Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.12.2008, 18:52   #21
haticeözlü
Tecrübeli Yiğido

haticeözlü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haticeözlü Şuan haticeözlü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2011 08:59

Tecrübe Puanı: 673 haticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOKhaticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İnadına kriz yok

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim ülkemde cocuklar soguk siniflarda ders yapiyor, devlet okula giden minik körpeleri isitamayacak kadar acizken bir kriz var mi yok mu tartismasi bana cok sacma geliyor. Daha öncede belirttim; eger ayni olay Almanya da olsa bakan istifa ederdi, bizimkiler o kadar piskin ki özür bile dileme geregi duymuyorlar. Ülkede kriz yok diyenler ya piskin yada o piskinlerin taraftari. Okulunu isitmaktan aciz bir ülkede krizden degil adini bilmedigim kriz ötesinden bahsetmek gerek. Yoksa bunlar krizi baska anlamda mi kullaniyorlar.
ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM.BEN CANLI ÖRNEĞİYİM.ÇOCUKLARIM OKUL KIYAFETLERİYLE OKULDA ÜŞÜDÜKLERİNİ SÖYLEDİLER.GÖMLEK VE HIRKA GİYİYOLAR.OKULDA KALORİFERLERİN YANMADIĞINI SÖYLEDİLER.OKULA GİTTİM.MÜDÜR YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜM.DEVLETİN YAKACAK VERMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.YAKACAK PARALARINIDA BİZE KESTİLER.SEVA'NIN GERÇEKLERDEN HABERİ YOK.BU İŞLER ÖYLE BOŞ BOŞ AHKAM KESMEKLE OLMUYO GÜZEL SEVACIM.BUNLAR HAYATIN GERÇEKLERİ.
Alt 14.12.2008, 19:01   #22
haticeözlü
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 673 haticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOKhaticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOK

İNADINA ARKADAŞ İNADINA KRİZ VARRRRRRRRRRRRRR
Alt 14.12.2008, 19:09   #23
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 11:10

Tecrübe Puanı: 766 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bana kalirsa inadina yorganina göre ayagini uzatmayanlar var.

Ben anliyamiyorum bilmem ne zamanin konusu neden yeniden gündeme getiriliyor?

Gecen bir haber gördüm, simdi buda biraz ona benzemis.

Hülya Avsar'a AKP icin teklif gelmis. Haberde Hülya Avsarin bir "berlin in berlin" sahnesinden pek uygun olmayan bir resim secmisler.
Artik sebebi gayet acik diye düsünüyorum.

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 19:16   #24
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

FABRİKALAR İFLASIN EŞİĞİNDE

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Hayati Canlılar da ekonominin iki can damarı tekstil ve otomotivin aynı zamanda Bursa sanayiinin de omurgasını oluşturduğunu belirterek "Kriz yangınının ülkeyi dört bir koldan tehdit ettiği bir süreçten geçiyoruz. Tekstil ve otomotivde çalan 'kriz çanları' acil önlem gerçeğini de beraberinde getiriyor" dedi. Artan üretim maliyetleri nedeniyle zaten güç durumdaki işletmelerin, krizin de etkisiyle "nefes alamaz" duruma geldiğini ifade eden Canlılar, gerekli teşviklerin sağlanmaması durumunda, fabrikaların kapılarına kilit vurmak zorunda kalacakları uyarısında bulundu.

Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) Başkanı Vehbi Varlık ise krizin atlatılması konusunda sektör temsilcilerinin daha yapıcı olması gerektiğini, hükümetin de acil önlem almasını beklediklerini söyledi.

BU ÜLKEDE SIKINTI YOK !!!! YALAN SÖYLEMEYİN KRİZ FELAN YOKK!!!
Alt 14.12.2008, 19:19   #25
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Ülkemizin cari açığını yabancı kaynaklardan borç alarak kapatıyordu, şu anda kimse kimseye borç vermiyor. Sonuçta ortaya çıkanda ciddi olmayan krizdir.
Son 1 ayda %27 devalüasyon oldu, bu durumun ciddi olması için %100 devalüasyon mu gerekiyor ? Hergün bir ufak esnaf dükkan kapatıyor. Protestolu çek ve senetlerin haddi hesabı yok. Bankalar kredi vermiyor. Bu kriz 2001 krizinden daha zor geçecek gibi geliyor bana.

