![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 768
![]() ![]() |
![]() he heee bıLmedıgımız çok şey varmışş saoL ya igrenç ötesı bıLinmeyen oLarak kaLsn
![]()
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
cogu gercektende uyuyor bu resmen beni anlatmis yaaa ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Balık Burcu Kadını
Balık burcu kadını hırslı,tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker. Duygusal ve romantiktir. Evcimen ve evine bağlı bir yapısı vardır. Kendini evinde huzurlu ve rahat hisseder. Balık burcu kadınının sezgileri kuvvetlidir. Güzel olan her şeyi sever ve rahatına fazlasıyla düşkündür. Toplum içinde dikkati çekmek ister ve kendiyle gurur duyar.İnce ruhludur ve sanata düşkündür. Kıskanç bir yapısı vardır ve her konuda en iyi olmak ister. İstediği her şeye ulaşmak ister ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Toplum içinde neşeli ve hareketli tavırlarıyla dikkati çeker. Giyime ve kuşama , bakımlı olmaya önem verir. Balık burcu kadını çekici ve hoş mizacıyla beğenilen bir kadın tipi çizer. Güzel ve zariftir. Aşka önem verir ve duygusal anlamda derin hislere sahiptir. Daima hayalindeki aşka ulaşmak ister. Sevip,sevildiğine inandığı taktirde sadık ve tutkulu bir aşık olacaktır.aşk onun için her şeydir.İlişkisinde fazlasıyla fedakardır. Balık burcu kadını sevdiği erkeği fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır.Evliliğe yatkındır. Çocuklarına ve eşine bağlı olur. cuk diye oturuyor nerdeyse bana : ))
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yiğido
![]() ![]() burcum Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2008 00:13
Tecrübe Puanı: 723
![]() |
![]() Aslan Burcu Kadını Aslan burcu kadını mağrur, kendine güvenen,dürüst,cesur ve iyi niyetli yapısıyla dikkat çeker. Dürüstlük aslan burcu kadını için fazlasıyla önemlidir. Karşı tarafın yalan söylediğini fark ettiği anda ondan soğur ve uzaklaşır. Aslan burcu kadını rol yapmayı ve farklı görünmeyi sever. Bu ona oyun gibi gelir. İnsanları dişiliğinden ziyade sempatik yaklaşımı ve hoş sohbetiyle etkiler. Canlı,enerjik ve neşelidir. Değişik insanlarla tanışmaktan ve onlarla dostluk kurmaktan fazlasıyla zevk alır. Fakat dostluk kurduğu insanları özenle seçmeye gayret eder. Herkesle yakınlaşmaktan hoşlanmaz. İyi niyetlinin suistimal edilmesinden hoşlanmaz. Aslan burcu kadını bağımsızlığına düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Kendine fazlasıyla güvenir ve gururludur. Çalışmaktan büyük keyif alır ve iş konusunda oldukça başarılıdır. Aslan burcu kadını cömert ve bir o kadar da savruktur. Kolay kolay para biriktiremez, çünkü süsüne ve giyimine fazlasıyla para harcar. Her şeyin en iyisini sever. Aslan burcu kadını evine bağlı ve eşine sadıktır. Ayrıca çocuklarına da fazlasıyla düşkündür. İçindeki emretme duygusu nedeniyle oldukça sert ve disiplinli bir yapı sergileyebilir. Buda ben ![]() Uyuyor ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() BURCLARIN KÖTÜ ANLATILDIĞI YERDE COK YERDEN YERE VURULDUK,ŞİMDİ SIRA İYİ YÖNLERİNDE
KOÇ Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mutevazi, ince, anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dunyaya. Bir insan Bu kadar mi duzgun, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya, IQ seviyesi yuksek insanlarin burcudur. Dost insan, guzel insan. Insan gibi insan. Allah(celle celalüh) seni basimizdan, yanimizdan eksik etmesin. Iyi ki varsin! Allah(celle celalüh) herkese koc gibi dostlar nasip etsin insALLAH. BOĞA Ayy benim guzeller guzelim. Bu bogalar var ya dunya tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine doyum olmaz. Iyi dost, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi,...... say say Bitmez bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; "bir boga bir Dunyaya bedeldir"... Onlar sanli burc aleminin, yere göge sigmaz, harikulade Burc gurubudur. İKİZLER Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar Seni. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin Ikizler ama, sen bi tanesin. YENGEÇ Ya kardesim nedir bu zerafet, karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden. Yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengec Burcu olsun, esi bir yengec burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin... ASLAN Heyt bee.. gözumuzun senligi, gönlumuzun nuru. Afet-i devran, mukemmel-i cihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su dunyada. Sen ki guzelligin simgesi, yer yuzunun gozdesi. Senin butun fallarinda nazar çikacaktir. Mumkundur. Baska mumkunati da yoktur. Allah(celle celalüh) seni kem gözlerden korusun insALLAH, emi? BAŞAK Merhametlim benim. Karincayi bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu, guzel basagim benim. Efendiligin simgesi, kibar insan. Seni var ya anlatacak kelime bulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini dusunenen, verici , vefakar basak. Senin adin basak degil, barisin temizligin simgesi beyaz guvercin olmaliydi. Neyse canim, biz biliyoruz ya yeter. Üzulme tamam mi? Beyaz guvercinim benim... TERAZİ Hay sana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim Bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir Yitim olurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa kral sensin. Sen susarsan bir neden, konusursan ayri bir neden vardir. Marifetli, kabiliyetli, En artili burc sensin. Senin ustune burc taniyan, megalomandir. Söylesene senin ustune burc mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem... AKREP Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Guzel gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kac kisi kaldi artik. Allah(celle celalüh) Senin soyunu eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insana senin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye, onlarin hepsi ....... Neyse, yine açtiracaklar agzimi. Senin guzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel o fesatlari... YAY Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu. Sanatkar, vefakar, dogru durust insan dedikleri sen olsan gerek. Içinde bir tek yay olmayan bir arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. Senin heyecan budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen. Senin havan bile yeter guzelim. Çatlasin çekemeyenlerin... OĞLAK Sana inatçi diyorlar diye uzulme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler. Durustluk senin burc genlerinde var. Butun alimler, bilginler genelde oglaktir. oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin... KOVA Hep çevresindekileri dusunen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. Allah(celle celalüh) sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, Bu ne genis bir yurek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi? BALIK Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitede degiller. Sen herkesin imrendigi Muhtesem ve ince fikirli bir insansin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina dusen göz yasini seviyorum, o huzun dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yuregini seviyorum. Seni Anlamayanlar kiymetini bilmeyenler Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insALLAH.Sen ferah tut kendini. Rahat ol,canim... ----- ALINTI-----
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() [quote=ayparcam;312941]?
Benimkisi ![]() BALIK Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitede degiller. Sen herkesin imrendigi Muhtesem ve ince fikirli bir insansin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina dusen göz yasini seviyorum, o huzun dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yuregini seviyorum. Seni Anlamayanlar kiymetini bilmeyenler Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insALLAH.Sen ferah tut kendini. Rahat ol,canim... QUOTE]
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 682
![]() ![]() ![]() |
![]() BENM GÜZEL BURCUM
![]() KOÇ Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mutevazi, ince, anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dunyaya. Bir insan Bu kadar mi duzgun, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya, IQ seviyesi yuksek insanlarin burcudur. Dost insan, guzel insan. Insan gibi insan. Allah(celle celalüh) seni basimizdan, yanimizdan eksik etmesin. Iyi ki varsin! Allah(celle celalüh) herkese koc gibi dostlar nasip etsin insALLAH. BAK GÖRÜN KOÇ BURCUNU ALLAH BENİ SİZİN BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1032
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BOĞA
Ayy benim guzeller guzelim. Bu bogalar var ya dunya tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine doyum olmaz. Iyi dost, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi,...... say say Bitmez bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; "bir boga bir Dunyaya bedeldir"... Onlar sanli burc aleminin, yere göge sigmaz, harikulade Burc gurubudur.
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TERAZİ
Hay sana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim Bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir Yitim olurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa kral sensin. Sen susarsan bir neden, konusursan ayri bir neden vardir. Marifetli, kabiliyetli, En artili burc sensin. Senin ustune burc taniyan, megalomandir. Söylesene senin ustune burc mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1032
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben neymişimde haberim yokmuş yav.... ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Burclarin kötü yönleri | Sweetgirl | Eglence | 56 | 16.01.2009 08:41 |
Burçlar ve Fal Dünyası | yakamozz | Serbest Kürsü | 24 | 28.09.2008 16:09 |
11 sayısının ilginç yönleri!!!!!!!! Tesadüfün Bu kadarı | fertelliyim | Arşiv | 2 | 22.01.2008 21:07 |