|
|
#21 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yargıç temele sormuş :
Davacıya borcunu bir türlü ödemiyorsun. Neden? Temel boynunu büker. "Vereceğum vermesine de bana üç ay mühlet ver diyorum, vermiyor. Üç yıldır beni oyalıyor."
|
|
|
|
#22 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
Birer kız çocuğu sahibi iki aile bir gün misafirlikte
sohbete başlamışlar. -- Eee sizin kızdan naber? -- Valla işte ne olsun biliyorsunuz, işe girdi geçen sene. Başını kaşıyacak vakti yok. İlk başlarda geceleri fazla mesai yapıyordu. Sonra hafta sonları da çalışmaya başladı. Patronu çok sevmiş her işi ona veriyormuş. Derken Ankara seyahatleri başladı. Bizimki çanta sekreter gibi patron nereye o oraya. Sonra Paris seyahatleri filan en sonunda bu iş böyle olmayacak dediler, patronu ev tuttu. Deli gibi çalışıyor evladım. Ee, peki sizin ki ne alemde? -- Valla bizim kız da kötü yola düştü ama ben sizin kadar güzel anlatamıyorum.
|
|
|
|
#23 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
MİT eleman alımı için duyuru yapar. Üç kişi başvurur. MİT binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri alınır ve su sorular sorulur. "Karını seviyormusun?" "Evet, efendim" "Ülkeni seviyormusun?" "Evet , efendim" "Pekala , biz karını da getirdik. Şu an yan odada." denir ve masanın üzerine bir tabanca konur. "Şimdi odaya gir ve karını öldür.!" Adam silahı alır yan odaya geçer. 5 dakika hiç ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri döner. Kravatı gevsemiş, ter içinde kalmıştır. "Yapamıyacağım efendim." der ve orayı terk eder. İkinci adam içeri alınır. Aynı sorular sorulur. Aynı yanıtlar. Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Adam yapamayacağını söyler ve ayrılır. Son adam Temel girer. Aynı sorular. Aynı cevaplar. Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Temel içeri girer. 5
-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. BAM,BAM,BAM,BAM,BAM,BAM .... Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Temel içeri girer , biraz terlemiştir. MİT personeli sorar "Ne oldu ?" Temel cevaplar.. "Efendim bana verdiğiniz silah kurusıkı çıktı, o yüzden karımı pencereden aşağıya atmak zorunda kaldım"
|
|
|
|
#24 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
Azrail Temel’in canını almak için gelir. Temel'se Azrail'den kurtulmak için hemen bir çare bulur.
İşaret parmağını ağzına sokar ve "aguk guguk" sesleri çıkartarak bebek taklidi yapar. Azrail durumu anlayıp Temel’in oyununu bozmak istemez ve gider. Azrail ertesi gün Temel’i almak için geldiğinde Temel’in kendisine bir emzik bile aldığını ve yerlerde emeklediğini görür ve Temel’e seslenir: - Temel, gel attaaaa gideceğiz...
|
|
|
|
#25 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten
|
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 789
![]() |
temel bi gün trabzona gitmek üzere uçağa binmiş
rastgele bi koltuğa oturmuş daha sonra oturduğu koltuğun sahibi gelmiş ve temele : kalkarmısınız orası benim yerim demiş ama temel inatla kalkmam demiş hostes olaya müdahale edip temeli kaldırmaya çalışmış ama nafile en sonunda kaptan gelip temeli ikna etmeye çelışmış ama o da başaramamış olayı izleyen bir başka trabzonlu bırakın ben hallederim demiş gidip temelin kulağına bişeyler söylemiş ve temel apar topar koşup yerine oturmuş herkes merakla bunu nasıl başardığını sorduğunda adamın ağzından şu kelimeler dökülmüş HAÇAN ONA DEDUM Kİ :BU KOLTUK TRABZONA GİTMİYO |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1146
![]() ![]() |
Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#28 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 23:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
espriler
