|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BAYRAK (460430 Hit)
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim ! ARİF NİHAT ASYA
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2207
![]() |
![]() bu bayrak varya bu bayrak
Üşürüm kışta, kar ortasında, Kurtlar sofrasında yaprak gibi titrerim. Üstümü örtesim gelir. Bu bayrak var ya bu bayrak, Yün yorgandan daha sıcak! Ağlarım savaşların ortasında, Zalimler sofrasında ipek gibi üzülürüm. Yüzümü süresim gelir. Bu bayrak var ya bu bayrak, Ak mendilden daha yumuşak! Gülerim barışın ortasında, Düğün sofrasında oğlak gibi zıplarım. Halaya durasım gelir. Bu bayrak var ya bu bayrak Yüreğimde kuşlar gibi uçacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 1002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sunun güzeligine bakin tek kelimeyle bir güzelik bu .............................. baska bir kelime yok .....
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TÜRKİYE/VATAN/BAYRAK/MEHMETCİK/SEHİT ile alakali siirleriniz | Sabiha Serin | Şiirler | 190 | 10.11.2011 11:33 |
Sivas'a '5 Yıldızlı' Termal Tesis | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 30.11.2008 23:50 |
Sivas Kaderine Terk Edilmiş Durumda | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 122 | 06.11.2008 12:30 |