YA ALLAH ALLAH YAPMAYIN YA NE KRİZİ BEEEE
Alt 14.12.2008, 19:25   #26
Arif Coşkun
Moderator

ESNAF EVLERİNİ SATIYOR Şafak Oto Lastik Sanayi Sahibi İsmail Çelik, ortaya çıkan krizle beraber vatandaşların alım gücünün bittiğini söyledi. "Bizler burada satışını yaptığımız oto lastiği, akü, jant satışlarımızda hiç olmadığı kadar durgun bir döneme girdik" diyen Çelik, “ Satış yapamadığımız için işçilerimizin maaşlarını da vermekte zorluk çekiyoruz. Bir çok esnafımız kriz yüzünden bankalardan çektikleri kredileri ödeyemedikleri için haciz yüzünden iflas etti. Evlerini satarak krizi yenmek isteyen esnaflarımızın her geçen gün sayısı giderek artıyor. Şu an kazandığımız 3 kuruş parayı da bankalara yatırıyoruz. Amerika’nın yaşadığı kriz ise bunun tuzu biberi oldu. Piyasadan alacağımız paraları kriz sebebiyle toplayamıyor ve bunun büyük bir sıkıntısını yaşıyoruz. Küsget esnafı son nefesini veriyor. Durumun bu şekilde devam etmesi halinde Küçük Sanayi sitesinde bulunan bir çok iş yeri kepenk kapatır işçi çıkarır ve durum içinden çıkılmaz bir hal alır" şeklinde konuştu. BEZMİ ÖZKAN -

YOK YOK YALAN SÖYLEMEYİN YAAA NE KRİZİ BEEEE
Alt 14.12.2008, 19:45   #27
Arif Coşkun
Moderator

Arkadaslar lütfen yorumlarımızı karşılıklı degilde, görüşlerimizi belirtelim ve birbirimize karsı birazdaha hoşgörüyle yaklaşalım .Gerginlik yaratacak sözler sarfetmeyelim, rica ediyorum.
Alt 14.12.2008, 19:51   #28
haticeözlü
Tecrübeli Yiğido

Blinzeln Cevap: İnadına kriz yok

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaslar lütfen yorumlarımızı karşılıklı degilde, görüşlerimizi belirtelim ve birbirimize karsı birazdaha hoşgörüyle yaklaşalım .Gerginlik yaratacak sözler sarfetmeyelim, rica ediyorum.
evet katılıyorum size.bende kendi görüşümü bildiriyorum.
İNADINA KRİZ VAR . o kadar.
Alt 15.12.2008, 14:42   #29
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1082 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

dikkatttttttt arkadaşalar yaklaşık 6 ay önce açılmış başlığa yazıyorsunuz

bravo serdara
ta o zamandan görmüş krizi desem haksızlık olacak çünkü serdar o dönemler benim kriz söylemlerime hitaben sevgili ingiliz ajanı bakanımızın yaptığı açıklamayı koymuş kriz mriz yok diye
bizde yemiştik keriz var diye
daha 3 ay geçmeden bu kadar yoğun konuşulup tartışılması boşuna değil
evdeki ampulden, kaçıran su musluğuna kadar , a sınıfı beyaz eşyadan, pencere kapı sızdırmasına kadar
lüks sayılabilecek tüm harcamalardan herkes ama herkes kaçınmalı, abiniz kardeşiniz olarak tekrar hatırlatıyorum, gelmiş geçmiş en büyük krizlerden birisi kapımızda, daha başlamadı desem yeridir hükümet mart seçimlerine kadar oyalıyor kamuoyunu o kadar, lütfen bireysel olarak önlemlerinizi alın ailenizi çevrenizi sıkı sıkı uyarın, herkes yorgana göre uzatacak hatta yorganın kesileceğinide düşünerek daha kısa uzatın ayaklarınızı
Alt 15.12.2008, 17:08   #30
benign
Yiğido

benign - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benign Şuan benign isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2009 17:11

Tecrübe Puanı: 652 benign FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnternet adabına göre büyük harfle yazmak bağırarak konuşmaktır. .....................
Normal yazdığınızda okunmayacağından mı korkuyorsunuz?

Bütün dünyada kriz olduğunu unutmayın. Tek sorumlu olarak da yönetimi görmeyin.

Konu Arif Coşkun tarafından (15.12.2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: gerginlik içerikli olduğundan
benign isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)