Napıyosun? -Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyo mu?.. Basamakta durmayin otomatik kapi çarpar, böler, karekökünü alir. Hangi çiçek hem kafaya takilabilir, hem de içinde çamasir yikanir? Cevap: Fesleğen tabii ki Saç malanmaz, taranir... Seven unutmaz oğlum, eight unutur... 3 Japon sirayla uçaktan atlamis. Japonlar ölmüs, sira ise kirilmis!.. 4 kisilik bi masa alcaktim vazgeçtim, kisiliksiz bi masa aldim! Hadi oyun oynayalim. Vazgeçtim, oymadan oynayalim! Bir adamin ayaklari tutulmus, sonra da kulaklari kiralanmis!.. Iyi ki Italya'da dogmamisiz!.. Neden? Çünkü Italyan'ca bilmiyoruz!.. -Abi sizin araba ne mali? -Alman mali! -Bizimkide klimali!!! Adamin biri topalmis, karisi da oynamis... Geçen gün arkadaslarla firinda patates yiyorduk, firin sicak geldi bahçeye çiktik? Soru: Yangin dolabini açarsan ne olur? Cevap:Yang kizar... Soru:Padisah, tahta çikinca ne yapmis? Cevap:Tahtayi yerine taktirmis... Adamin biri yarin ölücem demis. Yarmislar ölmüs. Bir adam intihar edecekmis, vaz geçmis. Iki adam intihar edecekmis, were geçmis!!! Soru: Insanlari niye kafasina su dökerek uyandirirlar? Cevap: Çünkü suyun kaldirma kuvveti vardir. - Oglum hayirli olsun. Araba almissin. - Evet aldik. - Peki niye araba aldin? Kendine alsaydin ya !.. Adamin biri elli lira bulmus ama AYAKLI lira bulamamis!!!! -Abü, duydun mu, 50 kisiyi taramislar. -Yapma ya, nerde? -Marketin karsisindaki berberde - "Iyi günler, Asli'yla görüsebilir miyim?" -"Asli evde yok! Fotokopisi var!" Dört yüz yetmis üç yüz yetmemis Köfteyle möfte arasinda ne fark vardir? cevap: Biri kiymadan yapilir digeri miymadan - Emel'in selami var! - Hangi Emel?? - HTML Kavun diyip geçme çünkü parola kavun degil !!! Yarasa yararli bir hayvandir. Yararli bir hayvan olmasaydi yaramasa derlerdi... Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci Fransizlarin nesi eksiktir ? "FRAN"lari tabii ki !!! -Sana Kaya'nin selami var.. -Hangi Kaya'nin? -Sana kayanin... ______________________________ ___________ -Cerenin sana selami var.. -Hangi Ceren'in? -Tencerenin Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? Kendini bi bok saniyormus. ______________________________ ___________ Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim. ______________________________ ___________ -En hizli sayi hangisidir? -10 -Niye? -Onun arabasi var... ______________________________ ___________ Cok iyi gobek atan kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin ______________________________ ___________ Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar ,bagirmasak ta ______________________________ ___________ Jilet SEN SOR ben soyleyim ______________________________ ___________ Tem otoyoluna muz duserse ne olur? Cevap: temmuz ______________________________ ___________ Ridvan'in bi buyugu nedir? Ridtwo ______________________________ ___________ Yerin kulagi war benim de kulagim war...ben yer miyim ? hayir yemem... ______________________________ ___________ Kaptan kemal konusuyor kaptan kemal konusuyor cikarin beni bu kaptan ______________________________ ___________ Size deniz anasi taklidi yapayim mi..? Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim. ______________________________ ___________ Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi. Arabayi sattim, basladim yurumeye.. ______________________________ ___________ Volkswagen Passat, sahsi oynama ______________________________ ___________ Ben Aydan Sener-Bende Dunyadan Ali. ______________________________ ___________ Bana yamuk yapma! Ama kare,cember falan yapabilirsin. ______________________________ ___________ Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? Esek sudan gelmis ______________________________ ___________ Tomi'nin annesi kimdir? -Anatomi ______________________________ ___________ Bol keseden atmis, dar keseden esek. ______________________________ ___________ Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Ertesi gun nezle olmus. Neden? Windows acik kalmis. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#30 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 23:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
Bunlar dahada komik
