![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Amerikayı kiriz etkilemez biz oturupta kendi halimize acıyalım vay halimize ALLAH (cc) yardımcımız olsun her geçen gün iyiye değil kötüye gidiyoruz.
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu kriz dediğimiz şey iki üç ay sürecinde oluşan bir şey değil ki, bu yılların birikimi. Ben yaklaşık 20 yıllık esnafım ve piyasanın az çok farkındayım, diğer krizleride yaşadık, ancak ben böyle bir kriz yaşadığımızı hatırlamıyorum .Gelenler gidenleri suçlayarak, herşeyin ilacı, çare olduklarını söyleyerek işbaşına geldiler, fakat bu görev sürecinde görüldüki, ekonomi düzelme yerine dahada kötüye gitti, alım gücü düştü işsizlik arttı, esnaf perişan oldu. Sanal grafiklerle sürekli iyiye gittiğimiz empoze edilmeye çalışıldı, başarılymış gibi gösterlimeye çalışıldı.
Ne var ne yok satıldı, üretim yok tabiki, hazırın arkasaıda çabuk geldi, Halk ha bu yıl, ha gelecek yıl daha iyi olacak derken işler dahada kötüye gitti, Hal böyleykende birda dünyada Kapital sistemin iflası patlak verdi, buda ortaya çıkınca, teğet vs. geçecek dediysekte ,pat diye olduğumuz yere çöküverdik. Bu durumdan nasıl kurtuluruz, inanın bir fikrim yok, "Allah kurtarsın " demekten başka.
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anti-krizcilerin bu haber hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() acaba ne zaman şu at gözlüklerini çıkaracaklar bilmiyorum....
hala kriz yok diyenlere artık gülüp geçmek lazım.anlamıyolar çünkü. ![]() ![]() ![]() hattaa ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() Ülkeyi Teğet geçen kriz Sivas'ı Dikey geçmiş hayret doğrusu ...
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ne kadar komiksiniz ya milletin ağzına laf bastırmak için neler yaparsınız siz varya siz ah bi anlasanız ben anlıyorum size göre kriz olabilir ama bana göre yok kimse kimsenin görüşüne karışamaz bunlar sadece kapanan işleride olabilir ama krizden dolayı olduğunuda sanmıyorum yürütemez kapatır kriz var diye gündeme getiriyorlar..
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ülkemizde kriz yok diyenlere kapak olsun bu haber!....
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Elbette mali sıkıntılar içerisinde olupta kepenk kapatmak zorunda olan esnaf ve iş adamları vardır ama şundan adım gb eminimki şirketi zarar edip gösterip vergi kaçıran yüzlerce şirket vardır üzerine gidilsin bu iş adamlarının çevresindekilerin akraba eş ve dostlarının üzerinden trilyonlarca mal varlıkları çıkacağından son derece adım gb eminim bilindik senaryolar vergi kaçırmak devletten destek kredi almak için yapılan entertikalar;Büyük iş adamları A.Ş ler ve holdingler nasıl Devlet imf den borç alabiliyorsa büyük kuruluşlarda dış devletteki bankalaradan Tr şartlarının ötesinde çok daha güzel şartlarda ve daha düşük ordanda kredi kullanabiliyorlar örneğin 99 krizi sizce kriz varmıydı..?Emin olun yoktu sadece 50 milyar $ gb bu belirttiğim iş adamları başta avrupa bankalarından kredi çektiler ve o zamanki hükümete Erbakan'a ödeyemeyeceğiz dediler kısacası sen ödeyeceksin dediler sebeb ap açık belliydi tehditti..?Çünkü Ülkede kaos kriz etkisi yaratabiliriz dediler vede yaptılar ve bir kısmını o kredilerin sizler ben ve diğerleri ödedik ve halan ödemeye devam ediyoruz..!Kriz olabilir sektör sektör orantısı değişebilir küçük orta ve büyük sermaye gb adlandırılabilinir fakat emin olun bir çoğu ülkede kısacası kriz kaos etkisi yaratmak kısacası fırsatçılık peşinde kriz belirttiğim gb varsada ufak dalgalanmayı tsunamiye çeviren hainler başka hiç bir şey değil..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
Ecevit pardon ve inşallah 2009 senesinde bunların hepsi üstümüzden sirkelenir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anti Krizcilerin durumu..:100 voltluk bir AMPÜLE bakın 5 saniye..Sonra başka bir yere bakın.. O ampülün ışığından başka bişey göremezsiniz bir süre..Bence aynen budur anti kriz diyenlerin durumu..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|