|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Yasaklı
![]() ötükenindelisi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2008 14:37
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() selam arkadaşlar kusura bakmaıyın yazıları okudum bazı siyasi kimlik sorğulamalarına tanık oldum buna ğerek yok yamtar kardeşime tas atma var ğaliba ben onu 30 yıl önceden tanırım tam bi dava adamı yeni nesil kürşat vatanı milleti uğruna baş verip alacak kişidir niçin bu sorğulamaya ğirildi bilmiyom ama bence ğerek yok herkeşin siyasi kimliğine sayğı duyarız bizimkinede sizler sayğı duyun lütfen ----BİZ HERKESİ SEVİYOZ SİZLERDE BİZİSEVİN ----YA SEV YA TERKET-----herkese sayğılar
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ağzına sağlık arkadaşım benim anlatmak isteyip de anlatamadığım herşeyi anlarmışsın sağolasın..................... .............................. .................. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() Başbakanın bu söylediği tamamiyle doğru.Bazı arkadaşlar nedense söylenen her doğru lafı sırf başbakan söyledi diye eleştiriyorlar.Arkadaşlar siz herşeyi siyasete bulaştırmak zorunda mısınız?Bana şunun cevabını verir misiniz?Ramazan bayramına şeker bayramı demek, doğru mudur yanlış mıdır?Hayret bişey yaw...
Konu yakamozz tarafından (25.09.2008 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() çok haklı başbakan. bayram ramazanda oruç tutmanın bir ödülüdür.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1047
![]() ![]() ![]() |
![]() çok doğru ramazan bayramına şeker diyenlere gıcık oluyorum yaw
![]() ![]() hristiyanların paskalya bayramına poaca bayramı denildiğini duydunuzmu hiç
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() başbakanımıza katılıyorum bu konuda. bazı şeyler yozlaştırılmak ve asıl ruhu silinmek isteniyor. bu konularda daha dikaktli olmalıyız bencede...kültürü değiştirmeye yozlaştırmya çalışıyorlar
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() Hay maşallah,
Bir başbakan din konusunda açıklama yapınca,yer yerinden oynasın,alkışlar,şakşakcılık,s anki dünyayı yeniden feth etmiş. Bravo, Bugün itibariyle AKP içinde yer alan sekiz belediye başkanı hakkında yolsuzluk suçlaması,parti başkan yardımcısı,ki dedesi osmanlı imparatorluğu zamanından buyana bu ulusu yıkmak için çete kurmuş,ingiliz ve fransızlar ile hep dirsek temasında bulunmuş,bir zat iken,bugün eroin kaçırmakla suçlanırken,hele hele diyor ve noktalama yaparak burda yazımı kendim sansürlüyorum,ucu almanyada olan ,orda 30 000 vatandaşımızı sögüşleyen hemde ''Türkiye'deki,Atatürk cumhuriyetini yıkmak için para topluyoruz'' diye para toplayan bir oluşumda olan bu ikdidar mensupları iken,ne gariptir,küçük zeka vereceği bir demeçle gündem değiştirelim. En azından,bir köşedede ülkemizdeki yolsuzlukları-yoksulluğu yazalım. Hakikaten biz böyle ufak beyinlimiyiz ki,gündemi hemen sapdırıyoruz. Konu başlığı itibariyle; Biz dinimizi hiçmi bilmiyoruz ki bu yaşımıza geldiğimizde,başbakanın açıklaması ile bazı dini söylemleri ögrenmiş bulunuyoruz. Ya bizim din bilgimiz çok zayıf,yada bize böylesi dini açıklama yapanların din bilgisi,var olan dini bilgilerinde ötesinde milenyum içerikli herhalde.
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
![]() Neden seker bayrami deniliyor bunun bir tek artniyet dusuncesi var oda gercekten erozlastirilmasi istendigi icindir..Dinimizde RABBIM'izin bizlere sunmus oldugu simdiye kadar bildigimiz mubarek ramazan bayramini niye simdiden sonra seker bayrami olarak degistirelimki hadi yozlastirmak isteyenler zaten degistiriyor bizlere ne oluyor yoksa bizlerdemi yozlastirmak isteyenlere benzemeye calisiyoruz ? Yazik :((((
![]() |
![]() |
#29 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() zengindir kişioğlu, gider bir araba çeker altına veya bir ev alır.. başlarız hemen konuşmaya.. "rüşvet alıyo ipne", "şirketten para geçiriyo kendi hesabına"....
bişey söyler onun kötüye yorumlarlar.. bitmez bu konuşmalar, daha beterleri de gelir devam eder.. yani kısaca meyve veren ağaç taşlanır....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadir58'den alintilar | Kadir58 | Diğer Konular | 241 | 16.12.2008 10:51 |
Kendimizi düzeltelim, düzeliriz | ayparcam | Serbest Dini Konular | 0 | 07.09.2008 10:15 |
NE DİYELİM!!!!!!!!!?????????????? | gürün_güzeli | Hertelden | 63 | 30.06.2008 12:07 |
BİTKİLERLE ŞİFA | Sivaslilar.Net | Sağlık | 8 | 20.10.2007 22:27 |