![]() - Abi beni niye anlamıyon, sende idrak yolları enfeksiyonu mu var? - Dün bir Amerikalı gördüm abi. Nassı İngilizce konuşuyo görecen. - Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. - Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri. - Sanık! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver. - Kopye gelecek yeden kola esirgenmez. - Kumarı bırakacağıma bire on bahse girerim. - Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma. - Daha son kullanma tarihine çok var. Yavaş iç meyve suyunu. - Eskiden hiçbir işi tamamlayamazdım ama bu ke - O kadar kekemeydi ki, kendisine saldıran adama "Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim" diyene kadar bizim bildiğimiz kızlardan oldu. - Düşün ve hepimizi şok et böylece. - Son gülen hep sen olacaksın. Çünkü herşeyi geç anlıyorsun. - Kendim için istiyorsam namerdim. Allah'ım annem için bana zengin ve güzel bir gelin ver. - 1958'de içilen kahvelerin hatrı dolmuştur. İlgilenenlere duyurulur. - Kızlarda baktığım ilk şey onların bana bakıp bakmadığıdır. - Reklamların en heyecanlı yerinde film koymalarına sinir oluyorum. - Eğer intihar etmezsem ölürüm ya!.. - Sözlüden zayıf aldım ama olsun önemli olan katılmaktı. - Yok abi, bu teknolojik gelişmenin SONY glmez. - Bu yaşta bu zeka, ilerde mutlaka geri zeka. - Paranın ne önemi var. Mühim olan miktarı. - Ayakkabılarınızı kirletmeyin. Çoraplarınızın içine giyin. - Bugün hangi semtlere temiz hava verilecek? - Asansör bozuktur. En yakın asansör karşı apartmandadır. - Nefes alamıyorum. Atmosferi açın. - Amerikan futbolu spor ise savaş olimpiyattır. - Ders çalışmak bir eğlencedir ama canım hiç eğlenmek istemiyor. - Yüce şeytan! Sen bizim sevaplarımızı bağışla. - Allah seni mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz bıraksın. - Bugün bundan sonraki hayatımın ilk günü. - Tam düne alışırken bugün oldu. - Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğim. - Kaynanam kayboldu. Görenlerin görmemezlikten gelmeleri rica olunur. - İlahi Azrail! Sen adamı öldürürsün. - Başına kuş pislemiş, anaaa jöleymiş. - Sekiz zayıflı bir karne kaybolmuştur. Bulanların insaniyet namına çöpe atmaları rica olunur. - İçine ders çalışma isteği gelirse sakın telaşlanma, otur geçmesini bekle. - Tek maddelik anayasa önerisi : "Herkes kafasına göre takılsın." - Aaa! Annemle babam aynı gün evlenmiş. - Annemler dört kardeş, hayret dayımlar da dört kardeş. - Paraya para demezdi, çünkü "r"leri söyleyemezdi. - Futbolcular, çimlere basmayalım. - Şşşt! Yavaş solla şoför uyuyor. - Gelinle damadın ayağına basacaksın, gırtlağına değil. - Eğer birisini unutmak istemiyorsan ona borç ver. - Ne güzel, senin zeka sorunun yok. Çünkü senin zekan yok. - Aşk + hayale dalmak = Sınıfta kalmak - Tam öğrenmeye başlamıştım, okullar kapandı. - Beni takip etme, kayboldum. - Şehri terkediyorum, hesap lütfen. - Sağlam yaşa, pahalı çal, hızlı kaç. - Ölenle ölünmez, mirasına konulur. - "Bütün kadınlar güzeldir" lafı sürümden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır. - Ozon delik, dünya yuvarlak. Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz. - Where is the hareket, there is the bereket. - No rahmet, without zahmet. - Oldu, gözlerim doldu. - Gerizekalılığın üniversitesi olsaydı, seni dekan yaparlardı. - Dünyada oksijeni karbondioksite çevirmekten başka işlere de yaramalısın. - Kadın hakkı yoktur, çünkü Hakkı erkek ismidir. - Edison elektriği buldu, faturasını biz ödüyoruz. - Bekarlık sultanlıktır, fakat er ya da geç demokrasiye geçilir. - Güzellik Allah vergisidir. Sivilceler ise KDV'si. - Sırtımda çok büyük bir yük var. Aa! O da ne? Okul çantasıymış. - Telefon numaramı kaybettim, sizinkini ödünç alabilir miyim? - Sigara ölümdür! Türk genci ölümden korkmaz. - Stres, sınavda kopyasız kalmaktır. - Sıkıcı dersleri değerlendirin. kitabınızın kenarını süsleyin. - Gül de dişlerin hava alsın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|