı yapmışın kendine ve kendin itiraf ediyorsun aslında bu tür yaklaşımla olayalrı ben yaptım der gibi.Madımak eveliğe gelince kayda alınmaz ve bu iğrenç basit yaklaşımana cevap dahi vermeye değmez buluyorum.
madımak olaylarında peygamber efendimize ve kitabımıza küfredilmişti.bu iğrençlik değilde dinini savunanlarınkimi iğrençlik.ha yolda yürürken bir sünni durdurup bir aleviyi öldürse bende o sünniye arka çıkmam!çünkü gerçek müslüman cihad hali dışında kimseyi öldürmez.kendi nefsi için hiç kimseyi öldürmez.!bende bu konuyu burda kapatmak istiyorum!

Alt 30.04.2008, 19:45   #29
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla serkan benzetmen harika eveliğede bayılırım. serkan valla süpersin gardaşım benim. valla serkan tam düşüncelerime tercüman olmuşsun. Allah ömrünü uzun etsin. Sivasın senin gibi yiğidolara ihtiyacı var. Serkan seneye bu zaman yine madımak toplıyak gardaş bize madımağa hasret bıraktırma. Sana sonsuz saygılar.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.04.2008, 19:47   #30
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Standart -->: --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
valla serkan benzetmen harika eveliğede bayılırım. serkan valla süpersin gardaşım benim. valla serkan tam düşüncelerime tercüman olmuşsun. Allah ömrünü uzun etsin. Sivasın senin gibi yiğidolara ihtiyacı var. Serkan seneye bu zaman yine madımak toplıyak gardaş bize madımağa hasret bıraktırma. Sana sonsuz saygılar.
saygılar bizden abicim......................

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)