Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.06.2008, 00:03   #21
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 743 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KENEDE RİSK HARİTASINDAYIZ

ya bu keneelri tavuklar yiyomuş tavuklarımızı nezle oliylar die katlettiler .... kenelerde çoğalmış bi imparatorluk olmuşlar küçük bi beyliğiken böyük düşmanları tavuk imparatorluğunun burjuva sınıfı insana benzer soyu ile kanlı yanıklı gazlı savası ile büyük bi katliama uğrayıp malup olması neticesinde şimdi anadolunun kapılarından girmiş tüm türkiyenin fetiihi karsısında keneler ileri görüşlü komitanlarıyla bir yandan ezeli rakiplari davukları bi yandanda davuk katilleri burjuvaları yenmenin gururunu yasamakdalar .bunu kan emerek kutlayan keneelr malesef o burjuvadan değil bnm masum hemserilerimden öcünü almakdalar ...evet keneye karsı ülke çapnda savas açmazsak avrupanın asyanın kapılarıda açılacak dünyaya hükmedecekelr....keneden dolayı rahmaan kavusanalra Allahdan rahmet dilerim...bu savas burda bitmez bilsinler..sizi ait olduğunuz yere danaların gıcına dıkayacaz pis katil keneler...çıt çıt die patlatacaz o gün zafer bizm olacak....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)